Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД 2011
Що бе градски ,аз вчера на мойти си места -7кг.fozi написа:3 риби може но чак пък кила!Аз също бях вчера на камен бряг до към 6 слетобед-2 дракона.
За това време е добре.

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Само да добавя - рибата се приближи към брега след 20.00str.hadjiev написа:От 19.00 до 21.00 - около кило.
Само две момчета хващаха доволно , ама бяха на една скала ,като остров

Е....ал съм го и сафрида след 2000 се доближавам предимно до ръба на чашката или до меко дупе 

Вчера следобед ,кръстника ми звънна да сме ходили на Агалина да пробваме за сафрид и после да се завъртим на Смокиня за посрещане на слънцето .Времето се сговняса нещо и изгрева не го посрещнахме ,но риболов се получи.от около 19.00 до 21.30 по около 5-6 кила на калпак мешано среден до едър сафрид имаше и за около две скари хаймани.Не подбираше на какво да налита или поне аз не обърнах внимание да проявява някакъв афенитет към даден цвят или перо.Изгрева го зяпах през терасата. Доколко успях да го видя през мъглата над морето (и в главата ми ) е друга бира.Ама и тея на пясъка бяха се предали рано рано.Та така ,след като западняка я изгони заедно с топлата вода изток,североизток както се предполагаше я върна за незнайно колко време(дай боже да си дава доволно и в разгара на лятото 

вчера на шабла от 18.00 до 21.00 около 5кг сафрид
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
str.hadjiev написа:...Само да добавя - рибата се приближи към брега след 20.00 ...
lefera1 написа:Е....ал съм го и сафрида след 2000 се доближавам предимно до ръба на чашката или до меко дупе

И аз съм така, не че повод за похвала, ама .... човешка слабост

Къде на Шабла го хващате тоя сафрид?Вчера бях на паметника .Три хвърляния -4 дракона.Заваля и се отказах.Днес пак правя сметка да мина дано този път закона на Мърфи да не ме достигне.
ти пък какво търсиш чак там бре адашmitko_aks написа:вчера на шабла от 18.00 до 21.00 около 5кг сафрид

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Адашче ,имаше риба от Шабла до Тюленово по целия бряг.Вчера като валя и аз не хванах.После като спря го метнахме на нощен ,ама много дребно да го ева.Направих около 3кг с триста зора.Чудя се днес и утре с лодката да направя малко проби,ама още се чудя.fozi написа:Къде на Шабла го хващате тоя сафрид?Вчера бях на паметника .Три хвърляния -4 дракона.Заваля и се отказах.Днес пак правя сметка да мина дано този път закона на Мърфи да не ме достигне.

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
братле,това с лодка или от скалата?roko-koko написа:Вчера следобед ,кръстника ми звънна да сме ходили на Агалина да пробваме за сафрид...
Качествени чепарета Borkata

рибата е уложена междъ паметника и мартина има една цистерна близо до ръбъ на скалите под нея има удобни местс. и при мене имаше много дракони ,води чепарето по нагоре от дъното
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Днес на остров Св. Иван на мидарниците около 5 килограма за 3-4 часа. Рибата вървеше много, но се завъртя делфин и изчезна към 17.00 часа.
Сега се прибирам от Германката,бях на нощен,крайния ми резултат е 7 кг и малко.Отидохме следобяд към 17:30 и до 21 часа имах около 4 килограма на чепаре.Вървеше на всякакво чепаре и куките също нямаха голямо значение...Отдавна не бях ходил за сафрид на чепаре от брега и да не скъсам поне едно
На нощния също вървеше много добре,но честно казано не ми се занимаваше много много да ловя.Като се стъмни,в залива буквално вреше от сафрид,даже на половин метър бой пак се хващаше
.Сафрида не е много дребен,но не е и с впечатляващи размери...От време на време излизаха хаймани.Това е от мен,лягам да спа,че за утре вечер пак ми се въртят едни планове в глават
П.С Благодаря много на roko-koko за инфото

П.С Благодаря много на roko-koko за инфото

Вчера и накъсах шортите на рибата
Бях за сафрид межд Шабла и Тюленово и за първи път видях ята от дракони.Бяхме трима човека и от 16 до 19ч нито един сафрид но една торба дракон излезе.Мой познат щял да ми вика вече ванко дракона.И всичките едни охранени -тяхната вяра.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
абе гледам на борсата във Варна само граца и то направо с размери на трицона - цена 7-10лв/кг
... или крият сафрида или и аз не знам какво става.

...когато няма риба, и жабата е рак...