Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от bai mile1 »

ringo написа:А ти сподели какво направи на гьола,какво е положението??? :D :lol:
Веднага казвам, Тоци. Четири дена сопа при пълнолуние. Смених поне десет от набелязаните явки и четири кльонка като не подминах Калинката. За стръв костур, каракуда, червеноперка, платика, голяма циганка, че и рак........Вдига се, ходи като гламав две минути със стръвта и греда. Само едно разтърсване на сопата адреналинено в ляво от замъка. Явно костура му дойде малко по борбен. Вече на пълна луна само пълна чаша. На тролинг , някакви маломерки на 4 метър, който продължават да си плуват. Та така.....[/quote]
Чух ,че ша апят ама от Неделя нататък, :lol: :lol: Щото идва бай им Миля :lol: :lol: да ги тормози две седмици :lol: :lol: чак до края на месеца :lol: :lol: Който има мерак да заповяда,мястото е ясно 8) :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

bai mile1 написа:Тролка да му е.............та туй ли са тез нежни воблери е ?Как да ги вадя кат още с удъра правят ей тъй бясовете :twisted: :twisted:!За на Горе си требва квалитетни и изпипани воблери,а те често не са от здравите! :idea: :drinkers: Чекам резултати от всички,щот Как да дам резултати с тез детски играчки :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Не искам да правя реклама на нищо. Казвам, кое ми се струва надеждно
Прикачени файлове
Raptus 6m-800x800.jpg
Raptus 6m-800x800.jpg (69.77 KiB) Преглеждано 1495 пъти
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ей ама и ти са изучи значи :lol: :lol: :lol: :drinkers: Ща чакам да са обадиш,че белким вляза да клъонкам,щото кат са мръкни и само :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: Трябва ми един сериозен да ма дръпни от масата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

:lol: :lol: :lol:
bai mile1 написа:Ей ама и ти са изучи значи :lol: :lol: :lol: :drinkers: Ща чакам да са обадиш,че белким вляза да клъонкам,щото кат са мръкни и само :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: Трябва ми един сериозен да ма дръпни от масата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :drinkers: :rolleyes: :rolleyes:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

8)
snop написа:.А за рибите може би и това че ловя само на червей но и така да е трябваше нещо по голямо да хвана ..На последак излязаха много жабки и пробвах на тях .....да повдигна червейте на горе дали ще има ефект...
Ти му говориш,че Големите се хранят с риба,ма оно си баба знае и не възприема! :shock:Та ше мърмориш упорито как не се хващало още 10години,докато ти мине ината или послушаш патило и старило! :mrgreen: :drinkers:Нищо,че съм на 18,бая си изпатих от Големите......! :wink: :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Тролка да му е.............та туй ли са тез нежни воблери е ?Как да ги вадя кат още с удъра правят ей тъй бясовете :twisted: :twisted:!За на Горе си требва квалитетни и изпипани воблери,а те често не са от здравите! :idea: :drinkers: Чекам резултати от всички,щот Как да дам резултати с тез детски играчки :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Ма ти нещо оплакваш ли се от тия случки? :shock: Вместо да се радваш,че ти е ударило и да се замислиш--Защо аджеееееба ми удари Големия точно на тоя воблер,а не на баятите и здрави ментета?-Ти ревеш кат Льольо и Хамалюлю за нищо! :mrgreen: :drinkers: Като станеш Тарикат в тролинга,нема да допускаш на разни Едри разбойници дъ тъ мачкат тъй и тебе,и воблера! :wink: :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

ringo написа: Не искам да правя реклама на нищо. Казвам, кое ми се струва надеждно
Само ти се струва,защото в риболова на Голем-нема надеждно и 100%гаранция,че всичко ще издържи! :idea: Големите са си хамалогия,но ако прекалиш с напъването-губиш! :!: Разделете риболова на три етапа:Намиране,Битка и Изваждане!Така ще ви е по-лесно да се развиете!Виждаш в кой от трите етапа си най-добър и почваш да се усъвършенстваш в останалите! :idea: :drinkers: Най-добрия вариант е да си средно развит и в трите етапа,иначе се получава дисбаланс! :wink: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тролка от онес мансове някой цвят салатено зелено не ти ли остана случайно? :D Естественно ,ако решиш да го продаваш,да е с голяма отстъпка за съфорумници :lol: :lol: :lol: и най вече за мене :lol: :lol: :lol: Щото денсърите са ясни ич не държат :lol: :lol: ква файда ,че им налитат ,кат не можеш да ги извадиш :fishing6: :D
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Тролка от онес мансове някой цвят салатено зелено не ти ли остана случайно? :l: Щото денсърите са ясни ич не държат :lol: :lol: ква файда ,че им налитат ,кат не можеш да ги извадиш :fishing6: :D
Нямам Мансове! :cry: По другия въпрос нещата стоят така:Денсъра си върши перфектно работата в етап-1-Намиране! :wink: Явно не тъ бива в другите два етапа от риболова:Битка и Изваждане! :shock: :mrgreen: Мога да ти кажа,ко се праи във Битката и къде са проблемите в изваждането....!При Битката имаш пасивен и активен вариант,което е въпрос на предпочитание и характер,например Славе се бие пасивно!Трудно ми е да ти го обясня,но сомът разбира веднага ако си дадеш въдицата на друг по време на Битката и съответно се държи по различен начин!Това е и една от причините да съм против смяна на риболовеца зад въдицата по време на Битката!При мен сомовете винаги реагират и се държат нервно и гневно-изнервям ги на макс,но ако дам въдицата на Славе в този момент,сома ше стане спокойно коте! :mrgreen: Та сметай ква риба е сомът щом разбира кой е зад въдицата и може в движение да си смени тактиката за откач спрямо риболовеца? :shock: :wink: Още си зеленушко за някои неща,та наблягай на етап едно,че без него си за никъде и само си губиш времето!Ако не беше зеленушко,щеше да знаеш поне кои воблери държат Световните рекорди на сом! :mrgreen: :drinkers:А Знанието е по-голяма сила от мускулите,Вервай ми! :wink: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Еми,кажи нещо де ,белким почервенея малко :lol: :lol: каква битка ?То още с удъра и му изяде тройката :lol: :lol: .Иначе Иедри риПки и аз съм дърпал,та не съм ептен зелен :wink: Може в тролинга да съм такъв ама то зреенето е бавен процес :? не става от днес за утре :fishing6:
Марк Твен
Мартин Райнов
новобранец
новобранец

Мнение от Мартин Райнов »

Васе, приятел си ми, но направо полудявам като видя воблер с кекави куки и халки.
ПС: Румба, наскоро скивах воблерите на Венци-Драка и останах очарован от Слинк-а. Поръчах на Антон Слинк ФТ р защото производитела беше на Кърджали. Той го пробвал - зверски удари и няколко риби извадени и сега не иска да ми го дава.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

и сега не иска да ми го дава. :lol: :lol: :lol: :lol: Ей и той ,кат Тролката ни воблери дава ни инфо :D :fishing6: за ловящите.Трябва сами да си ги откриваме :lol: :lol:
Марк Твен
Мартин Райнов
новобранец
новобранец

Мнение от Мартин Райнов »

Недей бяга по тъча за халките и тройките! Ако не бях сиромах, щях да ти подаря 10-тина кутии с Оунър СТ46ТН. :)
ПС: Някой има ли риби на Полтъргайст 8 и Сорсърър 9, цветове Н68 и флорогрийн?
Последно промяна от Мартин Райнов на Съб Авг 12, 2017 11:18 pm, променено общо 1 път.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Не е ли флорогрийн :roll: :roll: На ред хеда 9та имам един кефал на Ивито,миналата година с 3+ лопатката
Марк Твен
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Мартин Райнов написа: Сорсърър 9, цветове
H26 е за Цонево,125-цата с лопата 8+ а 9-тката 3+ но иска малко тунунг.Две години разцепвах белите с тех,ся други....За полтергайса само зеления светлия... :fishing6:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”