Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Инфо за р. Струма!
Една мряна се извади поне от хората около мен.....Един колега мина за 5 мин ,приказа се къде е ходил ,какво що ,само с бял хранил ,но я нямало мряната от миналата седмица.Ина4е дам прав си ред риби ред шума ,като задуха вятър и запо4наха и кълванетата на "рибите" паднали от тополитеDJONI RINGO написа:Писах преди дни,че има такъв период-поне по некой кефал да се е излъгал,пада шума във водата,може и от земетръса вчера бил е много близо до Благоевград-вдигайте дълбочините задържайте здраво и търсете по некоя мренаНе искат ли и арменския поп да дойде все тая-хвърлял съм в реката скъпи храни на сенсас ,бил съм подготвен като за световно и накрая както каза Иво две три риби и асоле мио

ааааа колеги не така и аз идвам от бело поле и риболов има кълванета колко искаш. искам да благодаря за червеите на един колега който ми даде иначе и аз щях само да замерям водата
Последно промяна от pojara28 на Нед Окт 20, 2013 7:11 pm, променено общо 1 път.
скобара е риба проклета

днес мои хора са били на монцата сутринта - едно скобарче и няколко мрени на троха.
ааааа колеги не така и аз идвам от бело поле и риболов има кълванета колко искаш. искам да благодаря за червеите на един колега който ми даде иначе и аз щях само да замерям водата
колега в кой участък ги лови горе - долу
колега в кой участък ги лови горе - долу

-
- фен клуб-скобар
е то все някой ще хване риби-аз говоря само за плувка-другото не ме интересува и ми е безразлично-естествено че тук таме по каширани места се хващат риби,но като цяло в момента е слабо !дай да видиме кво има-на кво и как- 

Последно промяна от DJONI RINGO на Нед Окт 20, 2013 7:40 pm, променено общо 1 път.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Браво колега ,4е си отсрамил тайфатаpojara28 написа:ааааа колеги не така и аз идвам от бело поле и риболов има кълванета колко искаш. искам да благодаря за червеите на един колега който ми даде иначе и аз щях само да замерям водата

- prodigy666
- разбира нещата
за тва викам да фана за гъбиDJONI RINGO написа:е то все някой ще хване риби-аз говоря само за плувка-другото не ме интересува и ми е безразлично-естествено че тук таме по каширани места се хващат риби,но като цяло в момента е слабо !дай да видиме кво има-на кво и как-

- izzyone
- фен клуб-скобар
В събота под Монца излезе някоя и друга риба (мряна и морунаж). Кълвеше ту на шарен, ту на пинки, ту на торен. Като спреше на едната стръв трябваше да се пробва друга докато нацелиш какво иска в момента. Трохата не искаше да я опита даже. Единственото постоянно в целия риболов беше че взимаше уверено само на пълно задържане.
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Колеги днеска бях главно на спининг за щука, но си носех и директния да пробвам мряната на возене в един бързак над покровнишкия.Хванах няколко дребни мренки на торен, но като цяло слабо .... ее поне на спинига заковах прилична щука.

Браво бе младеж! Извади ги тия гадове дето ми ядът малките скобари 

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- разбира нещата
Аз в неделя направих добър риболов на скоби над зелендолския мост. Отидох към 10ч забърках трохата и започнах имах доста удари 14 скоби хванах, и десетина ми избягаха като цяло добре.
С малко закъснене от събота след Бобошево, на бял за няколко часа 4 кленчета на леко от които последното ми създаде много приятна емоция. От скобари и мрени нямаше и помен.

- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Пусни и някоя снимки да изплакнем окото, че така без снимки ..................metoo написа:Аз в неделя направих добър риболов на скоби над зелендолския мост. Отидох към 10ч забърках трохата и започнах имах доста удари 14 скоби хванах, и десетина ми избягаха като цяло добре.
Малко информация за Бело поле /над моста/ от неделя 20.10.13 г. Пристигнах на реката около 08 ч. За мое най-голямо удоволствие на любимото си място /най-тясната част на вира/, заварих Валентин Колев и приятеля му Кристиян Костов. Сега е моментът да ви споделя колко приятен, непринуден, отзивчив и разговорлив човек е Вальо Колев. Цяло щастие е, че имах възможността да се запозная с най-добрия речен риболовец в България. Вальо и компанията му са риболовствали и в съботния ден като са успели да уловят с болонези по десетина скобара на троха. След споделената ми информация относно захранването, стръвта, вида и воденето на линията се преместих на отсрещния бряг, малко над Вальо Колев, за да не му преча на риболова. Моята подготовка включваше Мondial F 2,5 кг., 200 гр. бял червей и пресен хляб от фурната в с. Джерман. Въпреки, че бяха налице всички условия за един прекрасен риболов, такъв изобщо не се получи. За разлика от миналата седмица температурата на водата беше по-ниска , а нивото на реката малко по-високо. Рибата не обръщаше никакво внимание на подхранките и категорично отказа да се храни. Настана едно голямо всеобщо спокойствие на вира, като единствен Вальо Колев успя да улови четири прилични скобара. Приключих риболова в 13.30 ч., а резултатът беше едно кленче и една откачена.