САФРИД - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Re: САФРИД - 2010

Мнение от chipi_ »

zografa написа:Що пак се дърлите бе хора,....1000n май всичко тръгва от теб а?Незнам какво толкова ти е направил човека(dobria1)казва къде е ходил за риба и колко е хванал ,съветвам те да вземеш пример от него той не се е доказал от вчера ,че може да хваща (виж зарганската тема от миналата година и други също)човека говори с факти-къде ,как ,какво ,за разлика от твойте километрични безсмислени коментари.
1000 си е напълно прав.Това да си прочел пич.
:arrow: както каза BOBCAT не те ли мързи да пишеш толкова пробвал ли си да пишеш книга?
мислиш ли че някой го чете,то не бяха ТЕЦ-ве луканки,пенсионери и колко ли други има който пък не съм прочел
страно ми е как не ти правят забележка за дъгите постове модераторите :( :( :( :( :(

Кои започна а приятелюю? Защитава се 1000.Защо да не пише.Я се огледаи и виж колко от написаното
дори и от модератор ,100% ли е по дадената тема а приятелюю.За мене това по горе е за триене и то на време,
нямаше да я има тая гюрултия сега.Но модовете за пореден път решават кои и кога(ИЗБИРАТЕЛНОО).
За това ,саита стана на тоя хал.
Лека вечер.
Изображение
Galin Dimov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Galin Dimov »

И един съвет , не си забравяйте щипките за дракони да не се белосвате .Сигурно съм хванал повече дракони отколкото сафрид.
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Колеги днес, като за начало (за този сезон де :D ) извадих двайсетина средни и малко едри рибета от брега. Прави ми впечетление, че повечето е с пълна с хайвер :? Дали времето я обърква... не трябваше ли вече да го е хвърлила :roll:
realpsych
новобранец
новобранец

Мнение от realpsych »

Вчера от 17:00 до 23:00ч на кея в Несебър пълно капо, ни дракон ни сафрид, първо на чепаре, после на плувка
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

zografa написа:човека(dobria1)казва къде е ходил за риба и колко е хванал ,съветвам те да вземеш пример от него той не се е доказал от вчера ,че може да хваща (виж зарганската тема от миналата година и други също)човека говори с факти-къде ,как ,какво ,за разлика от твойте километрични безсмислени коментари.

Казвах и показвах но до днес... :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
liubak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от liubak »

Вчера следобед пак на Морска гара-Варна, мъка-мъкаааа. Някоя и друга сардина.1 хариб и няколко дребни хамсийки. Сафрид никакъв.
---------------------------------------- --------------------------------- -------------------------------------
1000n написа:liubak, поздравления за улова! :D Ама какви са тези сардини? :roll: Това да не са хамсии? :roll: Наслука! :D
Не е хамсия,не е , а сардина и то едричка. Не само хората се глобализираха , ами и рибата.
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

liubak написа:
1000n написа:liubak, поздравления за улова! :D Ама какви са тези сардини? :roll: Това да не са хамсии? :roll: Наслука! :D
Не е хамсия,не е , а сардина и то едричка. Не само хората се глобализираха , ами и рибата.
:shock: То човек да се чуди да се радва или да се ядосва на такива факти! :roll: От една страна е хубаво, че ще можем да ловим и такива сардини, но от друга страна кой знае още какъв пък нежелан обитател ще се появи в нашето море! :?
dobria1 написа:Казвах и показвах но до днес...
:shock: Браво, бе, човек! Ти направо "реши" проблема! :? Никога не съм бил против това да пишеш ти или който и да било друг потребител на форума, а напротив! :!: Аз не съм настроен ПРОТИВ никого, както и не съм винаги подкрепящ някого! :!: Аз съм ЗА истината, правилните решения и действия! :!: Последното можеш отново да забележиш и в предходния ми пост, където те поздравих за решението ти и действията ти, че е добра идея ако човек лови риба от брега, да се опитва да хвърля колкото се може по-навътре след като лодките навътре хващат риба, а в близост до брега я няма! Но и ти казах, че не мога да те похваля за това, че не си се справил особено добре със семантиката(смисъла) в изреченията на конкретния си пост! И това важи за всички тук - колеги, моля ви се преглеждайте коментарите си преди да ги изпратите! :!: Аз също правя грешки, и ги поправям дори и когато вече съм качил поста във форума и не считам това за голямо прегрешение - всеки греши и никой не е безгрешен! :wink: :D А и още нещо - преди няколко дни мое мнение беше изтрито от темата "Качествени чепарета", но съдейки по последващите коментари на колегите ловящи риба в Бургас разбрах, че не съм бил прав тогава и следователно мнението ми е било съвсем правилно изтрито, като за последното поздравявам модераторите тук и мисля, че се справят доста добре като цяло! :D Ако знаех, че не съм бил прав, изобщо нямаше и да пиша подобно нещо и/или щях да кажа в следващ коментар, че не съм бил прав в конкретния случай! :wink: Т.е. дори и към собствените си мнения се отнасям еднакво, както с тези на другите потребители във форума и НЕ деля мненията на свои и чужди, а само на ПО-ПРАВИЛНИ и НЕ(чак толкова)правилни! :D Наслука на всички! :D
Последно промяна от 1000n на Чет Юни 10, 2010 1:02 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

dobria1 написа:Казвах и показвах но до днес... :wink:
....тъй ,тъй .....аз предупредих нещо преди :wink: ...и Добрия дойде на моята ...сега съм читател ...и голям кеф...нема инфо...нема нерви... :drinkers:
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Колеги, нека дотук да спрем с коментарите относно взаимоотношенията във форума и дали правилно реагират модераторите в темите. Повярвайте, няма как да се угоди на всички, които вземат отношение в една или друга тема. Всички сме различни и това, което на нас ни се струва правилно, за други е нередно. Сърдити и обидени винаги ще има! Моят съвет е да се придържаме към конкретната тема. Шегите и закачките са неизбежни, но нека не преминаваме границата на добрия тон! Спазвайте форумните правила и не отправяйте забележки към останалите потребители. Дали някой ще пусне дълъг пост или само в едно изречение е негово право. При забелязана нередност от ваша страна, пуснете едно лично на мен или КИРО, без да влизате в конфронтация с останалите участници в темите, в противен случай се получава верижна реакция от отговори и нападки, а темата става мазало.
Лек ден на всички :wink:
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

krasi81 написа:Ице така е бате много хора избягаха или спряха да пишат заради такива паразити който имат само претенции и обвинявят другите че не пишели , не споделяли а като погледнеш тях с двете си мнения и теса само къде, кога никога не са писали и споделили нищо но имат големи претенци.Аз съм казал който е дал ще получи
....най-точно казано , вината не е в модераторите :!:

П.С. Сори за спама :?
jamiemirror
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jamiemirror »

Булти написа:
dobria1 написа:Казвах и показвах но до днес... :wink:
....тъй ,тъй .....аз предупредих нещо преди :wink: ...и Добрия дойде на моята ...сега съм читател ...и голям кеф...нема инфо...нема нерви... :drinkers:

От читатели файда няма. И аз съм читател в темата понеже не съм ловил сафрид досега, чепарета допреди 3 дни бях виждал само на картинка също - а след 1-ви Юли мисля да пробвам в Бургаско. Ония чаршафи с ТЕЦ луканка и пенсионери ги пропускам директно - ама хората които има какво полезно да напишете не трябва да ставате само читатели! 8)
Моля тези които ходят редовно на риболов - да пишат, а не да се отдръпват и само четене! :oops:
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

Колеги, не се карайте за глупости .Мисля ,че форума е за рибари ,а не за спорове ,обвинения и защити .Отивайте да ловите риба и там си излейте негативната енергия .Аз така правя и се чувствам прекрасно .Ловя ги тези гадове почти всяка вечер от 10 години насам и като ми е кофти си го изкарвам на тях. Не знам кой, как и от къде лови този пуст сафрид ,но качествени улови от брега се правят само вечер.Поне от 5 години не съм видял здраво кълване през деня.Кълве на стъмняване и през нощта.Тази година западния и южния вятър пообъркаха нещата и го забавиха ,но от 5 дни всичко е окей и рибата си кълве .Та да си дойда на думата - отивайте да ловите риба и не се спорете кой е по, по , най.Наслука на всички.
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

По-точно няма досега казано колега .Също няма смисал и от ощтипани булки както и от търсачи на публика .Добре е да има някакав спор някакви практичеаки савети ,теоретични савети , спор за това кое е по -добре за даеният вид риболов (в спора се ражда истината) но........тука ми се струва че някак си се дуят перки.Съжалявам колеги но така стоят нещата едните по-малко да са докачливи от другата страна тарсене на по-малко поле за интелектуална изява и приемане на чуждото мнение може би и не дотам задалбаване на спора може би ще се поуталожат нещата .Поздрави от Бургас и на слука на всички .Извинявам се пак за спама.
kikmor
новобранец
новобранец

Мнение от kikmor »

каква е обстановката на японското излиза ли някой друг сафридец или избяга към Варна
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

kikmor написа:каква е обстановката на японското излиза ли някой друг сафридец или избяга към Варна
Незнам дали е стигнал до Варна ,ама нос Калиакра го подмина :D .
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”