Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
Re: Кърджалийски регион
Колеги някой може ли да ми даде инфо за риболов около Крумовград . Благодаря предварително.
Там са на златна стръв!t0n4et0 написа:Колеги някой може ли да ми даде инфо за риболов около Крумовград . Благодаря предварително.

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Тая стръв я знам аз ,за риби питам по арда как е става ли за риболов или пускат веца постоянно?
Какви такива маняци сте вие в тоя "Кърджалийски регион",не ви искам пари на заем само някаква актуална информация да ме ориентирате каде може да се ходи за риба, да не обикалям по пътищата като гламав,ама явно само по форумите ги хващате.МЕРСИ ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНИТЕ ОТГОВОРИ
- antivik
- кандидат преподавател
Ами види се питаш за район където никой не ходи или поне не ходят хората от този форум... 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Нивата на язовирите по цялата каскада са доста ниски.Това предполага ,че не се изпускат често.Точно под стената на Студения,има доста дълбоки дупки,което предполага риболов на джиг.Може и на змиорка.Иначе,до с.Карамфил,в ниското има платен язовир.t0n4et0 написа:Какви такива маняци сте вие в тоя "Кърджалийски регион",не ви искам пари на заем само някаква актуална информация да ме ориентирате каде може да се ходи за риба, да не обикалям по пътищата като гламав,ама явно само по форумите ги хващате.МЕРСИ ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНИТЕ ОТГОВОРИ
ПП Надявам се,че си доволен.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- pacho109
- сериозен играч
Днес,на плажа,едри бабушки и мутанти уклеи
на директен.От 12,00 до 16,00 ч. към две кила риба 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
pacho109 написа:Днес,на плажа,едри бабушки и мутанти уклеина директен.От 12,00 до 16,00 ч. към две кила риба

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
antivik Мисля че студен кладенец си е баш в тоя регион .Аз и сам си намерих къде да отида стана страхотен риболов с 4 бели над кило на студения" дето не ходите"от кърджалийски регион
.Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Антон Тонев.
- pacho109
- сериозен играч
Язовирът е дълъг над 30 км.Стената ни идва далече,още повече ,че и тука на Бентонита излизат бели риби по 2,5-2,8 кг.Утре ще ги търся тях на филета от бабушки и уклеи-мутантиt0n4et0 написа:antivik Мисля че студен кладенец си е баш в тоя регион .Аз и сам си намерих къде да отида стана страхотен риболов с 4 бели над кило на студения" дето не ходите"от кърджалийски регион

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- antivik
- кандидат преподавател
Ами ти питаш за Крумовград, а той е бая далеце от Студения, към стената не съм сигурен...., но мисля излиза извър района на Кърджали и върви към Хасково....t0n4et0 написа:antivik Мисля че студен кладенец си е баш в тоя регион .Аз и сам си намерих къде да отида стана страхотен риболов с 4 бели над кило на студения" дето не ходите"от кърджалийски регион
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Вик,какво се занимаваш с този тъпунгер? Не му казвали.Кой си ти бе смешко,че и да сме ти длъжни да ти даваме каквато и да е информация. Неправилно се представяш и включваш в темата.antivik написа:Ами ти питаш за Крумовград, а той е бая далеце от Студения, към стената не съм сигурен...., но мисля излиза извър района на Кърджали и върви към Хасково....t0n4et0 написа:antivik Мисля че студен кладенец си е баш в тоя регион .Аз и сам си намерих къде да отида стана страхотен риболов с 4 бели над кило на студения" дето не ходите"от кърджалийски регион
Когато няма риба.......не кълве!
- antivik
- кандидат преподавател
Ами пита човека, а ни и обвинява за нещо си.....та гледам да поясня така по наивност. 

Мисля ,че тия форуми са да се споделя информация за риболов и излети та за това се обаждам неподготвен малко съм нов.Извинявам се че се намесвам явно не където трябва само не разбрах защо Петър Недев ме обижда тъпак мъпак ,като не ти се занимава недей да пишеш хейтар смешен не си ми длъжен за нищо нито аз на теб .Така говори на жена си и на децата си .
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Точно за това се обаждам. Защото си тъпунгер и не знаеш как да попиташ. Няма колега който се е представил както трябва и е попитал както трябва и не е получил нужната информация(доколкото знаем). И във форумите ,никой не е длъжен,само защото е регистриран,да е задължен по някакъв начин на някого. В тази тема пишем само няколко човека ,и почти всички излети са ни заедно. Почти всеки нов е поканен най-любезно да идва с нас,ако иска. Децата и жена ми ми не са тъпунгери за да им говоря така.
Когато няма риба.......не кълве!