Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето - 2013
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето - 2013
На Траката надвечер нямаше никакви лодки да ловят риба. Погледах, погледах па се завъртях и отидах да пия бира
- joromercedes
- научил се да хвърля
Не си гледал добреvesko1234 написа:На Траката надвечер нямаше никакви лодки да ловят риба. Погледах, погледах па се завъртях и отидах да пия бира

- nabor4eto
- ще става разбирач
колега , каята на какъв ем я взе..и по кое време си бил в морето
Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата 

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вчера намерихме рибата пред Германката.Бяхме трима човека и направихме близо 11 кила до около 13.30ч.Ловихме основно едър сафрид няколко риби от които по 20 см/80 гр.Взехме и малко риба около остров Св.Иван но там само за 30 мин. се подвизавахме.Имаше много лодки пред Агалина за попче.Загубих първите 2 часа в тестове на сонара,защото още не съм в час с него та иначе резултата щеше да е още по-добре.Риба в морето има само да му се стои на човек на това жарко слънце.
Качествени чепарета Borkata

- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Извод от предният пост:
Риба в морето има, но трябва морски сонар (ехолот) за да се намери. Това заставане на едно място и хвърляне безцелно на чепарето..., пък кавото стане, отива в миналото. Доказва го и написаното в предният пост!
Риба в морето има, но трябва морски сонар (ехолот) за да се намери. Това заставане на едно място и хвърляне безцелно на чепарето..., пък кавото стане, отива в миналото. Доказва го и написаното в предният пост!
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
По принцип е така.Но аз с моят сонар съм за втори път и тепърва го разучавам.Вярно,че ми помогна много но и без него става макар и с губене на повече време.Засега аз влизам от Черноморец и си знам..ако няма риба пред самия Черноморец отивам да тествам плиткача пред "биволите" ,ако няма там отивам около острова Св. Иван ако и там е зле пред Германката,Агалина..и така.Все на някои от тези места изкарвам късмет и вземам по някоя риба.Ама си е обикаляне голямо 

Качествени чепарета Borkata

- nabor4eto
- ще става разбирач
през почивните дни , някой колега да е влизал на Болата да сподели как е....
Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата 

-
- научил се да хвърля
На Болата не знам как е, ама на Траката днес преди обяд за час и половина излязохме капо. Други луди нямаше. Пред 4 буна се виждаха 3 лодки, ама и те скоро се отказаха.
Днес от 15ч.на Траката никаква риба. Добре че в18ч каята тръгна добре.За 1ч около 2к.
В събота след обед , но много зле по 15броя/не кг/.nabor4eto написа:през почивните дни , някой колега да е влизал на Болата да сподели как е....
vsi4ko svar6i daite da vidim dali 6te ima moalki 4ernokop4eta za da vidim kako 6te e esenta nadqvame se na dobar ulov 6te xva6tame kaq i tova e kam4iq bqla varna bal4ik ne sam 4ul ni6to sabota e za kaq pred pa6a dere tova e
колега тука пишем на кирилицаmatiooo написа:vsi4ko svar6i daite da vidim dali 6te ima moalki 4ernokop4eta za da vidim kako 6te e esenta nadqvame se na dobar ulov 6te xva6tame kaq i tova e kam4iq bqla varna bal4ik ne sam 4ul ni6to sabota e za kaq pred pa6a dere tova e
Сложен език е тозиkanev60 написа:колега тука пишем на кирилицаmatiooo написа:vsi4ko svar6i daite da vidim dali 6te ima moalki 4ernokop4eta za da vidim kako 6te e esenta nadqvame se na dobar ulov 6te xva6tame kaq i tova e kam4iq bqla varna bal4ik ne sam 4ul ni6to sabota e za kaq pred pa6a dere tova e

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
От творчеството на Иво Сиромахов:
В интернет някои момичета пишат нормално.
ДРУГИ ПИШАТ НА CAPS LOCK.
А тРеТи ПиШаТ тАкА СяКаШ нЯкОй гИ кЛаТи ЗаД кЛаВиАтУрАтА
Латиницата е оправдание на неграмотните за това, че не могат да пишат правилно...
В интернет някои момичета пишат нормално.
ДРУГИ ПИШАТ НА CAPS LOCK.
А тРеТи ПиШаТ тАкА СяКаШ нЯкОй гИ кЛаТи ЗаД кЛаВиАтУрАтА
Латиницата е оправдание на неграмотните за това, че не могат да пишат правилно...