Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
shturetc написа:Именно, заради това , няма как да я докарам до покупки-поръчки от производителя и търся възможните добри варианти за зареждане на дребно от хора като теб,Румен и други.
Прочети горния пост и се замисли,дали с блага дума и малко уважения дали няма да имаш повече успехи от колегите дето могат да ти поръчат.
п.п. Аз с компа съм толкова скаран че няма накъде повече но прежалих едни 50евра в една карта и една бърза регистрация и от 3 години съм нямал проблем(само с наще пощи 1-2 пъти ) но зад гърба си имам към 30-40 поръчки.Така че нищо страшно няма.
П.П.2 Пешо няма как да се обясни това което питаш,наистина трябва да го видиш и пипнеш на живо и ще ти стане ясно.Опитвал съм се няколко пъти да правя снимки но не става да го ебаааа
представи си нещо от този род.Лявото е твоето УВ ламе а дясното е от вносните

а средното е друга бира (малко по фина щуротия) тук е УВ-то и средното ламе

Забелязваш ли лилавия отенък(всяко едно УВ трябва да го има) а се води TEN-цвят

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Не се мъчете да снимате UV-то,няма начин да се покаже в пълната си нежност.
А и ний не виждаме всички отенъци на UV-to.Влиза в спектър на светлината,
дето господ не ни е дал да го виждаме.
Абееее - айде в морето,че чепарето вече е в действие.
дето господ не ни е дал да го виждаме.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- вече хвърля и на тежко
КИРО написа:Не се мъчете да снимате UV-то,няма начин да се покаже в пълната си нежност.
дето господ не ни е дал да го виждаме.![]()

- germana74
- ще става разбирач
Здравейте колеги!
Ще споделя с вас един сайт, който ще ви е от полза. Няма лутане в ''Ибей'',няма доставка за 20 дни, а само до 24часа. Става въпрос за Taimen.com, от там ляво поле:
-материали за мухарки.
-синтетика
-конци за мухи
Този сайт е на български и всичко е ОК, описано е как става плащане + доставка.
Има уникални ламета, разполагат с 60% от тези, които предлагат истинските сайтове.
Писна ми от таралюлювци и разбирачи магазински многобройни
На някакви смехове, дет нямат нищо общо с УВ-то ма баламосва,че било точно такова.
Те сами ще си го нахендрят в щпионките и никой няма да ги ибава, нито ще пазари от тях.
Бахси му и оръфляците. И само как най-нагло гледат човека в очите и лъгундрят кат дръти мангасари, да еба и пезевензите им. Също кат управляващи от ГЕРБ. Курдисват та и съ щимяът.
Ще се радвам, ако съм ви бил полезен!
Поздрави!

Ще споделя с вас един сайт, който ще ви е от полза. Няма лутане в ''Ибей'',няма доставка за 20 дни, а само до 24часа. Става въпрос за Taimen.com, от там ляво поле:
-материали за мухарки.
-синтетика
-конци за мухи
Този сайт е на български и всичко е ОК, описано е как става плащане + доставка.
Има уникални ламета, разполагат с 60% от тези, които предлагат истинските сайтове.
Писна ми от таралюлювци и разбирачи магазински многобройни

На някакви смехове, дет нямат нищо общо с УВ-то ма баламосва,че било точно такова.
Те сами ще си го нахендрят в щпионките и никой няма да ги ибава, нито ще пазари от тях.
Бахси му и оръфляците. И само как най-нагло гледат човека в очите и лъгундрят кат дръти мангасари, да еба и пезевензите им. Също кат управляващи от ГЕРБ. Курдисват та и съ щимяът.
Ще се радвам, ако съм ви бил полезен!

Поздрави!

“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
-
- вече хвърля и на тежко
germana74 "таймена" има платена реклама в Google на всички ни излиза като търсиме което ни интересува
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мисля,че цвета за който се пише по-горе всъщност се води tan като се има предвид светло-кафеникавият му цвят или телесен цвят(тен).И аз го имам и верно,че лилавее но не знаех,че е ув тъй като по принцип не се води такъв.
Качествени чепарета Borkata

Бъркаш се https://www.docsflybox.com/sunshop/inde ... tail&p=678" onclick="window.open(this.href);return false; предпоследния цвятBorisK написа: но не знаех,че е ув тъй като по принцип не се води такъв.

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз нямах предвид това но вероятно нещо не съм схванал написаното по-горе.Сори.
Качествени чепарета Borkata

- tiktak
- ще става разбирач
Минимум 3-4 дни с UPS, 7-10 дни по пощата. Нищо против таймена, само уточнявам.germana74 написа:няма доставка за 20 дни, а само до 24часа. Става въпрос за Taimen.com
- atillas
- ще става разбирач
интересни нещица има в тоя таймен ,благодарности на германеца за инфото 

atillas написа:интересни нещица има в тоя таймен ,благодарности на германеца за инфото
Малко само дето е за бохеми този сайт,а и ако наистина се чака 7-8 дена нещо не виждам смисъл от такова набутване.
И за да съм ясен за аудиторията (хубаво е човек да доказва нещата за които говори) ето ви пример

едно и също ламе в таймен http://www.taimen.com/en/bg/product/hed ... 277/102701" onclick="window.open(this.href);return false;
15.82 за бройка
и същото ламе в един друг сайт
https://www.docsflybox.com/sunshop/inde ... ail&p=3301" onclick="window.open(this.href);return false;
6$ по 1.5лв..(че по лесно се смята) малко виждам разлика от почти 7 кинта и това ако не е разлика здраве да е

Благодарности иначе за сайта (има доста интересни неща)и наистина ми харесаха ( и ще си поръчам някой шарениики) но поназад описаните колеги търсят по евтини неща и на достъпни цени,така че сами да си правят сметката кое и от къде да го заръчвате
п.п.Пак сигурно ще подпали някой с писанията си ама искате еФтину и хУбууу(нищо че такива неща има само в Кауфлан0д)

-
- новобранец
Здравейте колеги
бих искал да попитам някои има ли мнение за този материал http://www.taimen.com/en/bg/product/hed ... 2532/90082" onclick="window.open(this.href);return false; ползвали ли сте го и какви са отзивите на мен ми изглежда малко широк , в смисъл дали става за по дребни куки като номер 9,10 ?? мерси за отговорите предварително
бих искал да попитам някои има ли мнение за този материал http://www.taimen.com/en/bg/product/hed ... 2532/90082" onclick="window.open(this.href);return false; ползвали ли сте го и какви са отзивите на мен ми изглежда малко широк , в смисъл дали става за по дребни куки като номер 9,10 ?? мерси за отговорите предварително
Teodor Vasilev написа:Здравейте колеги
Куката е 18-ка

ето и още една снимка за да има повече яснота в дебелината

п.п. Като съм почнал да покажа и някой от почти всички цветове

дано съм бил полезен,но е малко много дебелко за 9-10-ки

- atillas
- ще става разбирач
имам такова,широко е около 2мм,според мен не е удачно за дребни куки,ама тва е само според менTeodor Vasilev написа:Здравейте колеги

пп добрия ква е таз 18 -ка дето я извади ,не ми прилича на 18ка много

пп2 иначе аз кошницата в таймена веднага я напълних ама кога ще я платя не знам че картата ми е празна

-
- новобранец
Благодаря ви за бързите отговори
ще имам да