Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
t0n4et0
новобранец
новобранец

Re: Кърджалийски регион

Мнение от t0n4et0 »

Колеги някой може ли да ми даде инфо за риболов около Крумовград . Благодаря предварително.
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

t0n4et0 написа:Колеги някой може ли да ми даде инфо за риболов около Крумовград . Благодаря предварително.
Там са на златна стръв! :? :D
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
t0n4et0
новобранец
новобранец

Мнение от t0n4et0 »

Тая стръв я знам аз ,за риби питам по арда как е става ли за риболов или пускат веца постоянно?
t0n4et0
новобранец
новобранец

Мнение от t0n4et0 »

Какви такива маняци сте вие в тоя "Кърджалийски регион",не ви искам пари на заем само някаква актуална информация да ме ориентирате каде може да се ходи за риба, да не обикалям по пътищата като гламав,ама явно само по форумите ги хващате.МЕРСИ ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНИТЕ ОТГОВОРИ
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Ами види се питаш за район където никой не ходи или поне не ходят хората от този форум... :?
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

t0n4et0 написа:Какви такива маняци сте вие в тоя "Кърджалийски регион",не ви искам пари на заем само някаква актуална информация да ме ориентирате каде може да се ходи за риба, да не обикалям по пътищата като гламав,ама явно само по форумите ги хващате.МЕРСИ ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНИТЕ ОТГОВОРИ
Нивата на язовирите по цялата каскада са доста ниски.Това предполага ,че не се изпускат често.Точно под стената на Студения,има доста дълбоки дупки,което предполага риболов на джиг.Може и на змиорка.Иначе,до с.Карамфил,в ниското има платен язовир.
ПП Надявам се,че си доволен.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Днес,на плажа,едри бабушки и мутанти уклеи :fishing3: на директен.От 12,00 до 16,00 ч. към две кила риба :idea:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

pacho109 написа:Днес,на плажа,едри бабушки и мутанти уклеи :fishing3: на директен.От 12,00 до 16,00 ч. към две кила риба :idea:
:smt041
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
t0n4et0
новобранец
новобранец

Мнение от t0n4et0 »

antivik Мисля че студен кладенец си е баш в тоя регион .Аз и сам си намерих къде да отида стана страхотен риболов с 4 бели над кило на студения" дето не ходите"от кърджалийски регион
.Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Антон Тонев.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

t0n4et0 написа:antivik Мисля че студен кладенец си е баш в тоя регион .Аз и сам си намерих къде да отида стана страхотен риболов с 4 бели над кило на студения" дето не ходите"от кърджалийски регион
Язовирът е дълъг над 30 км.Стената ни идва далече,още повече ,че и тука на Бентонита излизат бели риби по 2,5-2,8 кг.Утре ще ги търся тях на филета от бабушки и уклеи-мутанти :fishing6:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

t0n4et0 написа:antivik Мисля че студен кладенец си е баш в тоя регион .Аз и сам си намерих къде да отида стана страхотен риболов с 4 бели над кило на студения" дето не ходите"от кърджалийски регион
Ами ти питаш за Крумовград, а той е бая далеце от Студения, към стената не съм сигурен...., но мисля излиза извър района на Кърджали и върви към Хасково....
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

antivik написа:
Ами ти питаш за Крумовград, а той е бая далеце от Студения, към стената не съм сигурен...., но мисля излиза извър района на Кърджали и върви към Хасково....
Вик,какво се занимаваш с този тъпунгер? Не му казвали.Кой си ти бе смешко,че и да сме ти длъжни да ти даваме каквато и да е информация. Неправилно се представяш и включваш в темата.
Когато няма риба.......не кълве!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Ами пита човека, а ни и обвинява за нещо си.....та гледам да поясня така по наивност. :(
t0n4et0
новобранец
новобранец

Мнение от t0n4et0 »

Мисля ,че тия форуми са да се споделя информация за риболов и излети та за това се обаждам неподготвен малко съм нов.Извинявам се че се намесвам явно не където трябва само не разбрах защо Петър Недев ме обижда тъпак мъпак ,като не ти се занимава недей да пишеш хейтар смешен не си ми длъжен за нищо нито аз на теб .Така говори на жена си и на децата си .
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

Точно за това се обаждам. Защото си тъпунгер и не знаеш как да попиташ. Няма колега който се е представил както трябва и е попитал както трябва и не е получил нужната информация(доколкото знаем). И във форумите ,никой не е длъжен,само защото е регистриран,да е задължен по някакъв начин на някого. В тази тема пишем само няколко човека ,и почти всички излети са ни заедно. Почти всеки нов е поканен най-любезно да идва с нас,ако иска. Децата и жена ми ми не са тъпунгери за да им говоря така.
Когато няма риба.......не кълве!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”