Колеги,къде е каята?

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
runner
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Колеги,къде е каята?

Мнение от runner »

Няма риба, NOTHING, NILL, ZERO!!!! Имам наблюдения някакви за тази риба във Варна. Когато даде, преди няколко дни, морето беше баси картинката - доста вълна. На няколко пъти вече забелязвам, че в пристанището тогава дава пре-доволно. Става баси и рибното място. Вярно, че е режимна зона, но пред Морска гара резултата е почти същия. Е, една (много малка) идея по-слабичко. С две думи - мисля че салантията вкарва тези риби вътре. А може ида греша, знам ли, но това са ми наблюденията. Вятъра падна, вълна няма - вътре вече нищо. Обаче.... те пак ще влязат да си правят дупки за гнезда, и тогава ще имам да им говоря нещо, съкровенно! :D Айде, всички :drinkers: :drinkers:
A.C.
новобранец
новобранец

Мнение от A.C. »

Започна да се обажда каята въпреки ,че водата все още е студна. Лошото е че и малко да духа в морето е много студено.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Направихте ли сефтето ? :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
A.C.
новобранец
новобранец

Мнение от A.C. »

На 3-ти март , буквално за един час напраихме 2кг.
Аватар
turing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от turing »

на каква стръв колега :?:
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

turing написа:на каква стръв колега :?:
Това е Многоуважавана колежка,дето си разбира от риболов :wink:
А сега де? :roll:
plamen_mitev
новобранец
новобранец

Мнение от plamen_mitev »

Здравейте колеги. От доста време чета форома но днес за първи път пиша. Много и интересни неще съм научил от вас за което ви благодаря. От скоро имам и лодка, Yamaha 330s надуваема с надуваем кил, твърдо дъно и транцева дъска с мотор 8 коня Меркюри. До сега не съм ходил с нея за риба само съм и правил няколко теста из морето. Гледам, че в неделя го дават времето да е хубаво и реших да ви попитам бихте ли ми дали съвет (евентуално и координати) каде бих могъл да пробвам каята. Благодаря ви предварително.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

plamen_mitev написа:Здравейте колеги. От доста време чета форома но днес за първи път пиша. Много и интересни неще съм научил от вас за което ви благодаря. От скоро имам и лодка, Yamaha 330s надуваема с надуваем кил, твърдо дъно и транцева дъска с мотор 8 коня Меркюри. До сега не съм ходил с нея за риба само съм и правил няколко теста из морето. Гледам, че в неделя го дават времето да е хубаво и реших да ви попитам бихте ли ми дали съвет (евентуално и координати) каде бих могъл да пробвам каята. Благодаря ви предварително.
- Честито за лодката и Добре дошъл в клуба !Ще чакаме репортажи с новата придобивка !...пиши откъде си , че да ти препоръчаме и място :wink:
plamen_mitev
новобранец
новобранец

Мнение от plamen_mitev »

Булти написа:...пиши откъде си , че да ти препоръчаме и място :wink:
Забравил съм да попълня тази информация :oops: . От Варна съм и до сега риболовствах основно от брега но сега вече нещо все навътре ме тегли :) .
A. C.

Мнение от A. C. »

Добре дошъл колега plamen_mitev.
В момента температурата на водата е 5-6 градуса С и рибата е още ленива. Когато излизаме по това време първо почва да кълве на Суперга, но последият ни опит показа , че там не е много добре. Едно много добро място е срещу Пантьона. Аз мисля , че в момента няма слисъл да се проверява надолу към Черноморец и Палеца. Можеш да провериш пред носа на Галата(там обаче има много мнежи в момента)и на Свлачището( там има хубав Лихнос, когато се разяде
). Времето обаче го дават лошо през почивните дни.
Късмет
P.S. Внимавай с Западния вятър.
A. C.

Мнение от A. C. »

turing написа:на каква стръв колега :?:
В момента кълве на бял ем. Пробвахме и на скарида, но все още не е подвижна иска да я дразнищ повече.
Аватар
turing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от turing »

благодаря колежке и се извинявам за обръщението :oops: :drinkers:
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

вчера минах към моста в Бургас и кво да ви кажа - целия залив е набъкан с мрежи , на моста висят пет въдичара с по 10 пръчки и 15 волти секи , място свободно няма :?
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Вчера за около 4 часа на вълнолома,с още един колега хванахме по 2 попчета в интервала 14:00-18:00 нямаше много хора,имаше и колеги дето са капо,но ми направи впечетление когато си тръгвах към 18:30 започнаха да идват хора и с по няколко пръчки и стръв солена рибка хвърляха навътре.Имаше към 15-20 човека предполагам хвърлят за лихнус,но какви са резултатите незнам.
Зарганолог
A. C.

Мнение от A. C. »

turing написа:благодаря колежке и се извинявам за обръщението :oops: :drinkers:
Няма проблем, обръщението няма никакво значение и винаги бих дала актуална информация , ако имам такава.
Късмет!
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”