Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Веднага казвам, Тоци. Четири дена сопа при пълнолуние. Смених поне десет от набелязаните явки и четири кльонка като не подминах Калинката. За стръв костур, каракуда, червеноперка, платика, голяма циганка, че и рак........Вдига се, ходи като гламав две минути със стръвта и греда. Само едно разтърсване на сопата адреналинено в ляво от замъка. Явно костура му дойде малко по борбен. Вече на пълна луна само пълна чаша. На тролинг , някакви маломерки на 4 метър, който продължават да си плуват. Та така.....[/quote]ringo написа:А ти сподели какво направи на гьола,какво е положението???![]()
Чух ,че ша апят ама от Неделя нататък,

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Не искам да правя реклама на нищо. Казвам, кое ми се струва надеждноbai mile1 написа:Тролка да му е.............та туй ли са тез нежни воблери е ?Как да ги вадя кат още с удъра правят ей тъй бясовете![]()
!За на Горе си требва квалитетни и изпипани воблери,а те често не са от здравите!
![]()
Чекам резултати от всички,щот Как да дам резултати с тез детски играчки
![]()
![]()
![]()
- Прикачени файлове
-
- Raptus 6m-800x800.jpg (69.77 KiB) Преглеждано 1495 пъти
Ей ама и ти са изучи значи
Ща чакам да са обадиш,че белким вляза да клъонкам,щото кат са мръкни и само
Трябва ми един сериозен да ма дръпни от масата

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен

bai mile1 написа:Ей ама и ти са изучи значи![]()
![]()
![]()
Ща чакам да са обадиш,че белким вляза да клъонкам,щото кат са мръкни и само
![]()
![]()
![]()
Трябва ми един сериозен да ма дръпни от масата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:

Ти му говориш,че Големите се хранят с риба,ма оно си баба знае и не възприема!snop написа:.А за рибите може би и това че ловя само на червей но и така да е трябваше нещо по голямо да хвана ..На последак излязаха много жабки и пробвах на тях .....да повдигна червейте на горе дали ще има ефект...

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ма ти нещо оплакваш ли се от тия случки?bai mile1 написа:Тролка да му е.............та туй ли са тез нежни воблери е ?Как да ги вадя кат още с удъра правят ей тъй бясовете![]()
!За на Горе си требва квалитетни и изпипани воблери,а те често не са от здравите!
![]()
Чекам резултати от всички,щот Как да дам резултати с тез детски играчки
![]()
![]()
![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Само ти се струва,защото в риболова на Голем-нема надеждно и 100%гаранция,че всичко ще издържи!ringo написа: Не искам да правя реклама на нищо. Казвам, кое ми се струва надеждно

Тролка от онес мансове някой цвят салатено зелено не ти ли остана случайно?
Естественно ,ако решиш да го продаваш,да е с голяма отстъпка за съфорумници
и най вече за мене
Щото денсърите са ясни ич не държат
ква файда ,че им налитат ,кат не можеш да ги извадиш

Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Нямам Мансове!bai mile1 написа:Тролка от онес мансове някой цвят салатено зелено не ти ли остана случайно? :l: Щото денсърите са ясни ич не държат![]()
ква файда ,че им налитат ,кат не можеш да ги извадиш
![]()

Еми,кажи нещо де ,белким почервенея малко
каква битка ?То още с удъра и му изяде тройката
.Иначе Иедри риПки и аз съм дърпал,та не съм ептен зелен
Може в тролинга да съм такъв ама то зреенето е бавен процес
не става от днес за утре 

Марк Твен
Марк Твен
-
- новобранец
Васе, приятел си ми, но направо полудявам като видя воблер с кекави куки и халки.
ПС: Румба, наскоро скивах воблерите на Венци-Драка и останах очарован от Слинк-а. Поръчах на Антон Слинк ФТ р защото производитела беше на Кърджали. Той го пробвал - зверски удари и няколко риби извадени и сега не иска да ми го дава.
ПС: Румба, наскоро скивах воблерите на Венци-Драка и останах очарован от Слинк-а. Поръчах на Антон Слинк ФТ р защото производитела беше на Кърджали. Той го пробвал - зверски удари и няколко риби извадени и сега не иска да ми го дава.
и сега не иска да ми го дава.
Ей и той ,кат Тролката ни воблери дава ни инфо
за ловящите.Трябва сами да си ги откриваме

Марк Твен
Марк Твен
-
- новобранец
Недей бяга по тъча за халките и тройките! Ако не бях сиромах, щях да ти подаря 10-тина кутии с Оунър СТ46ТН. 
ПС: Някой има ли риби на Полтъргайст 8 и Сорсърър 9, цветове Н68 и флорогрийн?

ПС: Някой има ли риби на Полтъргайст 8 и Сорсърър 9, цветове Н68 и флорогрийн?
Последно промяна от Мартин Райнов на Съб Авг 12, 2017 11:18 pm, променено общо 1 път.
Не е ли флорогрийн
На ред хеда 9та имам един кефал на Ивито,миналата година с 3+ лопатката

Марк Твен
Марк Твен
H26 е за Цонево,125-цата с лопата 8+ а 9-тката 3+ но иска малко тунунг.Две години разцепвах белите с тех,ся други....За полтергайса само зеления светлия...Мартин Райнов написа: Сорсърър 9, цветове

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.