Сафрид 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Каракаша
новобранец
новобранец

Re: Сафрид 2014

Мнение от Каракаша »

Аидееее стана тя, бачо ви Киро букви зе да яде :D работата ми е ясна.Ама то ракиено време ко се чудя и аз не знам. :drinkers:
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

Ето инфо от Фиш-Порт Бургас, от 16.50ч до 19.30ч дръпнах 73 рибки. Адски капризни риби, чепаре №12/14,8/20,5мм, основно зелени нюанси. Рибата бе в горните слоеве, работех с 25гр олово. Поздрави на всички!
Изображение
Изображение

п.п Картончето, не е на това чепаре, неговото се намокри от дъжда и мурджаса :lol:
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
BEAR12
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BEAR12 »

Хубави рибета.
harley666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от harley666 »

Снощи бях на Поморийския кей. От 20ч до 02 ч. - нищо!!! Пълен ужас, имаше десетина колеги хвърляха чепарета, имаха изкарани по 10 риби. Аз хвърлях на плувка и блесна за някоя добра изненада, но нямах късмет- нито един удар! Дано скоро се появи тая риба и при нас, щото вечееее......
Поздрави на всички колеги и наслука!
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zxzx »

germana74 написа:Ето инфо от Фиш-Порт Бургас, от 16.50ч до 19.30ч дръпнах 73 рибки. Адски капризни риби, чепаре №12/14,8/20,5мм, основно зелени нюанси. Рибата бе в горните слоеве, работех с 25гр олово. Поздрави на всички!
Изображение
Изображение

п.п Картончето, не е на това чепаре, неговото се намокри от дъжда и мурджаса :lol:
germana74
браво за добра слука на тази суша,аз днес предочетох ракия със салата утре може и да намина към Фиш-Порт
само имам едно въпросче от къде се влиза
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

Здравейте, достоверно от Фиш-Порт-Бургас! :D Днес от 15.00ч.... ми то по добре да кажа от 17.00ч, защото до тогас имах две смешни хамсии :roll: :oops: , та до 20.00ч. хванах... и пак 73бр. риби бахси му :shock: :? , ама с тая разлика, че едната е XXXL :D ! Хайванчето ме взе на дистанция около 80м и баш-бая си беше налетяло, защото една от куките бе в горната устна на рибата. Известно време борба и накрая няма кеп, наложи се да ползвам живарника на Бай Вълко срещу глоба едно чепаре :D , но важното е, че мръдна работата! Ето и снимка
Изображение

п.п Чепаретата работят и на кефал!!! :lol:
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

Много колеги ме питат от къде се минава за Фиш-Порта? Колеги извинявам се за късния отговор!
Казват, че има дупка като се тръгне по релсите, но аз имам пропуск и влизам с колата и не знам с точност :?
Поздрави на всички!
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

п.п Чепаретата работят и на кефал!!!

==============
germana74,абе чувам,че си изловил рибата на дедовците на Славянка...срама нямаш ти,бре :lol:
Инак,какъв кефал?Бая мазен платеринджок си гепил на чепарето,гледам :shock: :lol:
Понеже повече от седмица сЪ целувам с ракиджока от обяд...по моему--по килце на ден(ще рече,че чепаре не съм пипал от толкова дена)...свършва ми Формулата-лягам и ...сабахлян съм на Изтока...после,ако не ме е срам от резултата,може и да се отчета :wink:
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

shturetc написа:п.п Чепаретата работят и на кефал!!!

==============
germana74,абе чувам,че си изловил рибата на дедовците на Славянка...срама нямаш ти,бре :lol:
Инак,какъв кефал?Бая мазен платеринджок си гепил на чепарето,гледам :shock: :lol:
Понеже повече от седмица сЪ целувам с ракиджока от обяд...по моему--по килце на ден(ще рече,че чепаре не съм пипал от толкова дена)...свършва ми Формулата-лягам и ...сабахлян съм на Изтока...после,ако не ме е срам от резултата,може и да се отчета :wink:
Браво!!! Познаваш рибите! :lol: :lol: :lol: Шегувам се ве братле! Между другото имах предвид, че работят на кефалови риби :D Наистина голяма платерина :wink:
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Eй,тия РТЛ като пуснат рекламите и забравям докъде беше състезанието :oops:
Та,Германе,хубава ти е рибата!Като се има предвид и това,че една платерина е два пъти по-борбена от морски кефал с нейните размери--направил си си удоволствието на макс!...Ама,понеже темата е сафриди--браво за резултата-и вчера и днеска,по думите на очевидци(не само фотосите ти),си бил нумбер уан на Фиш-порта :prayer:
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

shturetc написа:Eй,тия РТЛ като пуснат рекламите и забравям докъде беше състезанието :oops:
Та,Германе,хубава ти е рибата!Като се има предвид и това,че една платерина е два пъти по-борбена от морски кефал с нейните размери--направил си си удоволствието на макс!...Ама,понеже темата е сафриди--браво за резултата-и вчера и днеска,по думите на очевидци(не само фотосите ти),си бил нумбер уан на Фиш-порта :prayer:
Айде и тос искара идно чипъре! :lol: :partyman:
Аватар
vesofr
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vesofr »

shturetc написа:Eй,тия РТЛ като пуснат рекламите и забравям докъде беше състезанието :oops:
Браво на germana74 за улова.Не е като декември месец с лодката с Пламен и баща му,ама пак бива.Само една лека корекция за това,че една платерина е два пъти по-борбена от морски кефал,защото е точно обратното.Случва се да се обърка човек.Мисля,че germana74,ако не бъкам човека,може да потвърди 90-те години как дърпаха кефалите малко по-към канала на Славянка.А и всеки,който е ходил на Илия Бояджиев есента на бомбарда може да каже как дърпа една 300-400гр. платерина и едно кефалче(бодаче) със същите размери.
Не кълве,не кълве,че спре.
djakdjak_63
новобранец
новобранец

Мнение от djakdjak_63 »

Здравейте!Някой четящ горните редове може да остане с впечатление,че има много риба. Не е така.Germana си е майстор и го доказва нееднократно.Вчера от 18 до 20.30 след няколко смени на чепарета-пълно капо.Мисля,че и мястото е важно,защото бях към плиткача.Със здраве!Другия път повече.
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Днес,спал-недоспал,се паркирах на Изтока в 5 сутринта.Първите час-два--3 риби(почти хич,дето се вика).До 11 ч. общо взех 35 сафрида,1 сардина,няколко хамсии и няколко атерини(последните,оценени по достойнство...от котките пред входа).Рибите по една и две на чепарето,рядко по три.Ударите бяха някъде на 5-6 м дълбочина.Чепаре с куки нр.12 гола със силиконово стоперче на лопатката и "облечена" с две нишки ув-ламе през една
Най-добре се справиха Ваня и Ради (майсторски чепарета на Ваня в зелено и тиква !)-взеха най-много и най-едрите сафриди.
iconu1977
новобранец
новобранец

Мнение от iconu1977 »

germana74,не те ли е срам бе брат,аз в чехия една година риба не съм кусал :twisted: , а ти цели мивки пълниш :D :drinkers: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”