Сафрид 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Re: Сафрид 2013

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Баце днес и утре съм нощни смени такаче пропускам но някой друг път ша го пробваме
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
stih
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stih »

Тази вечер връткане пред Балчик успоредно с делфините - няколко дребни меджита се закачиха и дребно харибче...туй то.
hunte
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hunte »

shturetc написа: ПП hunte,видях ти смс-а,ама късно(трети ден,откак се наспивам като нормален чиляк,а не рибар :lol: )...Разбира се,не промених решението си днес да навестя Рибното,вместо Изтока :wink:
\
аз не смея да звъня, да не събудя някой - много ми е кофти ...

важно че си взел риба...
утре пропускам че едни медицински трябва да правя - пак ходене във варна... че ме изпращат в сингапур - дева работодателите :lol: евентуално петък пак съм на линия че след това чаак за зарганено време ше трябва се включа, но ще наваксвам на чуждата територия :twisted:
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Вчера вечерта на Петрол рога срещу зеленото фарче хванах..първия камък за годината.Риба друг път.На обяд под моста са ставали някакви работи ама гледам тука пак не мога да сваря да чета коментари...
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

И аз чух за по 5-6 кг. сафриг под моста, ма като не ми остава време да отида, не мога да потвърдя инфо от други хора...
0885022272 / 0885897615
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Вчера на Славянка надвечер за 2,5 часа две кила едра граца. С машинка и чепаре бърне+ламе. На клатене взимаха по-слабо. Рибата бе в горните слоеве на водата. Но на свечеряване влезе кораб и от гранична полиция културно ни предупредиха, че трябва да спираме с риболова. Днес си мисля, че там изобщо няма да пускат, докато въпросния кораб не излезе от порта.
Щурчо, нямаш спирка брат! Само така-и с пазачите и с рибите! :D
papi_77
новобранец
новобранец

Мнение от papi_77 »

Привет колеги за под моста информацията е вярна,вчера имаше около 30 рибари,това е от страната на Аспарухово и наистина вадеха и кофите на няколко от тях бяха почти пълни от другата страна също имаше хора но рядко вадеха
kameyama
новобранец
новобранец

Мнение от kameyama »

Преди малко минах покрай морска гара Варна,около 100 човека клатят с телескопи и почти всички вадят по 2-5 риби средно.
Аватар
gojco
новобранец
новобранец

Мнение от gojco »

Днес, преди обяд под моста, страна Аспарухово. На клатене и на спининг, редовно вадене на дребен сафрид, от 2 до 5 бр.
koxsiko
новобранец
новобранец

Мнение от koxsiko »

И на железния мост на родопа имаше голяма навалица.
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Именно по причината,спомената и от Карид(влезлият снощи на Рибното кораб) , днес се насочих към любимите на половин Бургас тетраподи на основната кейова стена на пристанището :wink: В 5:30 вече бях в играта и риби си даваше--за съжаление-граца,в голямата си част по-дребна от рибите,които вчера излизаха на Славянка.Около един час перфектна активност и...се започнаха серии "нЕма-има".Случих на най-добрата и най-дашна позиция(ъгъла на 3-то и 4-то КМ) и напълних на 3/4 8-литровата си бака до 12ч. Все пак,дори когато се вдигат синджири с граца,липсва кефа на удара на едра риба.Дребосъците тежат ,но не дърпат(условно казано за усещането при навиването на чепаре с риби).Да имам едва 6-7 качествени хаймани,понатиснали по-нервозно върха на пръта.

Специално за Пешо--или имаш вид на убиец-рецидивист(пък,като те знам,свежарски ти е вида :D ) или ...??? Днес двамина от охраната минаха десет пъти край мен и дума не рекоха за напускане на пристанището или за пропуск(какъвто нямам)
ludribolovec
новобранец
новобранец

Мнение от ludribolovec »

днес в аспарухово на вълнолома - 30-тина сафрида и 10-тина хамсийки

П.С......рибата беше рядка ту се заварти ,ту отмине ,ама туй дет го фанах беше само за час и половина два (много дъжд валеше след това)
Пролет Лято Есен
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Баце с мойта брада и татуировки съм си баш като рецидивист сериен убиец :lol: :lol: :lol:
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
hamerfall12
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от hamerfall12 »

Пешо, трябва да се съберем да си премерим брадите и татуировките някой ден :)Сега по темата-днес на Морска гара във Варна отново беше панаир.Рибата основно вървеше между двата платнохода и двете круизни корабчета, а навалицата беше вповече отколкото местата :)Отклатихме си , в момента мажа китките с мехлемче, върнах се в спомените си , когато въртях смело Кангото из лондонските строежи.Краен резултат-около 3 кг .сафрид, граца и хамсийки, поройния дъжд обърна мача и в моята градинка се усети липсата, а и сили не бяха останали-вече ми се межделееше блянуваната домашна гроздова по две :) За спорта минах през Аспарухово около 19.30-под моста беше панаир като по чернокопено блеснарско време.Имаха хванати рибета хората, а и продължаваха да вадят.НАправи ми впечатление, че имаше и няколко лодки в малкия канал, но ме мързеше да слизам до мостчето.За сега толкова, утре пак ...Лека и наздраве :)
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Тая вечер на Изтока взехме по някоя риба тоя път една идея по-едра от вчера.След 18.30 за около час и половина имам около 2 кила и половина.Видяхме се и с Митака(Онзинаси),който също ги чешеше яко сафридите.Стилян(Карид) и той беше там ама ми се падна далеч та не можах да му надникна на него в кофата :D
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”