Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
нея не я споменах защото се купува струва 400 рубли.spas48 написа:Още един малък съвет към начинаещите,ако ми позволите.Понеже видях,че MuTaKa ви сочи от къде да си купувате червей.Не си давайте парите за червеи (особено,ако са ви малко),тях винаги можете да си ги накопаете на водоема в достатъчно количество с клавиша "L"
-
- разбира нещата
Хора дайте съвет в началото на играта къде да ловя.Едвам събирам пари за храна с тая въдичка...

Имам и 1 въпрос пак
Като засеча рибката, боря се 3-4 секунди с нея и се чува един звук и се откача.Долу изписва нещо от рода "ех !Сорваласъ"

Имам и 1 въпрос пак

Като засеча рибката, боря се 3-4 секунди с нея и се чува един звук и се откача.Долу изписва нещо от рода "ех !Сорваласъ"
На Озеро Севернъй берег излизат малки червеноперки(красноперка) бабушки(плотва) и шаранчета(карп) на червей(червъ) за пари да се искарват не стават ама за да се дига разряд като за начало стават.kRaikkonen написа:Хора дайте съвет в началото на играта къде да ловя.Едвам събирам пари за храна с тая въдичка...![]()
![]()
- versace
- вече хвърля и на тежко
стой на озеро на парвата локация хфарляй на опараш мотила и червей, така щте баде докато станещ 10 разряд след това отиваш на Паша на локация северно небе и ловиш змиорки на живец
-
- научил се да хвърля
"Започваш играта... купуваш си хляб за стръв, ванилия и болшая плотва , също кеп и комплект от най- евтините такъми. Отиваш на локация "под синью клена", подхранваш и ловиш. предимно ще ти кълват червеноперки и бабушки и отвреме на време караси и костур. Незачетните задължително пускаш. Като станеш 8-ми разряд и събереш достатъчно пари....отиваш в клязъма, на локация "у краснаго плеса". Купуваш си първият лиценз и ловиш с същата подхранка на стръв мотиль и хляб. Излизат подусти , които са рядко зачетни, но дават приличен опит. Също едри червеноперки и плотви, от които събираш пари."
Това е част от инструктажа който колегата Nemezis_ss беше ми дал. Следвах всичко което той ми беше писал и в момента съм екстра. Всичко е до малко касмет в началото аз имах късмета да извадя две зачетни Плотви и всичко потръгна защото имах предостатъчно апри за храна и за стръв
Това е част от инструктажа който колегата Nemezis_ss беше ми дал. Следвах всичко което той ми беше писал и в момента съм екстра. Всичко е до малко касмет в началото аз имах късмета да извадя две зачетни Плотви и всичко потръгна защото имах предостатъчно апри за храна и за стръв
- versace
- вече хвърля и на тежко
а някой колега лови ли белуги калуги сомове......
-
- разбира нещата
Баси таш*ка
На Северньй берег на тесто нещо ми счупи 2 въдици и ся няма пари за въдици и на ново
Колегите ми писаха на лично, за което съм им много благодарен !

На Северньй берег на тесто нещо ми счупи 2 въдици и ся няма пари за въдици и на ново

Колегите ми писаха на лично, за което съм им много благодарен !
- foest
- научил се да хвърля
Лясной пляж-изкуствен червей-отвъд жабурняка или вдясно от него.
Южный залив-изкуствен червей и червй-вляво под храста или най-много до десния му край
На тези места съм си правил отначало парите с зачетни пескар,плотва,красноперка,бычок,выюн Наслука
Южный залив-изкуствен червей и червй-вляво под храста или най-много до десния му край
На тези места съм си правил отначало парите с зачетни пескар,плотва,красноперка,бычок,выюн Наслука
- foest
- научил се да хвърля
Бях миналата вечер на Волга за "Устатий великан" но завърших 2-ри с 26кг.Нямах ден тогава,а и ботовете не вадеха "великани"versace написа:а някой колега лови ли белуги калуги сомове......
-
- разбира нещата
Тама все някви Ротан или Бьичок под 100 грамаfoest написа: Южный залив-изкуствен червей и червй-вляво под храста или най-много до десния му край

- versace
- вече хвърля и на тежко
някой купил ли си е кола далаверка ли е? 

- foest
- научил се да хвърля
kRaikkonen написа:Тама все някви Ротан или Бьичок под 100 грамаfoest написа: Южный залив-изкуствен червей и червй-вляво под храста или най-много до десния му край
Еми отначало само с червей,мотыль и хляб какво искаш да хванеш рекорд на Озеро ли?Аз т иказвам как съм процедирал аз.
-
- разбира нещата
Не е никъв рекорд не искам 
Мислях, че на тези локации има червеноперки и плотви, някакви по големи..
Благодарен съм ти за инфото

- foest
- научил се да хвърля
Червеноперки добри съм ловил на Под сенику клена и Втрений плес(вляво),а плотви на Под сенику клена(плувката на отражението в водата на най-жълтото дърво).Предполагам нямаш още ехолот за това ти ги пиша местата където съм ги хващал с думи а не с дълбочини. НаслукаkRaikkonen написа:Не е никъв рекорд не искам
-
- разбира нещата
Мерси много
Хванах 2-3 по добри риби и работата потръгна

Хванах 2-3 по добри риби и работата потръгна