Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ПОПЧЕТА - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ПОПЧЕТА - 2010
И днес ли бе Тольо?tolio_pm написа:Въййййй,пристанището в Поморие ще падне от народ
Щот вчера надвечер с Кирязов направихме там едно съвместно и манифестацията беше абсолютна. Нямаше свободно място. Аз малко под кило, той към кило и половина каички. Определено се раздвижва работата. Стръв разнообразна-от скарида, цаца, рапани и миди, та до калмар. Ще запомня този излет с първата ми, а може би и последната ми изобщо(надявам се да не съм прав) змиорка. Глътнала скаридата и си кротува. Беше около 20 см и си плува свободно, надявам се.
Иначе калабалъка си има и своите позитиви-стават едни лакардии... Един до мен редовно прибираше дребните попченца с многозначителния коментар " тия са идеални за фритюрника"

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днес на зеленото фарче- 5 дребни ама наистина дребни каички. Стръв астахос и скарида.
-
- разбира нещата
карид написа:И днес ли бе Тольо?tolio_pm написа:Въййййй,пристанището в Поморие ще падне от народ
Щот вчера надвечер с Кирязов направихме там едно съвместно и манифестацията беше абсолютна. Нямаше свободно място. Аз малко под кило, той към кило и половина каички. Определено се раздвижва работата. Стръв разнообразна-от скарида, цаца, рапани и миди, та до калмар. Ще запомня този излет с първата ми, а може би и последната ми изобщо(надявам се да не съм прав) змиорка. Глътнала скаридата и си кротува. Беше около 20 см и си плува свободно, надявам се.
Иначе калабалъка си има и своите позитиви-стават едни лакардии... Един до мен редовно прибираше дребните попченца с многозначителния коментар " тия са идеални за фритюрника", след като го апострофираха че са дребни.
И аз така чух за предните дни

Сутринта към 08:30 минах оттам на път за работа (трябваше да взема едма машина) - и онемях

Няма да е последната-тука си ги ловат профилактично,особено като тръгне сафрида на плувка(хела де)
Пп1:след репортажите от "Славянка" ми минават едни "карагьозени мисли" за местното пристанище,ама с дъщеря на 4год.,син на 2месеца,и "амбицирана"съпруга-ха да видим кога ще е

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Нещо не схванах коментара колега.Тази вечер на Дюни нямаше местни.Каква е хавата няма да се хваля,че някой ме разбират грешно.
Тия рачета "Астахос" продават ли се някъде,или от другаде си ги набавяте за стръв?...
За пръв път видях този вид измежду карагьоза в касите на рибарите тези дни.
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Aз си писах в темата за заргана, че според мен се очертава интересен сезон. Успех и много приятни емоции на всички колегикарид написа:Ще запомня този излет с първата ми, а може би и последната ми изобщо(надявам се да не съм прав) змиорка. Глътнала скаридата и си кротува. Беше около 20 см и си плува свободно, надявам се.

п.п. На пристанището в Поморие е все едно, че е 6ти май - панаир
-
- новобранец
Това е положението във Варна:

Стръв- мида и рапан.
На слука,колеги!

Стръв- мида и рапан.
На слука,колеги!
Онзи ден имаше на пазара - 5лв/кг, ама бързо свършва. Иначе го събират от лондите с цаца - инфо от Кироgreenvn написа:Тия рачета "Астахос" продават ли се някъде,или от другаде си ги набавяте за стръв?...
-
- ще става разбирач
Може ли някаква снимка на туй животно,че да се запознаемgreenvn написа:Тия рачета "Астахос"

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:

Надявам се и Моряка да пусне една снимка.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- ivalpetkov
- разбира нещата
кире айде видях люляк да цъфти-ся чакаме вече поповете бре

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ами що стоиш тука ве,бягай в морето.
Аз имам други играчки сега.
Аз имам други играчки сега.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Ако не бъркам,този астахос балчишките тъмноруси балъкчии го наричат магарешка скарида и казват,че е най-добрата стръв за попа.Обикновено го вадят заедно със обикновената скарида.
Ако не можеш да помогнеш,не пречи.
Точно.И аз така съм чувал да му викат рибари от по-старата генерация.bigfut написа:Ако не бъркам,този астахос балчишките тъмноруси балъкчии го наричат магарешка скарида и казват,че е най-добрата стръв за попа.Обикновено го вадят заедно със обикновената скарида.