Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафридът се показа
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: Сафридът се показа
минала събота на бургаското пристанище 1граца 12хамсии сигурно инфо
Последно промяна от Ваньо на Съб Апр 18, 2009 9:18 pm, променено общо 1 път.
Сега се връщам от Германката има граца ,дава по малко ,но постоянно не съм я мерил ,но е около кило и половина имаше хора ,които хванаха повече вървяло е цял ден аз бях там към 3 и тръгнах в 5 най-добре е на перушина с куки 10 номер.Между грацата излиза и доста меджит.
- patter
- вече хвърля и на тежко
най-после раздвижване извън темата за каята 

Това не е ли някаква аномалия, толкова рано да излизат тези риби? Да не говорим, че се чу още преди 2-3 седмици за улов покрай Маслен нос
. Дали не идва доходна година 

- valiooooo
- ще става разбирач
Миналата година първите признаци са били около 7-15 май.

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
Може и по-рано да е имало,но никой да не е писал макар че и аз бях изненадан смятах тази година сефтето да е на попчетата ама
.Дано Румци да познае ,че да има какво да пишем из форума ,а относно Германката може и другата година да не можем да отидем въобще до нея, то не са къщи не са комплекси и всякакви други бетонни простотии, там криза няма ,пълно е с бачкери има коли все едно е средата на август . Май ще си отиде още едно хубаво място познато на поколения рибари ,има едни съмнителни тръби ,които излизат точно в началото на камъните и отходните води на разни мангизлии шопи и чужденци ще се изливат директно в морето
другия път ще ги снимам и ще гледам да пусна снимките на подходящо място ама управия няма.

-
- разбира нещата
Zogrаfe,от днес ли е така или си дава от няколко дена 
Ппс:аиде стига с тез попчета,нали доиде грацото

Ппс:аиде стига с тез попчета,нали доиде грацото

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ей,сабалям изчезвам,ама ако е мъгла съобщението,zografa написа:Сега се връщам от Германката има граца ,дава по малко ,но постоянно не съм я мерил ,но е около кило и половина имаше хора ,които хванаха повече вървяло е цял ден аз бях там към 3 и тръгнах в 5 най-добре е на перушина с куки 10 номер.Между грацата излиза и доста меджит.
ща намеря у Бургазко,и цяла вечер ща мъча в някоя кръчма.

Щото днес зетя докара 5 кила цаца,много дребен меджит между трицоната ,ама нито една граца.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- разбира нещата
Бат Киро може, ама ако изпърпориш до Германката
при вас на север още много студ,ама знае ли човек-трябва да се пробва
Чакаме фотото,че много радват репортажите ви:ако и да е на нула важна е емоцията че сте в морето.А иначе искрено ви пожелавам много успех

Чакаме фотото,че много радват репортажите ви:ако и да е на нула важна е емоцията че сте в морето.А иначе искрено ви пожелавам много успех

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Тука си говорим на ти
Репортаж....,
може пак само кораби да снимаме

Репортаж....,
може пак само кораби да снимаме

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Чудесна новина, въпреки че миграцията на сафрида по принцип започва по -късно.Колкото до мижита него и при нас го има.Колко е температурата на водата при вас колега Zografa?
Хайда...започва се

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
май наистина се започна
след след стратегическото инфо на Зографа с колегата vanio78 се разбрахме да наминем за няколко часа към Германката .след кратко лутане из района понеже там са построили още един Созопол стигнахме до мястото.разминахме се с други двама колеги които тъкмо си тръгваха и бяха с около кило-две на човек(на око) в кофите граци,сафриди и отвреме на време миджит.още с 1-вото хвърляне Ванката изкара първия сафрид..

веднага след това аз изкарах ей тва нюню..

но полека-полека след тва се почна..кат граца,кат сафрид,и от долу заблуден миджит

имаше няколко по-сериозни синджира но малко..

голямо удоволствие което чакахме цяла зима

колегите до нас които бяха дошли от по-рано също се представяха не лошо..

на новата пръчка края на миналото лято неможах да издебна да и направя сефтето но сега направо скъса сафрида

имахме жертви по около 3 чепарета на човек но при тези закачки там е съвсем нормално.това е крайния резултат на Ванко(около кило и нещо) моя също беше там някъде..

целия излет беше около 4 часа между 16.00 и 20.00ч. т.е. никак не е зле като начало на сезон
още веднъж благодарности към Зографа за споделеното инфо.утре следобед живот и здраве пак сме там 

веднага след това аз изкарах ей тва нюню..

но полека-полека след тва се почна..кат граца,кат сафрид,и от долу заблуден миджит

имаше няколко по-сериозни синджира но малко..

голямо удоволствие което чакахме цяла зима

колегите до нас които бяха дошли от по-рано също се представяха не лошо..

на новата пръчка края на миналото лято неможах да издебна да и направя сефтето но сега направо скъса сафрида

имахме жертви по около 3 чепарета на човек но при тези закачки там е съвсем нормално.това е крайния резултат на Ванко(около кило и нещо) моя също беше там някъде..

целия излет беше около 4 часа между 16.00 и 20.00ч. т.е. никак не е зле като начало на сезон

Качествени чепарета Borkata

- Encho-master
- вече хвърля и на тежко

Последно промяна от Encho-master на Съб Апр 18, 2009 9:38 pm, променено общо 1 път.
Браво на вас колеги,добре сте го зачесали.Да пуснете малко и на север,че ми писна да ловя кая
.Айде сега и бат Киро да даде прогноза кога да го чакаме тука 

Зарганолог