Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН 2016
Модератори: emo vasilev, alekst
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Re: ЗАРГАН 2016
Днес на ной само ламаринки и илария!
Явно тази година пак ще сме на вълна "На юг от Бургас", "На север от Варна", "Още по - близо до Бургас" и т.н... така като почнете направо на човек да му се отще да дава информация къде е бил.В района около Бургас в момента има резултати на малката и голямата "Агалина" и на "Германката" за по - надолу не съм ходил, но в случай, че чуя нещо ще споделям.
Днес на Почивка (на буната) една зарганка ама си я бива , а вчера вечерта 3 . Колегите и те бяха изкарали по 1-2 .
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Добре де не е ли достатъчно инфото че рибата тръгна.Местенцето е малко и не желая да го казвам.kocetobs написа:Явно тази година пак ще сме на вълна "На юг от Бургас", "На север от Варна", "Още по - близо до Бургас" и т.н... така като почнете направо на човек да му се отще да дава информация къде е бил.В района около Бургас в момента има резултати на малката и голямата "Агалина" и на "Германката" за по - надолу не съм ходил, но в случай, че чуя нещо ще споделям.
Днес на ной капо!
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес с един авер проби за зарган по морето , а там кофти насрещен вятър и прилична вълна.Ама ние тъпи и упорити похвърляхме два часа , аз дръпнах един зарган в напреднал пубертет
, а за дребнокопчета да не говорим нямам две хвърляния с един червей , а авера вадеше само дребнокопчета.По някое време отскочихме до бар Хасан в Черноморец уж на завет , ама много къпини и треви , затова ни домързя и не слязохме до долу.После на вилата на Президента , там двама колегии мааха кат ненормални но и там само дребнокопчета и от там беж в къщи

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

-
- научил се да хвърля
Колеги на Морска гара в Варна излиза ли нещо
- atanasdobrev
- новобранец
Вчера на вълнолома Варна с двама приятеля дръпнахме по 2-3 заргани и след като спря да кълве към 08:00 започнаха да излизат много добри платерини. Всички вземаха заргани и платерини, но не беше супер активна.
Вчера с един приятел се заковахме на скалите край Тюленово малко след изгрева.Идеята беше да направим проби и ако е зле да се спускаме леко обратно като минем през Балчик и други места,но за щастие не се наложи.Хубав риболов се получи.При мен 18 заргана и 3 хубави иларии,а с чернокопчетата си пограхме на хвани пусни,но някои от тях прибрах.При него преобладаваха платеринките,но също се отчете с десетина заргана.Зизитата бяха най активни между 6.40 и 9,после по слабо,но се вадеше по някоя и друга риба до към 12. Вървеше на плаваща бомбарда,после на бавно потъваща.Всички риби атакуваха на далечна дистанция.Помятахме си доволно и към 2.30 хванахме пътя обратно към Варна за заслужена почивка.
Пешо ти като никой път да не ги набараш
Утре ще отскоча до морето да видим ще има ли резултати и ще дам инфо по някое време 

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Е то не става всеки път да пълня кофата
и аз имам празни излети това е част от играта 

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Днес с много мъки 23 броя .Сутринта до към 9:30 имах около 7-8 риби останалите учудващо започнаха да барат след това до към 12:30.Пораздуха се малко и си тръгнах,макар че пак излизаше някоя друга човка ама и червея беше към края си иии те така те.23 броя,от които повечето бяха нолмален размер.
Риба има ... иска мятане и време
Риба има ... иска мятане и време

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от kocetobs на Вто Сеп 06, 2016 9:58 pm, променено общо 1 път.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Ае Коце оня ден рева че не казах къде е рибата а сега скатаваш.Противоречиво някак си.
"Ае Коце оня ден рева че не казах къде е рибата а сега скатаваш.Противоречиво някак си."
Нали си имаш местенце, което не искаш да споделяш...по - нагоре съм споменал къде ходя за риба, а и който го интересува намира начин да пита.Примерно на лични ..и не "рева" както се изказваш.Просто казвам,че от край време всеки кавза че е хванал, но никой не казва къде точно.За разлика от теб аз споделям къде съм бил,морето е голямо и риба има за всички.Принципно не ми се занимава да ти обяснявам защо не съм казал когато писах ама айде да ти направя кефа - понеже от телефона снимки не мога да кача, сега седнах на компа да кача една - две снимки и когато това стане под снимките ще напиша къде съм бил .. жив и здрав пази си местенцето в тайна и се радвай на 10-тината рибки които ще хванеш докато няма с кой да си кажеш една дума (Понеже местенцето е малко и се предполага, че няма да има друг) .. аз колкото риба съм изхващал ти сигурно толкова косми нямаш на главата
"Ае Коце оня ден рева че не казах къде е рибата а сега скатаваш.Противоречиво някак си."
Нали си имаш местенце, което не искаш да споделяш...по - нагоре съм споменал къде ходя за риба, а и който го интересува намира начин да пита.Примерно на лични ..и не "рева" както се изказваш.Просто казвам,че от край време всеки кавза че е хванал, но никой не казва къде точно.За разлика от теб аз споделям къде съм бил,морето е голямо и риба има за всички.Принципно не ми се занимава да ти обяснявам защо не съм казал когато писах ама айде да ти направя кефа - понеже от телефона снимки не мога да кача, сега седнах на компа да кача една - две снимки и когато това стане под снимките ще напиша къде съм бил .. жив и здрав пази си местенцето в тайна и се радвай на 10-тината рибки които ще хванеш докато няма с кой да си кажеш една дума (Понеже местенцето е малко и се предполага, че няма да има друг) .. аз колкото риба съм изхващал ти сигурно толкова косми нямаш на главата