Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Ако искате сом-стиагаите багаза!!!
Модератор: sapuna
По точка 2 може да се поспори.otkacen написа:Теле като служител в института по криминалистика и кримининологиа към МВР ,смея да твардя че имам опитно око .След доста ровене в интернет и на база личен опит установих следното . 1.Ти си ръководител на престъпна група имащата за цел да манипулира общественото мнение с цел лично облагодеталстване.2Никога не сте хващали или виждали сом по голям от сто 100кг.3.На базата на всичко това те обявявам за лъжец на годината . 4.Снимката ти е испратене до всички обласни управители с цел не допускане до водоемите на Р.БГ.и прекратяване на бъдещи престъплениа.

-
- кандидат преподавател
Уф!Много застрашително ме попит/п/а,но ще ти кажа смело-Вива тееееееееееел.
Поборников,сега гледам стари снимки на бели риби и ми се струва,че съм ги ловил преди дваесе годене,ама не нема скоро да фаним,ша знаиш!В момента самочуствието ми е на нула и кълването също!Защо?Защото се фанах на Телешки риболов!Пуцам-фуцам и нищо!Виж за костурите мога да спретна лекцийка!Това е хита на сезона!

-
- кандидат преподавател
Сигурен съм,че на Огняново ще имаш повече успех,защото го познаваш и ти е любим този водоем.
Дано спецовете от Казънлък да ти оставят некое соме!
Много са напред с материала и тази,и предишни години!След 1984г. целия град мирише на риба и още не се е измирисало!Праи сметка за кво ти говорим,бе врато!

-
- кандидат преподавател
E какво да ми каже Ники от Шекспир,като сам видя,че хванах майката на Огняново.Беше 10кила.Бащата го хвана един друг Ники 25кг.А токаджии на Огняново редовно.Близко и лесно.Ма неможе ние да го знаем всичките,а риболовните не.А за сом 100кила съм виждал редовно по филмчетата от чужбина.В България няма.Прав си Откачен.Аз съм най-големия лъжец и моля никой да не ми вярва.Няма такъв сом 100кг.По-голям е.За жалост не го хванах аз.