Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: САФРИД - 2009г
Уууу,не знам,утре го питайте.Ама съм го засичал към 14 - 16 часа в морето.dimitur написа:А Кире,колко часа ще ни търпи капитана?
Не крия че ми е авер,но питахте.
Не е от пиратските,пампорче удобно за риболов е.kuku написа:Кире това не е ли едната от "пиратските" гемии.Ако е тя то записването става и в магазинчето на Морска Гара.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- КИРО
- Обратна връзка:
Аве пичове,нали сте почти всяка вечер на морска гара.
Вижте го кое е.Понякога го виждам из морето,но на подробности не съм обръщал внимание.
Просто след като ви прочетох мненията,се сетих за него.Обадих му се по тлф,и ви поднасям подробностите.
Не ме съдете сега и за това.
Вижте го кое е.Понякога го виждам из морето,но на подробности не съм обръщал внимание.
Просто след като ви прочетох мненията,се сетих за него.Обадих му се по тлф,и ви поднасям подробностите.
Не ме съдете сега и за това.

Аз викам да направим един списък и да видим колко човека ще се съберат.Аз съм първи.
- КИРО
- Обратна връзка:
Ама я си отворете нова тема,не тука.dimitur написа:Аз викам да направим един списък и да видим колко човека ще се съберат.Аз съм първи.
- MAESTROTO
- ще става разбирач
В събота ,от сутринта10 до 18,30 ч. -място срещу срещу Яхтеното пристанище на Зл.пясъци.
Голямо висене цял ден /голям кеф с чудесното време,утеха с хубави напитки ,лека дрямка и един чернокоп/. Към 17 часа мина един пасаж с дребен сафрид и извадихме по 20 бройки на човек.
Днес излязохме по-рано,но нито времето беше същото, нито слуката.Пълно капо и към 14 часа излязохме.
Голямо висене цял ден /голям кеф с чудесното време,утеха с хубави напитки ,лека дрямка и един чернокоп/. Към 17 часа мина един пасаж с дребен сафрид и извадихме по 20 бройки на човек.
Днес излязохме по-рано,но нито времето беше същото, нито слуката.Пълно капо и към 14 часа излязохме.
Кефа цена няма!
-
- новобранец
По непотвардена информация ми казаха,че сафрида се завъртял вав Варна,някой колега да е пробвал случайно????
Все пак дано да е истина.НАСЛУКА НА ВСИЧКИ 

-
- научил се да хвърля
Днес пред галата трима души едвам-едвам направихме кило.
днес от 16ч до тъмно пред галата завря от сафрид.благодарение на фишфайндера държахме пасажа.жалко че бяхме само една лодка.до ок 16.30ч имаше две дървени лодки ама не усетиха рибата и се прибраха.страшна емоция е да изкараш 10 едри сафрида на чепарето а на пилкера чернокоп.дъжда няма значение.утре пак сме там.
- КИРО
- Обратна връзка:
dido66 написа:днес от 16ч до тъмно пред галата завря от сафрид.благодарение на фишфайндера държахме пасажа.жалко че бяхме само една лодка.до ок 16.30ч имаше две дървени лодки ама не усетиха рибата и се прибраха.страшна емоция е да изкараш 10 едри сафрида на чепарето а на пилкера чернокоп.дъжда няма значение.утре пак сме там.

- MAESTROTO
- ще става разбирач
Днес също е имало много риба на Галата.Ние излязохме към обед,бяха ни се обадили,че сутринта е имало много сафрид и още повече чернокоп. Пред Галата беше пълно с лодки.Ние бяхме 3-ма и до дъжда към 17 ч. хванахме около 20 чернокопа ,3 карагъоза и стотина сафрида .Сафрида не беше едър. Чепаретата ги сменяхме постоянно/зелено ламе за сафрида и черни пера за чернокопа/.
Изненадан съм,че никой колега от сутрешните не е споделил големия си улов.
Рибата в морето няма да свърши!
Кефа цена няма!
MAESTROTO написа:Днес също е имало много риба на Галата.Ние излязохме към обед,бяха ни се обадили,че сутринта е имало много сафрид и още повече чернокоп. Пред Галата беше пълно с лодки.Ние бяхме 3-ма и до дъжда към 17 ч. хванахме около 20 чернокопа ,3 карагъоза и стотина сафрида .Сафрида не беше едър. Чепаретата ги сменяхме постоянно/зелено ламе за сафрида и черни пера за чернокопа/.
Така е колега,сигорно са много уморени и неим остава време да пишат

- КИРО
- Обратна връзка:
Ами четохте ли в " С лодка в морето " ?
Темите са пуснати преди вашите,
ама от де да знам че ги искате на ЛС.
Темите са пуснати преди вашите,
ама от де да знам че ги искате на ЛС.
- КИРО
- Обратна връзка:
Позна без да искаш,затова го писах кратко.fokobg написа: Така е колега,сигорно са много уморени и неим остава време да пишат
-
- новобранец
Днес пред траката
,мъка от 11.00 до17.00ч кило и половина сафрид, с разходка до дружба и обратно