Зарган и илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Зарган и илария
аве много ма кефи тая снимка с гларуса , секи път кат я вида и ма напушва на смях

Сутринта на Дружба е дало много добре смесено зарган,платерина от 6 - 8 часа,инфо от колеги ! След обяд съм на моста,дано обърна късмета

За да поискаш, трябва да дадеш
И на вълнолома се отчете, но около 9:00 духна неприятен вягтър от североизток. Резултата за около час и половина - 6 прилични заргана. Видях да вадят платерини, ама аз нямах късмет!to6eto69 написа:Сутринта на Дружба е дало много добре смесено зарган...
и най-умния си е малко прост
Вчера след обед на Фичоза нищо не се обаждаше. Привечер удариха две заргани. Заснех ги и ги качих на аватара си. Едната се опита да ми изяде бомбардата. Познайте коя от двете?stoistoi написа:И на вълнолома се отчете, но около 9:00 духна неприятен вягтър от североизток. Резултата за около час и половина - 6 прилични заргана. Видях да вадят платерини, ама аз нямах късмет!to6eto69 написа:Сутринта на Дружба е дало много добре смесено зарган...
Има една тънка граница между риболова и това да стоиш на брега като идиот!
-
doktora27
- научил се да хвърля

25,26 и днес до обяд вълната на Иракли не падна.вълна,пяна,водорасли.....!
чак ми домъчня за нашите буни.то пък как няма една буна там или мостче-щях да я сплескам ама.....
чак ми домъчня за нашите буни.то пък как няма една буна там или мостче-щях да я сплескам ама.....
- чуруликпенчо
- сериозен играч

Малката ще да е,щото е още малка и глупава.Заснех ги и ги качих на аватара си. Едната се опита да ми изяде бомбардата. Познайте коя от двете?
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- Моряка
- кандидат преподавател

Лудо младо ври му кръвта ощечуруликпенчо написа:Малката ще да е,щото е още малка и глупава.Заснех ги и ги качих на аватара си. Едната се опита да ми изяде бомбардата. Познайте коя от двете?
А сега де? 
-
zuzko_
- новобранец

- Обратна връзка:
малко пак му се ........яде
Тая заран на Траката 1 зизи и 2 лефера
.Е..... леферите бъдещи .Единият беше особено добър а другият имаше към 15см.То и добрият беше горе долу толкова ама като се сложи запетайка след 1 цата.Обявявам състезание за хваната най дребна риба като затралените не се признават.За пръв път съжалявам че нямам снимачна техника - това си струваше да се види - риба лапнала кука голяма почти колкото нея.
Камбата да почерпи - неговите любимци се завъдиха и на Траката вече , и безмайтап явно има и едрички мисля че наблюдавах закуската на един зъбатко на десетина метра от буната.
Камбата да почерпи - неговите любимци се завъдиха и на Траката вече , и безмайтап явно има и едрички мисля че наблюдавах закуската на един зъбатко на десетина метра от буната.
-
Teodor
- научил се да хвърля

Днес на Дружба добре даде илария 
Колеги имам молба
Снимайте един закачен червей на куката. _ става въпрос за такъма за зарган с бомбарда. аа.. и номерата на куките
Вече ви е ясно че не съм много в час
.
Снимайте един закачен червей на куката. _ става въпрос за такъма за зарган с бомбарда. аа.. и номерата на куките
Вече ви е ясно че не съм много в час
На някой от мостовете,буната-на дъно или бомбарда,сутринта или надвечер .Teodor написа:Днес на Дружба добре даде илария
За да поискаш, трябва да дадеш
Няма как да снимам червея ама се закача с едно бодване на 2-3 мм след началото(там където би била главата ако имашеbaralya написа:Колеги имам молба
Вече ви е ясно че не съм много в час.
to6eto69 мога да се обзаложа че е на дъно щом казва че добре е дало.За сега илариите пренебрегват бомбардата,хващат се тук там някой риби ама ....... .
-
Teodor
- научил се да хвърля

На буната, сутринта на дъноto6eto69 написа:На някой от мостовете,буната-на дъно или бомбарда,сутринта или надвечер .Teodor написа:Днес на Дружба добре даде илария
- hgtod
- вече хвърля и на тежко

Днес на Черноморец голяма мъка - бяхме трима колеги бомбардировачи /четирима, ако броим и наследника ми
/ -сулоган, бурунтия, слантия - абе пълна скръб. Никой не хвана нищо, ако не броим моите 2 риби - хамсия и чернокопченце. След това се прехвърлихме в Райския залив до Созопол - същата работа. Едва след като сложих потъваща удариха 2 зизита и една платерина - това до 12 часа. След това напече здраво и последва цоп в морето, което въпреки големите вълни и мъртво вълнение беше много чисто на плажа в Созопол.