Зарган 2015

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Зарган 2015

Мнение от КИРО »

Поне на завет сте били . :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

Абе, към 17, като си тръгвах се раздуха поне 4,5 - 5 м/с от север и даже направи и зайци.....не беше много приятно, но през деня беше добре......когато се показа райко де, че събахлян беше доста бахърляк.....въртя вятър и от юг, и от запад, и от север , че и от изток, но това не подтикна рибата към някакво активизиране.....ма тя явно беше на принципа "сит циганин, работа не върши"
0885022272 / 0885897615
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Митко Кирилов »

След обяд на 4-та буна: релакс и 1 класен заргат.Е, имаше колеги и с по 4-6 бр.Пипа мноко леко, подстригва червеите и колокото да я дразниш и придърпващ.....ядец!
Това от мен за днес.
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
zx9r
новобранец
новобранец

Мнение от zx9r »

Днес на Созопол за нон стоп мятане от 7 сутринта до към 11 само два дребни и още толкова разкачили се пред мен :fishing4:
Аватар
vasko8008
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasko8008 »

На дружба вчера приключих към 13 или 14 часът с 11 риби. Малко но за сметка на това всичките хубави. Много труден риболов, но поне времето беше с нас и си изкарахме добре. Повечето колеги бяха с една до три риби
lefera1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lefera1 »

Днес от Черноморец до Царево - капо. За мен мача със заргана приключи. Догодина пак.
Bfree
новобранец
новобранец

Мнение от Bfree »

Днес изключително тегав риболов... на Ной само гюмюш сутринта... след това от към 10.30-11.00 до 14.30 на плочите на Рубин 2 заргана! Повече хора отколкото камъни и риба взети заедно, тук таме някой хване, но през повечето време кривим пръчките от напразни хвърляния... нелепа история!
barabando
новобранец
новобранец

Мнение от barabando »

Зарган има ама е маааааалко по-навътре. на 06,11,15 на камъните между Ветеран и Рибарското пристанище на Фичоза имаше доста колеги но не видях да вземат нещо . Ние с лодката въртяхме на 100 до 300 метра от брега и от време на време засичахме пасажа. Това е резултата
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
:fishing2:
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

Днес, на външните плочи на Рубин, от 06,30 до 15,30 - 6 бр. хубави заргана.....същия неприятен риболов, като вчера придружен с хубаво време. 4 бр до обяд и след обяд - останалите. Рибата държеше много на вътре и едвам я стигахме . Моята теория в момента, за слабия и интерес към това да присъства с нас на вечеря е, че има страшно много ува и гюмюш (коремите и са пълни и повръща), наядена е здраво, няма кой да я гони , защото край брега рядко се завърта чернокоп, да не кажа, че въобще го няма, и поради фактора, че и водата според мен е по-топла отколкото трябва, метаболизма и се забавя , защото не си дава зор да се движи по-активно и съответно липсата на рязко захлаждане води до не-групиране и настървяване......иначе рибата е тук и застудее ли по здраво, ще се активизира придружено с групирването и.......Но, това си е моя теория.....Все пак , не загърбвайте сезона.
0885022272 / 0885897615
Аватар
vankony
новобранец
новобранец

Мнение от vankony »

Петъка висях цял ден,като рибата вървеше вяло до към 11ч имах десетина риби.После чак към 15 взех една ,и към 16,30 се завъртя и почна да взима по често.Започна се едно мятане от всички места пред мене,оплитания ,майни...абе клане.Тотала ми е 18 риби.В събота с един авер стояхме до към 15ч,но беше много тегаво,аз със 7 риби до към 11ч,колегата с една.Рибата пълна с ува,охранена и много мазна.Повечето риба на макс дистаниция.Сега малко почивка ,че останах без ръце и крака ,голямо мятане два дни.Има мноого манджа и явно за това не ще да яде както си трябва.
Пламен Николов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Пламен Николов »

batbubi написа:Днес, на външните плочи на Рубин, от 06,30 до 15,30 - 6 бр. хубави заргана.....същия неприятен риболов, като вчера придружен с хубаво време. 4 бр до обяд и след обяд - останалите. Рибата държеше много на вътре и едвам я стигахме . Моята теория в момента, за слабия и интерес към това да присъства с нас на вечеря е, че има страшно много ува и гюмюш (коремите и са пълни и повръща), наядена е здраво, няма кой да я гони , защото край брега рядко се завърта чернокоп, да не кажа, че въобще го няма, и поради фактора, че и водата според мен е по-топла отколкото трябва, метаболизма и се забавя , защото не си дава зор да се движи по-активно и съответно липсата на рязко захлаждане води до не-групиране и настървяване......иначе рибата е тук и застудее ли по здраво, ще се активизира придружено с групирването и.......Но, това си е моя теория.....Все пак , не загърбвайте сезона.
Аз бях с лодката която държеше най голяма дистанция от плочата (една от 4-те) двама за 2 часа взехме 26 броя само екстра качество и по обяд отряза, след това се преместихме в селото пред Евксиноград да морим каята, ама и тя много плахо пипа, още 24 лихмара и конец фильма :drinkers:
Аватар
pechat
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pechat »

Лошото е, че освен зарган няма друга риба, и на вечер се правят по 5-6 моли и сутринта пак.Някой да има идея от къде мога да си купя сигнални ракети ,че ми писна да ходя на Синеморец в 5 часа и пред мен да правят мола вече 4 пъти
Изображение
ARMANIO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ARMANIO »

Фоерверки продават навсякъде :D една кутия правилно насочена и ще им държи дълго време :twisted:
Аватар
Georgi Duchev
новобранец
новобранец

Мнение от Georgi Duchev »

На Синеморец слаб риболов.ЗАрган има но е дребен.Рибата е прьсната.
kano12
новобранец
новобранец

Мнение от kano12 »

Във всеки оръжеен мaгaзин имa сигнaлни рaкети , но колегaтa дaвa много добрa идея с фоерверките
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”