Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп 2015
Модератори: emo vasilev, alekst
- smel1968
- ще става разбирач
Re: Чернокоп 2015
От практика-мога да твърдя че рибата става активна на блесна и воблер няколко дена преди да сменят часа в края на месеца-това е всяка година откакто ходя на такъв риболов от брега.До тогава е късмет да си на точното място и да хванеш доволно-но на другия ден я няма там.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
А на Кабакум избива няколко дена след като го сменятsmel1968 написа:От практика-мога да твърдя че рибата става активна на блесна и воблер няколко дена преди да сменят часа в края на месеца

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Тази вечер на вълнолома от външната страна КАПО
от 20.00 до 23.00.
от 20.00 до 23.00.
- smel1968
- ще става разбирач
И това го помня-лошото е че сме на работа и като сменят часовника вече в 18 часа е тъмно-просто не остава време за риболов-затова ни остава да го търсим нощемdobria1 написа:А на Кабакум избива няколко дена след като го сменятsmel1968 написа:От практика-мога да твърдя че рибата става активна на блесна и воблер няколко дена преди да сменят часа в края на месеца![]()
![]()

Снощи и аз капо на канала-довечера пак проби.
Не искам да се хваля,ама май аз съм единственият,който хвана риба снощи-вторник срещу сряда на вълнолома.(това е шега.Имаше и други,които хванаха). Вярно,че много рядка и пръсната риба,ама като минеше--по една , по една... и така 6 броя хубавци.Към 2-2.30 излезе лош вятър,почна да присвятка небето и сгънахме такъмите.Мача беше на филе от сафрид(миналогодишен),на две куки закачени една за друга,на 1,6 м. дълбочина с флуорокарбон 0,35 мм. и 30 гр. светеща плувка. Поне на мен много ми допаднаха плувките,които взех от Puffin.Много лесно и удобно се закача такъма и ако нещо се повреди много бързо се сменя с друга плувка и пак си на линия...И те така !
Поздрави
Поздрави
снощи на вълнолома удари между 19,30-21,00 и 23,00-24,00 краен резултат 11 рибки
-
- новобранец
Снощи на Дружба 1 чернокоп и един сафрид по голям от него. Въобще от началото на месеца нощният риболов на чернокоп е доста скучен 

- RyDeR
- новобранец
- Обратна връзка:
На каква дистанция от брега се ловят тея рибки? Поздрави, колегаБобo написа:Не искам да се хваля,ама май аз съм единственият,който хвана риба снощи-вторник срещу сряда на вълнолома.(това е шега.Имаше и други,които хванаха). Вярно,че много рядка и пръсната риба,ама като минеше--по една , по една... и така 6 броя хубавци.Към 2-2.30 излезе лош вятър,почна да присвятка небето и сгънахме такъмите.Мача беше на филе от сафрид(миналогодишен),на две куки закачени една за друга,на 1,6 м. дълбочина с флуорокарбон 0,35 мм. и 30 гр. светеща плувка. Поне на мен много ми допаднаха плувките,които взех от Puffin.Много лесно и удобно се закача такъма и ако нещо се повреди много бързо се сменя с друга плувка и пак си на линия...И те така !
Поздрави
Ами общо взето колкото можеш да хвърлиш.Имаше колеги,които хвърляха чак в Румънско,ама май нямаше много файда от това.При мен ударите бяха на около 40-50 метра.Не по-далеч.Говорим за външната страна на вълнолома.
Tо че през ноща дистанцичта лъже,ама пък толкоша чак тез метри за нищо ги няматеБобo написа:При мен ударите бяха на около 40-50 метра.Не по-далеч

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Ryder да се казваш Станислав ? случайно 

Рибарския метър е най еластичното нещо на тоя свят . И в двете посокиdobria1 написа:Tо че през ноща дистанцичта лъже,ама пък толкоша чак тез метри за нищо ги няматеБобo написа:При мен ударите бяха на около 40-50 метра.Не по-далеч

- smel1968
- ще става разбирач
днес за 30 мин. мятане на блесна 1 чернокоп педарка на канала.
naistina li ve milenesmel1968 написа:днес за 30 мин. мятане на блесна 1 чернокоп педарка на канала.