Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
С фидер въдица за шаран на косъм
Модератор: Paublo_Eskobar
- hshopov
- разбира нещата

Re: С фидер въдица за шаран на косъм
Неее....не от теб колега. Моите почитания...аз не споря и не се заяждам с теб. Прочети горните мнения и ще ти стане ясноNaas написа:Искаше да видиш клип, пуснах клип, а дали е ефективен метода или не, всеки сам може да си прецени според условията и водоема, никъде не съм казвал че е много добър метода за нашите язовири!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- stelco
- ще става разбирач

Ето ти натурални снимки от БГ с фидер въдица на косъм с олово.

- hshopov
- разбира нещата

stelco написа:Ето ти натурални снимки от БГ с фидер въдица на косъм с олово.
Ти май пак не разбра какво съм написал а? Това е типичен сейфти монтаж за шаран...опитваш се да ме убедиш , че така ловиш на фидер ли??? Това мога и на спининг да го монтирам ама дали е правилно??? Изобщо правиш опит да ми кажеш ,че в 99 процента когато си за шаран с фидер използваш олово а не хранилка ли? Айде малко по сериозно а?
- dunavski
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Горе посоченият монтаж е много удачен за зимен риболов в рибарник. Ползвал съм го и въобще не се оплита. Това, че българските водоеми са обезрибени не е вина на Стив Рингър и много ясно, че няма да хване нищо просто защото няма какво да се хване във водата. Интересното при англичаните е, че не се ограничават в тесни рамки затова 90% от риболовните техники са измислени от тях. Щом даден метод лови риба значи е ок.
Ето ти два фидер монтажа на косъм избери си един и ги почваи.

Ето ти два фидер монтажа на косъм избери си един и ги почваи.

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- stelco
- ще става разбирач

hshopov написа:stelco написа:Ето ти натурални снимки от БГ с фидер въдица на косъм с олово.
Ти май пак не разбра какво съм написал а? Това е типичен сейфти монтаж за шаран...опитваш се да ме убедиш , че така ловиш на фидер ли??? Това мога и на спининг да го монтирам ама дали е правилно??? Изобщо правиш опит да ми кажеш ,че в 99 процента когато си за шаран с фидер използваш олово а не хранилка ли? Айде малко по сериозно а?
В този ден на тази дата от снимките Да!
Последно промяна от stelco на Чет Дек 17, 2015 7:23 pm, променено общо 1 път.
- hshopov
- разбира нещата

Цитирам за последен път и подчертавам...нищо против към колегата. За всички които не ме разбраха. Направете разбор на горния рост но внимателно,асимилирайте го ако можете, обяснете си го на вас и ако всичко ви се струва Окей...слагайте олово и жулете с фидера пък господ да ни е на помощ и каквото сабя покаже. Аз се предавамa4koy написа:Щом като има Фидер въдица,монтажа му няма чак толкова голямо значение,а единствено акцията.Дистанция той каза ,че не гони ,следователно по-малко олово за предпочитане инлайн и по леко замятане да не замине пръчката.Другото вече не зависи от "нея".Монтажа си е същия,стръв и презентация същите.Ако реши да дохранва да сложи кошничка с общ грамаж г.д към максималната акция на фидера.
Последно промяна от hshopov на Чет Дек 17, 2015 7:35 pm, променено общо 1 път.
-
Димитър Чаушев
- разбира нещата

Това си е жив тежък монтаж, а на каква въдица ще се монтира е съвсем друга бира, примерно ако го монтирам на спининга, това прави ли го спинингиски монтажstelco написа:Ето ти натурални снимки от БГ с фидер въдица на косъм с олово.
пп.колегата ме е изпреварил със сравнението със спининга
Последно промяна от Димитър Чаушев на Чет Дек 17, 2015 7:38 pm, променено общо 1 път.
- hshopov
- разбира нещата

Е нали и аз това казвамДимитър Чаушев написа:Това си е жив тежък монтаж, а на каква въдица ще се монтира е съвсем друга бира, примерно ако го монтирам на спининга, това прави ли го спинингиски монтажstelco написа:Ето ти натурални снимки от БГ с фидер въдица на косъм с олово.
-
Димитър Чаушев
- разбира нещата

- hshopov
- разбира нещата

Аааах голям купон станаДимитър Чаушев написа:не допрочитане колега, извинявам се за плагиатството
...истинска зимна тема. Да сме живи и здрави всички
- butnik
- рибар фанатик

- Обратна връзка:

Моите уважения към всички писали в темата,но това си е бомб фидер или монтаж ,който някои умни Островитяни използват зимно време ,когато рибите не се хранят толкова активно и пестеливо се СТРЕЛЯТ пелетки .Също кошничката или флат хранилката се заменят с олово при опасност от прехранване.Но си е типично шарански монтаж ,а с какво ще го хвърляш е без значение.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- hshopov
- разбира нещата

- stelco
- ще става разбирач

Колко според теб е "тежък монтажа"?Топчето е 10мм.Димитър Чаушев написа:
Това си е жив тежък монтаж, а на каква въдица ще се монтира е съвсем друга бира, примерно ако го монтирам на спининга, това прави ли го спинингиски монтаж
пп.колегата ме е изпреварил със сравнението със спининга
-
Димитър Чаушев
- разбира нещата

Не става въпрос колко тежи а за какво се ползва ,това е най ползвания шаранджийски монтаж монтиран на шаранджийските пръчки, а на него се хващат всякакви мирни риби и сом включително 
Вече не знам какво дискутираме
Вече не знам какво дискутираме
- stelco
- ще става разбирач

И аз не знам ,още с първия отговор темата се изчерпа ,обаче нали требе да се дрляме !