Ивайловград

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Re: Ивайловград

Мнение от Emo-83 »

Е какво знание имам чак толкова,като позволих да ми скъса 1мм.(влакното Шимано Тиагра) сом,който го държах за устата и го морих 1час и 20мин.Значи съм си ренде.Пред мен беше и канджата,а аз се правя на спортсмен.Сакън да не убоцкам сома.Наистина при тоя случай цялата вина си е само в мен.Не,нескъса на възела.Малко беше наранено влакното до 20м. от дърветата.Нямах слука да попадна на гладко,равно и плито място.А и лятото явно сомовете са по-буйни.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Teleto написа:Е какво знание имам чак толкова,като позволих да ми скъса 1мм.(влакното Шимано Тиагра) сом,който го държах за устата и го морих 1час и 20мин.Значи съм си ренде.Пред мен беше и канджата,а аз се правя на спортсмен.Сакън да не го убоцкам сома.Наистина при тоя случай цялата вина си е само в мен.Не,нескъса на възела.Малко беше наранено влакното до 20м. от дърветата.Нямах слука да попадна на гладко,равно и плито място.А и лятото явно сомовете са по-буйни.
А бе Аветите да не ги хващат рибите сами.И Акурат да си вземеш все тая.Важното е да клъвне чичо Скруч.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Васко,казах че си изкупил всичките възможни воблери от Е-bay,или нещо излъгах :lol: :lol: :lol: Лодка ли нямате,въдици ли нямате :lol: :lol: :lol: Няма ли да ти е хубаво да ти правят и отстъпка като им купуваш стоката на тези от Е-бай.Ей,колко си скромен/така сме ние от Пловдив/почвам да се изчервявам даже и аз :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
kum4oval4o
новобранец
новобранец

Мнение от kum4oval4o »

някой знае ли,дали продължва да спада нивото на водата,щото преди 2 седмици,спадаше стряскащо бързо. :shock:
и дали от малки воден все още може да се вкара лодката.
kreator
новобранец
новобранец

Мнение от kreator »

Днес се чух с мой приятел който е там от неделя,и каза че продьлжава да спада водата.
Аз сьщо смятам да ходя на там в края на седмицата, пьк каквото ще да става.
pantera
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pantera »

ще спада до 16.10 :cry:
ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ТРУДНО СЕ ХВАЩА ГОЛ ШАРАН
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

Паднала е доста поне аз не съм го виждал толкова паднал за една седмица падна с 2метра.риба дава само шаран и то епизодично нямах удар на кльнк бяла на мен поне не ми и чукна.един удар и дирекно късане на воблера имах на 3ден около Камилскидол имаше доста колеги с лодки но какво са направили незнам дано сам бил полезен и наслука на всички.
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Предполагам , че от сега или от следващата година постоянно ще е така.
Мисля, че водата ще се пуска по често, но да се надяваме, че няма да държат постоянно много ниско ниво.
На Ст.Кладенец строят нова турбина която ще работи постоянно , без прекъсване 1000КвТ. А и май преустройват нещо. Цяло лято не са били пускали водата с малки изключения и сега може да им трябва свободен капацитет , а и зима иде, може и за това да пускат. Аз само мога да кажа, че на ивайловград рибата много се влияе от пускането на язовира(почти спира да кълве) и от лунната фаза. Имало е периоди на почти пълно капо , а има и на ухааооххаа да не споменавам :) .

Аз това лято нямах много възможност да седя там. Направих излет за 4 дена точно когато почнаха да пускат водата, на първия ден един шарко към 4кг на плувка, много кльонкане с едно много нежно налапване и повдигане на рибката нагоре (за първи път ми се случва) и не го засякох , и това беше. Живи и здрави догодина повече :)
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Почистват стената( турбините).Свърши с големите сомове.И температурата на водата падна и кой е... е.ал-кака се ожени.
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Носят се слухове че ставало за сом.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

И аз така чух! :wink: Да не споменаваме имена! :D
Аватар
krasimir n.
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasimir n. »

Новите турбини са 2 и тази,която ще работи почти постоянно е към 1600 КВА,т.е--много по малка от съществуващите.Екоизисквания :) ,реката след централата да има определен минимален дебит(изискването го има, но това е едно от малкото места ,където наистина ще се направи).За нивото на Ивайловград--не се притеснявай! :D Сваля се нарочно,когато се правят ремонти по съоръженията на стената.
Аватар
tonipu6kata
новобранец
новобранец

Мнение от tonipu6kata »

x
Последно промяна от tonipu6kata на Вто Ное 04, 2008 12:18 am, променено общо 1 път.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Да спада нагоре. :roll: :wink:
Аватар
tonipu6kata
новобранец
новобранец

Мнение от tonipu6kata »