Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
-
- новобранец
Re: Качествени чепарета
1990 като бях войник беше на мода ТУКА ИМА ТУКА НЕМА .2007 едни мургави сънародници предлагаха играта отново.Аз учуден им викам това беше на мода доста отдавна ,а единия ме потупа по рамото и вика един будала умира пет се раждат.При нас за псевдо ув и за фосфорно ламе цената е 6 лв
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бях забравил красивите отблясъци на чепаретата на слънчевата светлина

Качествени чепарета Borkata

- atillas
- ще става разбирач
мислех да пускам малко снимки и аз ама след твоите Борисе кажи ми как да го направя 

- atillas
- ще става разбирач
срам не срам пускам ги

-
- вече хвърля и на тежко
Все така прави Борето не предупреждаваatillas написа:срам не срам пускам ги

Как да да го направиш....Хващаш ,снимаш и показваш ,кво толкова има трудно.Ето така:atillas написа:мислех да пускам малко снимки и аз ама след твоите Борисе кажи ми как да го направя

Виждаш ли ,няма нищо сложно.Въпроса е да искаш да покажеш

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
bukiiaz написа: Как да да го направиш....Ето така:
Виждаш ли ,няма нищо сложно.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Не се мъчи бре - теа са красиви,ssg написа:bukiiaz написа: Как да да го направиш....Ето така:
Виждаш ли ,няма нищо сложно.Е как бе младеж,как да ги навържа така?
ама хващат само дракони/вервай ми.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
BorisK написа:От известно време не бях обикалял рибарските магазини та тая вечер минах набързо през няколко просто да разгледам материалите които продават и които представят за ув.Удивих се как спекулират някой от хората там ,за да изкарат 2 лева.Дори не са си направили труда дето се вика да поръчат от някой реномиран мухарски сайт и да видят какво представлява този материал а продават боклуци по лев-два.А с какъв патос обясняват как това всъщност е ув а другото било фалшиво не е истина.Все едно от 40 години преподават ядрена физика.Клепах на парцали на няколко места,изслушах професионалните мнения на всеки и си бих камшика.В интерес на истината на 1-2 места видях 2 разновидности на бялото.
По назад намекнах леко че това за което искат 10 кинта е пълен боклук,но никой не обърна внимание на това
Видях ги и на живо(тук в Варна) и са далеч от истината ама поне са 6 кинта не 10dobria1 написа:А за дебелината що нищо не казвате??? Като ще даваш по 10 кинта по добре си поръчай истинско (дори е по евтино) и изобилието от цветове е малко по голямкъм 8 са нейде
п.п.Пък последното от снимката няма да го коментирам,ама селската баница е по гладка

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- atillas
- ще става разбирач
bukiiaz написа:Как да да го направиш....Хващаш ,снимаш и показваш ,кво толкова има трудно.Ето така:atillas написа:мислех да пускам малко снимки и аз ама след твоите Борисе кажи ми как да го направя
Виждаш ли ,няма нищо сложно.Въпроса е да искаш да покажеш

тва не е възможно да е вързано от човек ,вие ги правите машинно тез перфектните и само ни комплексирате нас аматьорите

- ТАРАЛЕЖ
- сериозен играч
Учете се от "dobria1" от "bukiiaz" и от "КИРО" !! Винаги ще ти помогнат и напътстват!!
Аз лично съм го усетил и безкрайно им благодаря!
Аз лично съм го усетил и безкрайно им благодаря!
AC/DC
- ТАРАЛЕЖ
- сериозен играч
Не! Просто Дядо знае,как!!atillas написа:bukiiaz написа:Как да да го направиш....Хващаш ,снимаш и показваш ,кво толкова има трудно.Ето така:atillas написа:мислех да пускам малко снимки и аз ама след твоите Борисе кажи ми как да го направя
Виждаш ли ,няма нищо сложно.Въпроса е да искаш да покажеш![]()
![]()
(
тва не е възможно да е вързано от човек ,вие ги правите машинно тез перфектните и само ни комплексирате нас аматьорите
AC/DC
- atanasov1589
- ще става разбирач
dobria1 написа:
Видях ги и на живо(тук в Варна) и са далеч от истината ама поне са 6 кинта не 10![]()
Има и по левче ама в по малка разфасовка
- shturetc
- ще става разбирач
Видях ги и на живо(тук в Варна) и са далеч от истината ама поне са 6 кинта не 10dobria1 написа:А за дебелината що нищо не казвате??? Като ще даваш по 10 кинта по добре си поръчай истинско (дори е по евтино) и изобилието от цветове е малко по голямкъм 8 са нейде
п.п.Пък последното от снимката няма да го коментирам,ама селската баница е по гладка

=========================
Липсва само цената(приблизителна) на най-качествените ламета

...Инак "боклуците" май са видени на живо и в Бургас,че и за Варна са носени от тук натам,ама...всеки си знае какво и защо го приказва

Мога да се обзаложа за каквото кажеш че тук (това е от 1 пакет и съм вземал от него датата е вярна)shturetc написа:Липсва само цената(приблизителна) на най-качествените ламета...Може би към 8$ (от производител...и то без добавените транспортни разходи) за 3-4 пъти по-малко количество от това на ув-ламетата от фотосите на Пешо!?

3 пъти повече нишки отколкото в едно от тези пакети(не говорим за средния просукания,щото той май си е стар)

и цената е те тази
Krystal Flash ултравиолетови Colors
SKU: HL-KF
Ваша цена: 3.75 $
доставката за 7-8 пакета ти е към няма и 6$ и както каза по горе за около 40-50 лева ще имаш нещо истинско ПОНЕ а не щурите боклуци дето не струват и 2 кинта
а що се отнася за това
боли ме ....... колко пари ще им искат магазинерите,ама ми е жал като гледам как някой си дава парите за боклуциshturetc написа:ама...всеки си знае какво и защо го приказва
така съм се заредил че и 3 год. да не купувам пак ще имам
сами се уверете каква е разликата

това пък ако се появи,на нашия пазар сигурно ще му искат по 15 кинта

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!