Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
днес бях под помпата колеги излиза плескач
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
На шо ги лови ееВецев написа:днес бях под помпата колеги излиза плескач
-
- фен клуб-скобар
prodigy666 написа:Батка незнам кои път вече го задаваш тоя въпрос тука .....metoo написа:Интересно ми е да знам, дали по нашите райони е имало някога бяла мряна? Пък ако ли не, дали ще е добра идея да се зариби реката с тоя вид риба ?

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Днес се разходих до бело поле с цел спининг.Йок, нема пипане, само скобари се шляпат ама не пипат(на колегите,то за мен е ясно).
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

-
- вече хвърля и на тежко
Днес под Бл.град,ммнооо тегав риболов на щечка,до обед нищо,после чат-пат некое скобаре:

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
-
- разбира нещата
DJONI RINGO написа:prodigy666 написа:Батка незнам кои път вече го задаваш тоя въпрос тука .....metoo написа:Интересно ми е да знам, дали по нашите райони е имало някога бяла мряна? Пък ако ли не, дали ще е добра идея да се зариби реката с тоя вид риба ?Мето обаче си е колоритна фигура във форума!Мето няма бяла мряна по Струма,защото реката не е приток на Дунав
сега вече се сети какво имам в предвид;) аз лично не виждам нищо което да я спре да вирее в река като Струма ако я има!Мерси
Еми какво се чудим дай да зарибяваме реката с тоя вид мряна.

Това морунажа ли беше???Вецев написа:днес бях под помпата колеги излиза плескач

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- prodigy666
- разбира нещата
и аз вчера бех малко по реката на монца до обяд слабо 1 скобар некоя мрена и си бихме шута че немаше време да ги чакаме до 5 

колега humfy това под бензиностанцията ли ги лови скобарите
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Днес се разходих до бело поле с цел спининг.Йок, нема пипане, само скобари се шляпат ама не пипат(на колегите,то за мен е ясно).
Tell people there’s an invisible man in the sky who

-
- научил се да хвърля
Колеги аз Петък срещу Събота спах на реката.Бях на Железница и не останах много доволен,хванах 2 малки сомчета доста малки морунажчета,1 скобар и 20 мрени.Едната въдица беше за сом,а другата фидер
-
- научил се да хвърля
Колега аз съм ловил бяла мряна на Четирци и тази година съм пуснал доста от Искърmetoo написа:Интересно ми е да знам, дали по нашите райони е имало някога бяла мряна? Пък ако ли не, дали ще е добра идея да се зариби реката с тоя вид риба ?
Здравейте колеги. Днес 27.10.2013 г. риболовствах на река Струма след Благоевград от 11.30 до 17.30 ч. Това, което ми направи най-силно впечатление е, че рибата все още няма никакво намерение да се групира. Причината разбира се е в топлото време и не особено ниската температура на водата. Ловеше се основно мряна, кефал и някой друг скобар бонус. Рибите бяха окупирали трайно дебелите бързеи, което направи риболова с болонеза много труден. Бързото течение имаше и своите изисквания, като бурета с по-голям грамаж и прилични количества трохи и други подхранки.
- Прикачени файлове
-
- P271013_16.22.jpg (91.23 KiB) Преглеждано 911 пъти
е и аз да кажа за днеска какво направихме или по-точно не направихме....на Бело поле от тъмно до 11 часа ч пипане нямах маса храна метнах от миналата седмица поне метър беше на долу реката и мн бистра.. после разходка до Железница не видех да се фаща нещо следобед на монца срещу камерата от другата страна под вира само една скоба скъса някакъ инпровизиран монтаж между дънен и фидеров.. просто от отчаяние да се спаси капото :Д и те така последните няколко седмици не съм доволен грам от реката....да сега някой ще каже не е верно дава си реката хората си ловат ама аз бия път от сф и не е мн лесно да кажа днеска неиска утре пак.това го казвам е така да си споделя мъката :Д