Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде около Шумен?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде около Шумен?
Здравей колега , можеш ли да ми кажеш къде точно се намита язовира.. , ако идвам от посока провадия примерноalex.g.nikolow написа:ЗДРАВЕЙТЕ,
НА 4.04 ОТВАРЯТ МАЛКИЯ ЯЗОВИР СЕЛО БЛЪСКОВО.ТАКСА 15ЛВ.ТРИ ПРЪЧКИ.ТРИ БРОЯ ШАРАН АМУР ИЛИ ТОЛСТОЛОБ ПО ИЗБОР. ТАРАНКА И КОСТУР НЕ СЕ ПЛАЩАТ.РИБИТЕ СА НАД 2КГ.
УСПЕХ НА КОЙТО РЕШИ.

- choch0
- научил се да хвърля
Дайте направо координатите от Google Maps, ще стане по-лесно.
- choch0
- научил се да хвърля
Колеги, дайте някъква информация къде може да отидем за шаран. На Дибич видях че вече са махнали мрежите. Някой да има инфо за следните язовири :
- Деница;
- Развигорово;
- Царев брод;
- Лиси връх;
- Шумен (тракииския)
- Лозево (малкия)
Благодаря предварително
- Деница;
- Развигорово;
- Царев брод;
- Лиси връх;
- Шумен (тракииския)
- Лозево (малкия)
Благодаря предварително
-
- новобранец
ЕТОchoch0 написа:Дайте направо координатите от Google Maps, ще стане по-лесно.
https://www.google.bg/maps/@43.1466203, ... a=!3m1!1e3" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
за информация на заинтересувани,в скоро време и марашкия ще е по аренда.др.ДЪБОВ властва яко
,пък по документ бил социалист.

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
някой ще ходили на блъсково на откриване
То блъсково ще го намерим къде еalex.g.nikolow написа:ЕТОchoch0 написа:Дайте направо координатите от Google Maps, ще стане по-лесно.
https://www.google.bg/maps/@43.1466203, ... a=!3m1!1e3" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow

по скоро ме интересуваше пътя за язовира къде е , защото колегата беше написал "Малкия язовир"... предполам че има и друг..

Някой ако е ходил вече може да сподели впечатления

- choch0
- научил се да хвърля
Някой случайно да има някъкво инфо да сподели ???
-
- разбира нещата
за Царев Брод от понеделник:дребни каракудки и костур ,на бял ,сладка царевица или комбинация ,и по-рядко на торен.лових предимно на дъно със хранилка ,но колеги които наблягаха само на плувка ,същата работа.имаше към 15 човека,към стената имаше 5-6 ,по обяд като се разходих ,се метна един в ъгъла ,но и там не им е пипало нещо значимо.пазача спомена ,че след студа и вятара не е излизал шаран.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- choch0
- научил се да хвърля
А вярно ли е че язовирът е спаднал (защото е бил източван през зимата и дали е опоскана рибата "шаран") или не ?delio-haidutin написа:за Царев Брод от понеделник:дребни каракудки и костур ,на бял ,сладка царевица или комбинация ,и по-рядко на торен.лових предимно на дъно със хранилка ,но колеги които наблягаха само на плувка ,същата работа.имаше към 15 човека,към стената имаше 5-6 ,по обяд като се разходих ,се метна един в ъгъла ,но и там не им е пипало нещо значимо.пазача спомена ,че след студа и вятара не е излизал шаран.
-
- разбира нещата
язовира си преливаше,преди как е било не знам.преди да паднат студовете ,има извадени шарани ,а пазача спомена и за няколко амура(колко са големи не ми е ясно ,че според него и педя каракуда е голяма риба
а между другото ,пуснали са "белокопитово"-10 лв такса ,шаран и амур по 4,50 лв,каракудяци и друг дребосък ,не се плаща.но има някакво ограничение за дебелина на влакно ,само над 0,40( само не знам ,с какво ще го мерят)
и да не се лови на торен червей.има и друг момент ,че тия имат магазин на пазара и продават риба там,значи че имат мрежи във водата.е приятен риболов.

а между другото ,пуснали са "белокопитово"-10 лв такса ,шаран и амур по 4,50 лв,каракудяци и друг дребосък ,не се плаща.но има някакво ограничение за дебелина на влакно ,само над 0,40( само не знам ,с какво ще го мерят)

Koлеги,за Каравелово някой да знае нещо?По-точно ме интересува дали е отворен през забраната.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
За каравелово чух че щели да го изпускат и да го чистят , ама колко е вярно не знамRAAZIEL написа:Koлеги,за Каравелово някой да знае нещо?По-точно ме интересува дали е отворен през забраната.

То Каравелово по това време на годината не обрастваше ли целия във водорасли?
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
- choch0
- научил се да хвърля
Къде да ходим за риба (за шаран) момчета ... някои да сподели някъкво инфо .....