Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп и лефер 2012
Мисля че и пред Силистар( скалите от към Резово) и пред Варвара е дълбоко. Незнам защо нещо интуитивно ме дърпа към Варвара, от друга страна ако духне вятър на Силистар има къде да се скатаем на завет и да продължим риболова.Както и да е довечера ще видим.Задължително ще драсна 2-3 реда после.Наслука на всички и пак благодаря!
-
- научил се да хвърля
Днес сутрин рано на Рубин с блесната си хванах един за скарата и един за стръв. Големия се откачи във въздуха а , малкия беше лапнал цялата тройка
. А на един колега му беше изядена блесната със як удар
.

Държавата се издържа от платените данъци , а народа от укритите.
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
пред Галата даде добър чернокоп 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ееее,можеше и по-добър да бъде де.
Иначе в канала на излизане и влизане ковнах по един чернокоп на воблера.
И един ми показа среден пръст до лодката.
Иначе в канала на излизане и влизане ковнах по един чернокоп на воблера.
И един ми показа среден пръст до лодката.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
мисля че пред носа североисток по добре даде ,фишфандера вреше но сафрида не ядеше,хващах го за гърба.Взимайте повече чепарета за резерв ,че отдолу има дзверове,не мойш им смогна.
В канала днес голяма манифестация, брояхме влизащи излизащи лодки. Риба не можахме да броим.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
Снимката е от друг форум ,дано не нарушавам правилата 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- научил се да хвърля
Снимката е от друг форум ,дано не нарушавам правилата
Дано поне си питал автора на снимката за позволение ...
Дано поне си питал автора на снимката за позволение ...
Държавата се издържа от платените данъци , а народа от укритите.
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Абе в разговор между двама чух, че в четвъртък трима "другари" общо над 100 лефера са изкарали! Поне някоя снимка като тази горе да споделят, че имам проблем - лиги не пускам нещо!!!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Абе ако е тоя от снимката,не се учудвай.biserkehayov написа:Абе в разговор между двама чух, че в четвъртък трима "другари" общо над 100 лефера са изкарали! Поне някоя снимка като тази горе да споделят, че имам проблем - лиги не пускам нещо!!!
Пък и като му знам екипажа - тогава бъди сигурен за инфото.

Ама не са от даляна,ако това си мислиш - от лодка са.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- учете се от него
Може и да не съм видял, ма да попитам какво стана, дори и да не си заслужава от към резултат писанетоbalyk написа:Мисля че и пред Силистар( скалите от към Резово) и пред Варвара е дълбоко. Незнам защо нещо интуитивно ме дърпа към Варвара, от друга страна ако духне вятър на Силистар има къде да се скатаем на завет и да продължим риболова.Както и да е довечера ще видим.Задължително ще драсна 2-3 реда после.Наслука на всички и пак благодаря!

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Понеже обещах, че да си кажа.В събота срещу неделя вечерта на Варвара около 100 рибки двама човека от брега на филенце.най силно беше от 19.00 до 23.00 и после от 3.00 до 5.30ч.
В морето беше цяла нощ като на война.Безброй мотори,гърмежи,светлини за паламуди, но сутринта ходихме до рибарското село, улова никъкъв го нямаше. Имаше лодки буквално с по една-две риби,направо ги съжалих хората.Да предупредя, ако някой се кани да ходи ,скалите след 24.00ч. стават много,ама мнооого хлъзгави от влагата. Ааа... и за да си вярваме
[album]
[/album]
[album]
[/album]
и колегата
[album]
[/album]
и двамата
[album]
[/album]
В морето беше цяла нощ като на война.Безброй мотори,гърмежи,светлини за паламуди, но сутринта ходихме до рибарското село, улова никъкъв го нямаше. Имаше лодки буквално с по една-две риби,направо ги съжалих хората.Да предупредя, ако някой се кани да ходи ,скалите след 24.00ч. стават много,ама мнооого хлъзгави от влагата. Ааа... и за да си вярваме

[album]
[album]
и колегата
[album]
и двамата
[album]
-
- сериозен играч
Днес на нефтеното пристанище осем чернокопа на блесна около 20см.и два на дъно с жива рибка,единия кйто беше над 25см. 

- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Колега balyk, БРАВО за страхотния улов и снимки! И мен много ме тегли на там, макар че още риболов не съм правил в района. Много е хубаво и като чета репортажа и снимките ви се радвам много. Дано се засечем във Варна или на юг да попия опит. Наздраве!
- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
Сори за въпроса , но къде се намира това пристанище , с кола мога ли да стигна до там ?jivko.evn написа:Днес на нефтеното пристанище осем чернокопа на блесна около 20см.и два на дъно с жива рибка,единия кйто беше над 25см.