Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
-
- новобранец
-
- новобранец
-
- новобранец
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Жребчево
Брееееееееееее толкова пълен Жребчево не съм го виждал откакто се помня 

MILF - Man, I love fishing !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Брейййй, много вода много нещо бе...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Тая година местата ще са много кът.Ръкавите Брезите и Косовия- мисля ,че така му казваха са залети до гората. Още малко и на Боклуците ще може да се хвърля от пътя.

Без битка няма победа!
-
- ще става разбирач
Рай ще е за лодкарите ,ма мъка за тия дето са на брега.Колко ли воблери ще оставим по новите брегове...

- smoky
- научил се да хвърля
Дано поне високото ниво на водата да задържи рибата в устието и да стане силен плувкарски риболов както преди забраната. Силно се надявам да не решат както друга година да започнат да изпускат язовира още в средата на юни месец и хайвера да остане отново на сухо!
Язовира го пускат вече и нивото му пада доста бързо - тва изроди ли са кви са не знам. ИАРА си бъркат в носаsmoky написа:.. и хайвера да остане отново на сухо!
-
- новобранец
Колеги, не искам да влизам в излишни спорове. На една от снимките, които съм пуснал, се виждат хиляди малки рибки. Искрено се надявам преди да започнат да пускат язовира и последните зрънца хайвер да са се излюпили.

Без битка няма победа!
-
- ще става разбирач
доста се е понапълнил.
- smoky
- научил се да хвърля
Да наистина не се учудвам, че още от сега е започнало изпускането и много жалко за добрия контрол от страна на органите за опазването му от бракониери през забраната. Каде е ползата от хайвера на рибата, ако хората отговарящи за нивото на язовира започват да го изпускат още преди да е свършила забраната? 

-
- новобранец
Страшни снимки, Абрамович.Броя часовете до отмяна на забраната.
Спокойствие и само спокойствие.
-
- и господ не е толокова добър
Това е редовния номер, да оставят хайвера на сухо.Относно бракониерите, никой не е свършил никаква работа.Имам много приятели от Твърдица и околностите, толкова трофейни шарани са унищожени, че през цялата година редовните риболовци не хващат толковаsmoky написа:Да наистина не се учудвам, че още от сега е започнало изпускането и много жалко за добрия контрол от страна на органите за опазването му от бракониери през забраната. Каде е ползата от хайвера на рибата, ако хората отговарящи за нивото на язовира започват да го изпускат още преди да е свършила забраната?

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- smoky
- научил се да хвърля
Да, може и така да е, просто доста шумно по медиите се обявяваха акциите със заловени бракониерски мрежи през забраната.
То да бяха само шараните и амурите унищожавани поголовно, но мисля че точно бракониерите намалиха драстично популацията на едър костур в язовира и сега преобладават средни и дребни риби, а преди години масово се ловяха и от брега екземпляри над 30 см. Години наред на сливенския рибен пазар съм виждал да се продава едър костур, които едва ли е от развъдници....