Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето
Карагьоза се хваща основно на червено.
Преди две седмици пред маслен нос един колега ги хващаше един след друг а ние не. Като ми показа чепарето бяха само с червена коса по-точнон червено-розова.
Преди две седмици пред маслен нос един колега ги хващаше един след друг а ние не. Като ми показа чепарето бяха само с червена коса по-точнон червено-розова.
ГОЛ ШАРАН ...
-
- научил се да хвърля
Moeто ламе е кърваво червено явно няма голяма разлика ама нали традицията беше черно перо с ламе? Имам едни пера китайски,жената ми ги купила от ДЖЪМБО -сини,жълти,зелени и червени.Само червените са боядисани с някаква UV боя,сафрида много ги хареса,ще ги пробвам и за карагиоза,дано се задаржи.MarviN -БЛАГОДАРСКО !!!
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
утре к'во ще им се случиииии на рибоците
Redovi
жесток си. Наистина добра колекция за паламуди и лефчовци.
Ще чакаме снимки.

жесток си. Наистина добра колекция за паламуди и лефчовци.
Ще чакаме снимки.

ГОЛ ШАРАН ...
Хубави воблери,дано се харесат и на рибите.Всъщност колко дълбоко газят?
Тия дни влизахме с един приятел в морето за Лефер по гръцко,бях понесъл алби,йо зурита,рапали,но не ги пробвах,не било като на Черно море,нямало смисъл,ловихме на заргани,по около 30см.,промушени с телени поводи през цялата им дължина,после голяма кука,като е така подготвена стръвта се сменя бързо.Влачихме с лодката с 800об.,без утежняване,на около 17-18м. зад нас,резултата-22бр. по около 400гр., и няколко гелета,яд ме е,че само разходих воблерите.
Тия дни влизахме с един приятел в морето за Лефер по гръцко,бях понесъл алби,йо зурита,рапали,но не ги пробвах,не било като на Черно море,нямало смисъл,ловихме на заргани,по около 30см.,промушени с телени поводи през цялата им дължина,после голяма кука,като е така подготвена стръвта се сменя бързо.Влачихме с лодката с 800об.,без утежняване,на около 17-18м. зад нас,резултата-22бр. по около 400гр., и няколко гелета,яд ме е,че само разходих воблерите.
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
двата басдрийма са плитко газещи около метър а другите са дълбоко газещи по малките по 1,5м. а големите 2,5
днес пред галата-екшън,много чернокоп,на финала и сафрид
- minchoto
- ще става разбирач
На твое място не бих заложил на нито един от тезиredovi555 написа:утре к'во ще им се случиииии на рибоците

- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Според мен ти трябват по дълбоки воблери около 4 метра. Тия дни излезе лефер на дълбоките. 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ти ши кайш - аз го ловя на олово основно.MarviN написа:Карагьоза се хваща основно на червено.......

Иначе с Моряка си направихме кефа - доволно чернокоп,
чернокопчета,сафрид и сафридчета.
И два хариба за мезе.

Утре очаквам сутринта добър сафрид да избие,
поне като си тръгвахме вечерта,се наблъска пред Галата.
И си запазвам мястото пред къщичката на 20м дълбочина ЕЙЙЙЙЙЙ.
Ще си взема картечницата утре,ако някой ми е застанал в градинката,
Моряка ще го "почерпи".

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
пред носа малко по североисток сякаш по добре даде чернокопа ,а на финала фишфандера завря ,но сафрида го хфащах и за гърба?
-
- научил се да хвърля
dido66 написа:пред носа малко по североисток сякаш по добре даде чернокопа ,а на финала фишфандера завря ,но сафрида го хфащах и за гърба?
Потвърждаавам!И ние бяхме там имаме по 7-8 карагьоза и по 2-3 кг чернокоп(колкото едър сафрид) на човек.В момента моите хора пак са там-от сутринта имат по 10-тина сафрида.Дано надвечер се завърти.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Мен ми писна от аеробика - върнах се с около литър и половинаgipsa77 написа:.В момента моите хора пак са там-от сутринта имат по 10-тина сафрида.Дано надвечер се завърти.
дребен чернокоп,и няколко сафрида за мезе.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
който вчера хващал лефер хващал, днес само това от нашата агитка.
Днес на траката , трима човека към 25 кг риба , 90% чернокоп останалото хариб , сафрид и няколко карагьоза.