Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
888
новобранец
новобранец

Re: Кърджалийски регион

Мнение от 888 »

Антон Тонев написа:Добре де работи на место, но като реша да подам газ трябваше да го правя плавно докато идат на 2000 оборота, иначе гаснеше.
Смей се, смей се.Абе, отивам аз с подозрение че като е свалял ремъка е препънал един зъб, а той вика-абе има на коляновия вал един датчик дето предава инфо на компа.Не че съм на ясно , ама много смешно ми прозвуча.Може и да е прав незнам-сега си работи нормално.
Тия датчици са толкова гадни , направо ми става лошо като чуя за тях :evil: Един приятел за малко да плати 4000 лв , че уж му е отишло турбото . А се оказа един датчик дето струва 33 (как един датчик на съединителя може да ти ограничи оборотите на колата макс 2800 оборота , не мога да си обясня). С всяко изминало време всичко взе да става по - шантаво . Май и на рибите трябва да им сменим датчиците , че нещо и те не са наред :D
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:? Така е. Щом има много електроника и дереджето се смарангясва. Я се качи на жигула де автоматов неьт-манивелы 5 да видим дали ще ти правят мизерии датчици...Верно, че и лапа повече па и не е с тези мощности, а е на нам колко си години, но поне датчик има само за водата и маслото, а и за зареждането мисля имаше някакъв :wink: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Колеги,не е тук мястото...ама снощи като хвърлях боклука видях един комшия Митко полицая...тъкмо сваляше един живарник със огромни морунажи ПО 30-40 см.Каза че ги е хванал на Сотлийка на торен червей.Мястото било някъде към разклона за Джебелна 500м по пъ тя за джебел имало отбивка.Та ако някой има времето...може да се поразходи да проучи какво е положението там....да си направи кефа на плувка.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Здрвейте колеги, викам чакай и аз да се вмъкна в вашата хубава темичка :D
След три дена имаме запланувано излетче с Зако можи да се кажи проучвателно на Арденския ръкав за 3-4 дена.
И понеже никога не съм ходил там :idea: ако някой има прясно инфо или каквото и да е инфо, ще съм много благодарен как да се подготвя и какво да очаквам през това време.
Ще наблегним на дънния риболов и тролинга.
Можи и на лични :wink:
Поздрави предварително. :drinkers:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

chestarfield написа:Здрвейте колеги, викам чакай и аз да се вмъкна в вашата хубава темичка :D
След три дена имаме запланувано излетче с Зако можи да се кажи проучвателно на Арденския ръкав за 3-4 дена.
И понеже никога не съм ходил там :idea: ако някой има прясно инфо или каквото и да е инфо, ще съм много благодарен как да се подготвя и какво да очаквам през това време.
Колега здравей.От Кърджали хващаш пътя за Ардино.На село Кобиляне, в края има бензиностанция на Петрол.Веднага след нея надясно.Като се спуснеш в ниското има мост.Хващаш ДЕСНИЯ път и караш още 10 километра.Стигаш Село Боровица/на Върха, защото са две махали/.Завиваш НАЛЯВО. Тръгваш по тоя път.След 3 километра като слезеш в ниското отдясно ти се падат кошари.Преди тях свиваш в дясно и си търсиш места.Аз преди малко се връщам от там.Долу е като на концерт на Лейди ГаГА, толкова народ там не съм виждал.Водата е много висока и язовира се изпуща.За три дена там водата падна с над метър.Аз ловя от брега така че за тролинга съм пас.Шаран НЯМА.Приготви дънните за бяла риба/задължително разпъвай/
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Тони ами в продълженията какво направи?Демек след като си тръгнах.
Георги Тенев
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

georgi30 написа:Тони ами в продълженията какво направи?Демек след като си тръгнах.
Измих си въдиците, лодката, и си бих камшика към 11,30.Имах едно фалшиво пипане и това е
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Антон Тонев написа:
chestarfield написа:Здрвейте колеги, викам чакай и аз да се вмъкна в вашата хубава темичка :D
Колега здравей.От Кърджали хващаш пътя за Ардино.На село Кобиляне, в края има бензиностанция на Петрол.Веднага след нея надясно.Като се спуснеш в ниското има мост.Хващаш ДЕСНИЯ път и караш още 10 километра.Стигаш Село Боровица/на Върха, защото са две махали/.Завиваш НАЛЯВО. Тръгваш по тоя път.След 3 километра като слезеш в ниското отдясно ти се падат кошари.Преди тях свиваш в дясно и си търсиш места.Аз преди малко се връщам от там.Долу е като на концерт на Лейди ГаГА, толкова народ там не съм виждал.Водата е много висока и язовира се изпуща.За три дена там водата падна с над метър.Аз ловя от брега така че за тролинга съм пас.Шаран НЯМА.Приготви дънните за бяла риба/задължително разпъвай/
Благодаря за точното и исчерпателно инфо колега.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Извинявайте, че се намесвам във вашата темичка, но някой да има актуален телефон на водоема Монстерлейк :?: Ще почерпя да знаете :D :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

snegk написа:Извинявайте, че се намесвам във вашата темичка, но някой да има актуален телефон на водоема Монстерлейк :?: Ще почерпя да знаете :D :drinkers:
Vesko1, мисля, че има актуален телефон.Пиши му едно ЛС
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
snegk

Мнение от snegk »

Писах му, но от няколко дена липсва, сигурно се е запилял по-някой водоем :D
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

. Е-маил за резервация: info@monsterlake.bg Телефони: 0886 107 315: 0887 023 424 Монстерлейк ЕООД ул. Мара Михайлова No: 5 6600 Кърджали България"
snegk

Мнение от snegk »

Не са актуални, мерси все пак :drinkers:
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

snegk написа:Не са актуални, мерси все пак :drinkers:
Ами явно имат смяна на телефоните нещо.Гледам ,че и сайта им не се отваря.Това е групата им във Фейсбук...
http://www.facebook.com/groups/136034046472106/members/

пиши там едно Лс на управителя Станимир Георгиев...гледам там има некъв нов телефон ...
Телефон за връзка:
+90 877 023 424
...това немски ли е тоя тел.,турски ли е не мога да кажа,но не е български..нашия код е +359.
ааа ето новия тел-0877023424
Последно промяна от Vesko1 на Вто Юни 12, 2012 7:46 am, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
snegk

Мнение от snegk »

Vesko1 написа:
snegk написа:Не са актуални, мерси все пак :drinkers:
Ами явно имат смяна на телефоните нещо.Гледам ,че и сайта им не се отваря.Това е групата им във Фейсбук...
http://www.facebook.com/groups/136034046472106/members/

пиши там едно Лс на управителя Станимир Георгиев...гледам там има некъв нов телефон ...
Телефон за връзка:
+90 877 023 424
...това немски ли е тоя тел.,турски ли е не мога да кажа,но не е български..нашия код е +359.
Свързах се във фейса, това е номера, в сайта е даден 0887 а той е 0877.Мерси брат :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”