Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Презентация на съфорумниците
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: Презентация на съфорумниците
Казвам се Димитър,от Нова Загора.Завършил съм БСУ/затова Бургас ми е на сърце/
Управител съм на клона в Стара Загора на Лизингова компания.
Управител съм на клона в Стара Загора на Лизингова компания.
здравейте,казвам се Николай(бейс) на 33 год сьм женен,имам един прекрасен калпазанин Алекс
на 3 год,които грам не слуша,
занимавам се сьс строителни материали,имам железарски магазин и склад ако някой му трябва
оградна мрежа,пирони ,телове аз сьм човека.

оградна мрежа,пирони ,телове аз сьм човека.
Последно промяна от beis на Нед Ное 08, 2009 11:33 am, променено общо 1 път.

Здравейте,казвам се Васил Сяколов на 40 години съм женен с три деца мераклии рибари, жената също!
По професия съм авиотехник, но понастоящем се занимавам с търговия на осветителна тихника и ел.материали както и изграждане и ремонт на ел.инсталации.Ако на някой мога да помогна насреща съм.Наслука на всички!!!!

По професия съм авиотехник, но понастоящем се занимавам с търговия на осветителна тихника и ел.материали както и изграждане и ремонт на ел.инсталации.Ако на някой мога да помогна насреща съм.Наслука на всички!!!!
- carpsliven2
- сериозен играч
Здравейте, казвам се Васил Николов .. внос и износ на всякакви глупости + рибарски принадлежности..несе занимавам с продажби на дребно. Радвам се че съм един от вас 

Последно промяна от carpsliven2 на Вто Яну 06, 2009 5:54 pm, променено общо 1 път.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
От много отдавна чета този форум, но едва преди десетина дни реших, че по-добре вътре на топло, отколкото вън и на студено!
Та ето ме и мен:
Име - Тони Крумова, професия - вътрешна архитектура, но неработя, стоя си вкъщи и само 3 дни от седмицата съм със въдица в ръка, риболовът ми е хоби от последните 6-7 години. Освен риболов, обичам да слушам музика - хардрок, метъл, диско, поп, регето ми е любимо, освен това обичам и да готвя.
Та ето ме и мен:
Име - Тони Крумова, професия - вътрешна архитектура, но неработя, стоя си вкъщи и само 3 дни от седмицата съм със въдица в ръка, риболовът ми е хоби от последните 6-7 години. Освен риболов, обичам да слушам музика - хардрок, метъл, диско, поп, регето ми е любимо, освен това обичам и да готвя.
Най-добрият начин да запазиш своите приятели е да не ги предаваш!
/Мизнер/
/Мизнер/
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте,аз съм Лъчезар Лазаров,35г. София,служител МВР
Освен риболова,запален планинар,гъбар,меломан-рок в всичкитему измерения и разновидности,книги,компютри(сглабям си ги сам,не разчитам на фирми)

Освен риболова,запален планинар,гъбар,меломан-рок в всичкитему измерения и разновидности,книги,компютри(сглабям си ги сам,не разчитам на фирми)

Добрютро!!!
- dobromir_dimov
- научил се да хвърля
Българский учител по Информатика/Информационни технологии. Часпром- компютри и софтуер
Хобита: риболов, туризъм

Хобита: риболов, туризъм
“Woe to you oh earth and sea
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
Здравейте,казвам се Генади на 16 години сам от малък се въртя около баща ми и мога да кажа е сам му взел занаята работя механник монтиор магазинер .имаме магазин за резервни части за мотоциклети и поправяме мотоциклети
ENO - Енчо Недялков - 52 години, агроинженер, понастоящем - преподавател в училище за деца със специфични образователни потребности. Относно риболова - главно муха, после плувка и чак по-сетне фидер и прочие. Между другото - който не е пипал мухарка и не е вързал поне една муха в живота си, той знае малко за риболова - вервайте ми!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Здравейте.Казвам се Васил Войников (Васко) на 37 години съм от Видин.Занимавам се с MIDI програмиране (разчленявам музикални произведения на съставните им части)
Изработка на плейбеци,караоке и рингтонове. До преди няколко години упорито се занимавах с музика (поп,рок) .Свирех в група на бас китара
.Но един ден ми писна.Не след дълго продадох музикантското си обурудване и купих риболовно такова
.Щастливо женен
със син на 5 години. 
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА
П.П. Днес имам и Именден.

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

П.П. Днес имам и Именден.

Последно промяна от петър василев на Чет Апр 02, 2009 7:27 am, променено общо 2 пъти.

Последно промяна от lusienn на Съб Окт 23, 2010 9:51 pm, променено общо 1 път.

Риболовци.
Казвам се Огнян Радев матричар сьм в ТРУД-АД гр.Русе .Семеен с 2 .ма сина...вече големи.Риболов вчертите на г. Русе. На 48г. щастливо семеен.
Последно промяна от ORadev на Чет Яну 28, 2010 2:24 pm, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
Само аз ли не съм се представил още
Здравейте,казвам се Георги Михов и съм от гр.Сливен.Женен съм.
Както вече се сещате и аз съм тежко болен от тази болест-шаранджийството
С опита,който имам до момента ще помагам и в същото време ще се уча от още по-опитните от мен

Здравейте,казвам се Георги Михов и съм от гр.Сливен.Женен съм.
Както вече се сещате и аз съм тежко болен от тази болест-шаранджийството

С опита,който имам до момента ще помагам и в същото време ще се уча от още по-опитните от мен

Последно промяна от Secret Carp на Сря Сеп 09, 2009 2:32 pm, променено общо 1 път.
- Ivkou
- вече хвърля и на тежко
Аз съм Иво , на 18 години съм , ученик в 12 клас.Обичам риболова , природата и карбоновите прътИ!Дребен иманяр 

It's all about the game and how you play it !!!