Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Гласуване на дати за Среща
Модератор: sapuna
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За пиенето е сигурно ама нека и мезето да е прясна рибка. Е щом е така даи да не носиме въдици. Ако се приемат началните дати, както гледам върви гласуването, аз наистина така ще доида на 8 само с ракия да се видим и аиде.ribarq написа:Когато и да е ! хич да не е за риба , да се видим и да пием по едно няма да е зле:):):)--- топът смятам да наблегна на ДеДоВаТа ........
-
- и господ не е толокова добър
Mисля,че края на септември е по добре за повечето които имат ученици,и аз съм от тях.Относно лодките е вярно,че има ли тролене трудно се лови.Незнам защо,но като са с лодката вътре се мислят за богове и нямат никаква солидарност с другите рибари.Ивак ще се видим задължително ако ще и да дойда за час.
- dimitar_
- сериозен играч
Няма да гласувам , ще приема решението ви , каквото и да е .
Вие сами виждате колко хора сме , и по правило всеки си е с мнение , та няма какво толкова да се мъдри . Казва се дата и язовир , и всеки да си натаманява нещата , разбира се не на всички ще е удобно , и ще има и хора дето няма да могат да дойдат , но това не трябва да ни притеснява , защото това няма да е последна среща !!! Достатъчно е да си определим две срещи , една след откриването (както беше на Жребчево) , и една септември , когато наистина по язовирите остават най вече рибарите . Дето се вика който пропусне едната , на другата ще дойде , а отделно винаги може да се видим по язовирите , във всеки край на България , че и извън нея , има достатъчно "болни" ... !!!
Вие сами виждате колко хора сме , и по правило всеки си е с мнение , та няма какво толкова да се мъдри . Казва се дата и язовир , и всеки да си натаманява нещата , разбира се не на всички ще е удобно , и ще има и хора дето няма да могат да дойдат , но това не трябва да ни притеснява , защото това няма да е последна среща !!! Достатъчно е да си определим две срещи , една след откриването (както беше на Жребчево) , и една септември , когато наистина по язовирите остават най вече рибарите . Дето се вика който пропусне едната , на другата ще дойде , а отделно винаги може да се видим по язовирите , във всеки край на България , че и извън нея , има достатъчно "болни" ... !!!
- emo vasilev
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
[quote="emo vasilev"
За мен е без значение кога и къде , но нека в анкетата да участват хора , които са сигурни че ще дойдат ![/quote]
Емо, точно това е и моето мнение, много ще се радвам да се съберем
40 човека, но едва ли е възможно
Утре вечер заключвам темата, който гласувал гласувал, който не е да е. Сръдни не се приемат.
За мен е без значение кога и къде , но нека в анкетата да участват хора , които са сигурни че ще дойдат ![/quote]
Емо, точно това е и моето мнение, много ще се радвам да се съберем
40 човека, но едва ли е възможно

Утре вечер заключвам темата, който гласувал гласувал, който не е да е. Сръдни не се приемат.