Ако искате сом-стиагаите багаза!!!

Модератор: sapuna

Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

otkacen написа:Теле като служител в института по криминалистика и кримининологиа към МВР ,смея да твардя че имам опитно око .След доста ровене в интернет и на база личен опит установих следното . 1.Ти си ръководител на престъпна група имащата за цел да манипулира общественото мнение с цел лично облагодеталстване.2Никога не сте хващали или виждали сом по голям от сто 100кг.3.На базата на всичко това те обявявам за лъжец на годината . 4.Снимката ти е испратене до всички обласни управители с цел не допускане до водоемите на Р.БГ.и прекратяване на бъдещи престъплениа.
По точка 2 може да се поспори. :lol: :lol: :lol: :lol:
Troli

Мнение от Troli »

Некои,не доловиха иронията на "Лудото-Ленче"!Съсредоточете се,да не ви изненада сомското кълване! :D :D :D Ще има,олеле-майко! :D
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Troli написа:Некои,не доловиха иронията на "Лудото-Ленче"!:D
Така ли мислиш??? :lol: :lol:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Troli написа:Некои,не доловиха иронията на "Лудото-Ленче"!Съсредоточете се,да не ви изненада сомското кълване! :D :D :D Ще има,олеле-майко! :D
Ти къде изчезна кат на стара баба мензиса,небеше ли специалист по бялата риба,има два варианта:или си изпокъсал воблерите или бялата е вече ти знае мурафетите. :lol: :lol:
Troli

Мнение от Troli »

Уф!Много застрашително ме попит/п/а,но ще ти кажа смело-Вива тееееееееееел. :D :D :D Поборников,сега гледам стари снимки на бели риби и ми се струва,че съм ги ловил преди дваесе годене,ама не нема скоро да фаним,ша знаиш!В момента самочуствието ми е на нула и кълването също!Защо?Защото се фанах на Телешки риболов!Пуцам-фуцам и нищо!Виж за костурите мога да спретна лекцийка!Това е хита на сезона! :wink: :!:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

А аз едиствено мога да се похваля с един лин 1кг. от Огняново,след 10.0 :съм на Жребеца заповядай да се накльонкаме :partyman:
Troli

Мнение от Troli »

Сигурен съм,че на Огняново ще имаш повече успех,защото го познаваш и ти е любим този водоем. :wink: Дано спецовете от Казънлък да ти оставят некое соме! :wink: Много са напред с материала и тази,и предишни години!След 1984г. целия град мирише на риба и още не се е измирисало!Праи сметка за кво ти говорим,бе врато! :wink: :D :D :D
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Ама те ли са токаджиите със един синьо бял бус :?: ще берат ядове в РПУ Елин Пелин вече им е писнало от мен. :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

E какво да ми каже Ники от Шекспир,като сам видя,че хванах майката на Огняново.Беше 10кила.Бащата го хвана един друг Ники 25кг.А токаджии на Огняново редовно.Близко и лесно.Ма неможе ние да го знаем всичките,а риболовните не.А за сом 100кила съм виждал редовно по филмчетата от чужбина.В България няма.Прав си Откачен.Аз съм най-големия лъжец и моля никой да не ми вярва.Няма такъв сом 100кг.По-голям е.За жалост не го хванах аз.
otkacen
новобранец
новобранец

Мнение от otkacen »

троли даи си скаип адреса да ти испрата снимки да не кажеш че те лажем ,истепах сометата на влачене чак ми стана жал по едно време та почнах да пускам манечко и големо,уядох се щто да ти кажем повече :D :D :D
Troli

Мнение от Troli »

Ще си кажеш всичко,само да те гепнеме! :wink: От сомската мафия никой не се е опазил! :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”