Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- Local
- учете се от него
Re: Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com
Сашо, обърнете внимание наистина на часовия пояс за захранване, най-добре ще е да го стесните до 10-15 мин. за всички, така ще е най-равностойно и така сме свикнали всички. Поздрави! Просто лично мнениеНИКИ ДОНЧЕВ написа:Захранването ще е от 10.30 до 11.00?Това е много време,по добре да се коригира на 10 минути както е по всички състезания и ще има по нормално време за подготовка.!emo vasilev написа:След като си изтеглиш номера на сектора в 9.30 отиваш на съответният номер в сектора .До 10.30 се настаняваш и си оправяш такъмите - през това време е забранено захранването и ловенето .В 10.30 се дава старт на захранването , обикновено с тежка захранка .Понеже не сме слагали ограничения на захранката , можеш да захранваш когато искаш по време на самото състезание , т.е. след сигнала в 10.30 !

Клавиатура риба не лови!!!
подкрепям Краси всички пичове са свикнали захранването да е 10-15 мин предостатачно

КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
Ами вече ти беше даден отговор от друг човек. Таблицата на 10-ти е била със 168 заплатили(за да съм точен). А таблицата се промени, защото вече няма нужда от останалата информация. Както казах, има много хора, които искаха да се запишат, но не бяха записани или чакаха отказал се състезател. Бройката 172 си е 172 и не се е променяла!NikLess написа:Таблицата се промени след въпроса ми ... Не виждам причина да не се обясни ? ... Аз лично съм гледал таблицата два дни след последната дата а именно 10-ти и нямаше 172 участника ...
Относно захранването, ще бъде както е написано, т.е. 30 мин. преди старта, както беше и миналата година. (когато искате да предлагате правила, не се пробвайте 3 дни преди състезанието, защото няма как да се получи)
И последно(но не по важност) - приключи възможността за промяна/замяна на състезатели в списъка. Всичко е разпечатано. Последни приготовления и газ към канала

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- NikLess
- вече хвърля и на тежко
Ок Благодаря !!! Успех с всичко и дано всичко мине по вода !fixxer написа:Ами вече ти беше даден отговор от друг човек. Таблицата на 10-ти е била със 168 заплатили(за да съм точен). А таблицата се промени, защото вече няма нужда от останалата информация. Както казах, има много хора, които искаха да се запишат, но не бяха записани или чакаха отказал се състезател. Бройката 172 си е 172 и не се е променяла!NikLess написа:Таблицата се промени след въпроса ми ... Не виждам причина да не се обясни ? ... Аз лично съм гледал таблицата два дни след последната дата а именно 10-ти и нямаше 172 участника ...
Относно захранването, ще бъде както е написано, т.е. 30 мин. преди старта, както беше и миналата година. (когато искате да предлагате правила, не се пробвайте 3 дни преди състезанието, защото няма как да се получи)
И последно(но не по важност) - приключи възможността за промяна/замяна на състезатели в списъка. Всичко е разпечатано. Последни приготовления и газ към канала
Роден за риболов, принуден да работи !!!
- Garbolino
- разбира нещата
От сега предлагам основното оправдание за предстоящите капотата да е, че на 22ри пенсионерите и братята са изловили рибата. Ето и снимков материал за доказателство 

ОЛЕЛЕ МАЙКООООООООО

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- NikLess
- вече хвърля и на тежко
Абе да ти кажа беше касаплък яко !!! Ама риба си има много доволно ! Шарани и амури почти не се вадеха епизодични само и повечето малки !
Роден за риболов, принуден да работи !!!
- falco2
- ще става разбирач
и го ловят "косейки", както ще ги ловят и на самото състезание /бях свидетел поне на трима профи-косачи/. Но това което почти ме отказва е, че отборните състезатели ще се състезават и като индивидуални, та въпроса ми е: Какъв е шанса на аматьорите срещу професионалистите??? Та нали идеята е да се даде шанс на нас любителите. Аз лично признавам, че не съм на ниво професионализъм и нямам намерение да си го меря с тях. Това условие уби шестмесечният ми ентусиазъм.
Успех на всички участници.
- krasimir n.
- научил се да хвърля
Сега, ще ти кажат , че професионалисти в България няма...falco2 написа:и го ловят "косейки", както ще ги ловят и на самото състезание /бях свидетел поне на трима профи-косачи/. Но това което почти ме отказва е, че отборните състезатели ще се състезават и като индивидуални, та въпроса ми е: Какъв е шанса на аматьорите срещу професионалистите??? Та нали идеята е да се даде шанс на нас любителите. Аз лично признавам, че не съм на ниво професионализъм и нямам намерение да си го меря с тях. Това условие уби шестмесечният ми ентусиазъм.

Отборно, шанса е...никакъв.
"Професионалистите", имат десетки състезания на канала.Всеки един от тримата, знае за какво става въпрос.
Смазваща разлика в оборудване,техника и тактика...
Просто отиваш и гледаш от първия ред .
Ако се паднеш до такъв, де

Отсега мога да се обзаложа, че в тройката ще има отбори от Кърджали и Стара загора....

не се плаши,не всички които се състезават отборно са професионалисти .в нашия отбор всички сме аматиори.просто не можах да се запиша индивидуално и си направих отбор.
- azareus
- ще става разбирач
И моят също, но спокойно те състезателите са там да си "сверят часовниците" за "Майстор на годината".falco2 написа:и го ловят "косейки", както ще ги ловят и на самото състезание /бях свидетел поне на трима профи-косачи/. Но това което почти ме отказва е, че отборните състезатели ще се състезават и като индивидуални, та въпроса ми е: Какъв е шанса на аматьорите срещу професионалистите??? Та нали идеята е да се даде шанс на нас любителите. Аз лично признавам, че не съм на ниво професионализъм и нямам намерение да си го меря с тях. Това условие уби шестмесечният ми ентусиазъм.

"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
- Local
- учете се от него
Добре Сашо, поздрави!fixxer написа: Относно захранването, ще бъде както е написано, т.е. 30 мин. преди старта, както беше и миналата година. (когато искате да предлагате правила, не се пробвайте 3 дни преди състезанието, защото няма как да се получи)

Клавиатура риба не лови!!!
- dimmitov
- ще става разбирач
Tо и индивидуално шанса е същияkrasimir n. написа:Отборно, шанса е...никакъв.

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

-
- новобранец
Garbolino написа:От сега предлагам основното оправдание за предстоящите капотата да е, че на 22ри пенсионерите и братята са изловили рибата. Ето и снимков материал за доказателство![]()
Никой нищо не вадел друг път

Е верно,един ваглер съм на зад

- falco2
- ще става разбирач
Просто отиваш и гледаш от първия ред .
Да съм на кино или театър - да, но аз искам да се състезавам защото мислех, че ми се дава възможност. Възмутен съм и оставам с усещането, че спонсорирам поредния конкурс за "Майстор на годината"
Да съм на кино или театър - да, но аз искам да се състезавам защото мислех, че ми се дава възможност. Възмутен съм и оставам с усещането, че спонсорирам поредния конкурс за "Майстор на годината"