Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Къца- кълве воблери BG
Та понеже сам се убедих в уловитостта на воблерите Къца- Кълве, твърдо заявявам- ако има някой, който да твърди, че воблерчетата не ловят, значи или никога не е опитвал да лови с тях или нещо му куца техниката.
Самата игра на воблера е толкова добра, че няма просто как да не представлява изкушение за кефалюгите.
Самата игра на воблера е толкова добра, че няма просто как да не представлява изкушение за кефалюгите.
- къца - кълве
- сериозен играч
Здравейте !
Време е за воблер !!!
Обещах да покажа как пускам рибите.Може би сте разбрали,че не говоря празни приказки и изпълнявам обещанията си. http://www.youtube.com/watch?v=7yCFigPD ... tion=share" onclick="window.open(this.href);return false;
Време е за воблер !!!

Обещах да покажа как пускам рибите.Може би сте разбрали,че не говоря празни приказки и изпълнявам обещанията си. http://www.youtube.com/watch?v=7yCFigPD ... tion=share" onclick="window.open(this.href);return false;
- Vid
- кандидат преподавател
Евалла... Няма начин да не са ти повлияли Павката и Мунчо поне при тук изложените снимки от съвместния ви риболов.къца - кълве написа:Здравейте !
Време е за воблер !!!![]()
Ама, много мъка с това пускане, много аматьорска работа.... Предполагам, че е щото държиш камера с едната ръка- викай някой да снима, все пак клипа е с рекламна цел. И, защо не ползваш кохери, а такива дървени клещи? Струват само 8 лв. и ще те изкарат до живот.
Поздрави...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
аз имам една жабка на къца-кълве и с удоволствие бих си зел още няколко воблера понеже ми е хванала доста риба,но проблема е че специално в магазините из Враца тези цветове на жабката и рибката който най ми допадат ги няма и само това ме спира да си закупя още някой воблер,също така цената им е доста добра за такъв уловист воблер
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Еми свържи се директно с Къцата пък може и кастъм вариант на цвета да ти измисли. Мисля, че и като цена ще ти дойде по-добре ако го поръчаш от производителя.Miglen написа:аз имам една жабка на къца-кълве и с удоволствие бих си зел още няколко воблера понеже ми е хванала доста риба,но проблема е че специално в магазините из Враца тези цветове на жабката и рибката който най ми допадат ги няма и само това ме спира да си закупя още някой воблер,също така цената им е доста добра за такъв уловист воблер
Поздрави

Брао Къца т'ва е начина! Арни кефали
Пускай ги, та да има после над какво да си тестваш примамките, че иначе зян работа
Разкажи на кое имаше повече удари на рибката или жабката и тунингова ли играта, че беше някаква хаотична с голяма амплитуда според мен 

Пускай ги, та да има после над какво да си тестваш примамките, че иначе зян работа

- къца - кълве
- сериозен играч
тунингова ли играта, че беше някаква хаотична с голяма амплитуда според мен
Благодаря за позитивните отзвуци и на тези с редовните критики.Според мен точно тази хаотична игра с голяма амплитуда ги прави толкова успешни.Няма нужда от тунинговане.Трябва да се води бавно и неравномерно.Аз съм доволен и от двата вида.На този клип хванах повече с рибката.
Благодаря за позитивните отзвуци и на тези с редовните критики.Според мен точно тази хаотична игра с голяма амплитуда ги прави толкова успешни.Няма нужда от тунинговане.Трябва да се води бавно и неравномерно.Аз съм доволен и от двата вида.На този клип хванах повече с рибката.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Къци е пич , а и както е видно освен че прави читави примамки и си го може риболова
Тази година все още не съм успял да пробвам изделията му , тия три месеца по болници ми дойдоха в повече , но близките дни и това ще се случи 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
...успешно възстановяване и да покажеш 1-2 снимки на слукатаПавел Иванов написа:.... Тази година все още не съм успял да пробвам изделията му ..... но близките дни и това ще се случи![]()

Давай Къца, цяло лято има пред теб да ги вадиш и да показваш кое как става

- къца - кълве
- сериозен играч
Къци е пич
Иска ми се да си говорим за гаджета,риба и воблери.Желая ЗДРАВЕ !!!
Иска ми се да си говорим за гаджета,риба и воблери.Желая ЗДРАВЕ !!!
- къца - кълве
- сериозен играч
тези цветове на жабката и рибката който най ми допадат ги няма
Кажи ми кои цветове най малко ти допадат за да направя следващия клип с тях.
Кажи ми кои цветове най малко ти допадат за да направя следващия клип с тях.
- monzata
- вече хвърля и на тежко
Амдирации !!! само следващия път си вземи оператор с теб , че се измъчи .Да не стане като в онази история на Весо Парцала - с едната ръка телефона , другата въдицата , с другата рибата ,с другата клещите .....
- DEATHMETAL82
- научил се да хвърля
Аз съм много доволен от жабето,днес просто се нагледах на нападения! Рибката също се ''фръцка'' много интензивно,но тя гази по-дълбоко и не е за плитки и обрасли места. И двете воблерчета,които имам, са с черно гръбче,но съм сигурен, че и другите разцветки ловят не по-малко. Само риба да има....
Поздрави.
Поздрави.
ох сега ме затрудни,непомня точно как изглеждаха,но помня само че бяха в 2 цвята примерно рибка с кафяво гръбче и бял корем или с сивкаво гръбче и бял корем такъв спомен имам ,а пък аз предпочитам да са с няколко цвята и да са преливащи се например жабка с зелено гръбче надолу минава в жълто-оранжево и на дупето има червено или както е рибката дет на клипа хвана най-много с нея
- къца - кълве
- сериозен играч
все пак клипа е с рекламна цел.
Направих клипа заради теб.Ти каза,че можеш да бъдеш приятел с мен ако покажа как пускам рибите.Явно не си от хората които държат на думата си.
Направих клипа заради теб.Ти каза,че можеш да бъдеш приятел с мен ако покажа как пускам рибите.Явно не си от хората които държат на думата си.