Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Re: Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com

Мнение от Local »

НИКИ ДОНЧЕВ написа:
emo vasilev написа:След като си изтеглиш номера на сектора в 9.30 отиваш на съответният номер в сектора .До 10.30 се настаняваш и си оправяш такъмите - през това време е забранено захранването и ловенето .В 10.30 се дава старт на захранването , обикновено с тежка захранка .Понеже не сме слагали ограничения на захранката , можеш да захранваш когато искаш по време на самото състезание , т.е. след сигнала в 10.30 !
Захранването ще е от 10.30 до 11.00?Това е много време,по добре да се коригира на 10 минути както е по всички състезания и ще има по нормално време за подготовка.!
Сашо, обърнете внимание наистина на часовия пояс за захранване, най-добре ще е да го стесните до 10-15 мин. за всички, така ще е най-равностойно и така сме свикнали всички. Поздрави! Просто лично мнение ;)
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

подкрепям Краси всички пичове са свикнали захранването да е 10-15 мин предостатачно :rolleyes: :D :D
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

NikLess написа:Таблицата се промени след въпроса ми ... Не виждам причина да не се обясни ? ... Аз лично съм гледал таблицата два дни след последната дата а именно 10-ти и нямаше 172 участника ...
Ами вече ти беше даден отговор от друг човек. Таблицата на 10-ти е била със 168 заплатили(за да съм точен). А таблицата се промени, защото вече няма нужда от останалата информация. Както казах, има много хора, които искаха да се запишат, но не бяха записани или чакаха отказал се състезател. Бройката 172 си е 172 и не се е променяла!

Относно захранването, ще бъде както е написано, т.е. 30 мин. преди старта, както беше и миналата година. (когато искате да предлагате правила, не се пробвайте 3 дни преди състезанието, защото няма как да се получи)

И последно(но не по важност) - приключи възможността за промяна/замяна на състезатели в списъка. Всичко е разпечатано. Последни приготовления и газ към канала :)
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
NikLess
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от NikLess »

fixxer написа:
NikLess написа:Таблицата се промени след въпроса ми ... Не виждам причина да не се обясни ? ... Аз лично съм гледал таблицата два дни след последната дата а именно 10-ти и нямаше 172 участника ...
Ами вече ти беше даден отговор от друг човек. Таблицата на 10-ти е била със 168 заплатили(за да съм точен). А таблицата се промени, защото вече няма нужда от останалата информация. Както казах, има много хора, които искаха да се запишат, но не бяха записани или чакаха отказал се състезател. Бройката 172 си е 172 и не се е променяла!

Относно захранването, ще бъде както е написано, т.е. 30 мин. преди старта, както беше и миналата година. (когато искате да предлагате правила, не се пробвайте 3 дни преди състезанието, защото няма как да се получи)

И последно(но не по важност) - приключи възможността за промяна/замяна на състезатели в списъка. Всичко е разпечатано. Последни приготовления и газ към канала :)
Ок Благодаря !!! Успех с всичко и дано всичко мине по вода !
Роден за риболов, принуден да работи !!!
Аватар
Garbolino
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Garbolino »

От сега предлагам основното оправдание за предстоящите капотата да е, че на 22ри пенсионерите и братята са изловили рибата. Ето и снимков материал за доказателство :)

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

ОЛЕЛЕ МАЙКООООООООО :D :D :D
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
NikLess
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от NikLess »

Абе да ти кажа беше касаплък яко !!! Ама риба си има много доволно ! Шарани и амури почти не се вадеха епизодични само и повечето малки !
Роден за риболов, принуден да работи !!!
Аватар
falco2
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от falco2 »

и го ловят "косейки", както ще ги ловят и на самото състезание /бях свидетел поне на трима профи-косачи/. Но това което почти ме отказва е, че отборните състезатели ще се състезават и като индивидуални, та въпроса ми е: Какъв е шанса на аматьорите срещу професионалистите??? Та нали идеята е да се даде шанс на нас любителите. Аз лично признавам, че не съм на ниво професионализъм и нямам намерение да си го меря с тях. Това условие уби шестмесечният ми ентусиазъм.

Успех на всички участници.
Аватар
krasimir n.
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasimir n. »

falco2 написа:и го ловят "косейки", както ще ги ловят и на самото състезание /бях свидетел поне на трима профи-косачи/. Но това което почти ме отказва е, че отборните състезатели ще се състезават и като индивидуални, та въпроса ми е: Какъв е шанса на аматьорите срещу професионалистите??? Та нали идеята е да се даде шанс на нас любителите. Аз лично признавам, че не съм на ниво професионализъм и нямам намерение да си го меря с тях. Това условие уби шестмесечният ми ентусиазъм.

Сега, ще ти кажат , че професионалисти в България няма... :mrgreen:

Отборно, шанса е...никакъв.
"Професионалистите", имат десетки състезания на канала.Всеки един от тримата, знае за какво става въпрос.
Смазваща разлика в оборудване,техника и тактика...
Просто отиваш и гледаш от първия ред .
Ако се паднеш до такъв, де :wink:

Отсега мога да се обзаложа, че в тройката ще има отбори от Кърджали и Стара загора.... 8)
pier77bg
новобранец
новобранец

Мнение от pier77bg »

не се плаши,не всички които се състезават отборно са професионалисти .в нашия отбор всички сме аматиори.просто не можах да се запиша индивидуално и си направих отбор.
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

falco2 написа:и го ловят "косейки", както ще ги ловят и на самото състезание /бях свидетел поне на трима профи-косачи/. Но това което почти ме отказва е, че отборните състезатели ще се състезават и като индивидуални, та въпроса ми е: Какъв е шанса на аматьорите срещу професионалистите??? Та нали идеята е да се даде шанс на нас любителите. Аз лично признавам, че не съм на ниво професионализъм и нямам намерение да си го меря с тях. Това условие уби шестмесечният ми ентусиазъм.

И моят също, но спокойно те състезателите са там да си "сверят часовниците" за "Майстор на годината". :)
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

fixxer написа: Относно захранването, ще бъде както е написано, т.е. 30 мин. преди старта, както беше и миналата година. (когато искате да предлагате правила, не се пробвайте 3 дни преди състезанието, защото няма как да се получи)
Добре Сашо, поздрави! :)
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

krasimir n. написа:Отборно, шанса е...никакъв.
Tо и индивидуално шанса е същия :drinkers:
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
break_master_g
новобранец
новобранец

Мнение от break_master_g »

Garbolino написа:От сега предлагам основното оправдание за предстоящите капотата да е, че на 22ри пенсионерите и братята са изловили рибата. Ето и снимков материал за доказателство :)

Никой нищо не вадел друг път :D :D :D Аз си начесах крастата и си "сверих часовника" ;)
Е верно,един ваглер съм на зад :D :D :D Има много други видове риба за ловене освен шарани и амури ;)
Аватар
falco2
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от falco2 »

Просто отиваш и гледаш от първия ред .

Да съм на кино или театър - да, но аз искам да се състезавам защото мислех, че ми се дава възможност. Възмутен съм и оставам с усещането, че спонсорирам поредния конкурс за "Майстор на годината"
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”