Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Jack Daniels
- разбира нещата

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
G.Petkov написа:
Онзи ден, на "Софийската среща" се установи, че съм батко на всички...
Ти сега хвалиш ли се или се оплакваш, пък и то зависи какво правите на тези срещи
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
-
tct
[quote="G.Petkov"]Кироооо,
Скивали как става - един пост, малко по-така и после ти поставят "квалификация"
!
Няма отърваване.
Ама ти си млад,
"Полова шпага" - звучи добре, даже леко артистичо, да не кажа аристократично
.
Ами аз - как ме набутаха в твоята група - не знам
!
Щото моите "девойки" - за мен си стават, ама за вас - не знам дали са ви във възрастовата категория
!
Онзи ден, на "Софийската среща" се установи, че съм батко на всички, а младежи нямаше - само девойката Нина
!.............................................................................................................................................................................................
Много умислен изглеждаше на масата,ма не се обадих ,че бях в с една ......... дама да няма компромати.Много се снимате
Скивали как става - един пост, малко по-така и после ти поставят "квалификация"
Няма отърваване.
Ама ти си млад,
"Полова шпага" - звучи добре, даже леко артистичо, да не кажа аристократично
Ами аз - как ме набутаха в твоята група - не знам
Щото моите "девойки" - за мен си стават, ама за вас - не знам дали са ви във възрастовата категория
Онзи ден, на "Софийската среща" се установи, че съм батко на всички, а младежи нямаше - само девойката Нина
Много умислен изглеждаше на масата,ма не се обадих ,че бях в с една ......... дама да няма компромати.Много се снимате
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Само маркирам статуса си
!
Щото и друг път съм споменавал, че към двата полюса - девойките /без кавички/ и жените на моята възраст имам само академичен интерес
!
Сиреч, само за опознаване !
А се сетих, че от доста време ми липсва фотомана - Люси.
Пише по всякакви други теми - само тук не !!!
Защо така, бре Люси ?
За да върви една тема добре, става дума за "Прехода", освен графомани и трябват и фотомани !
Така, че дай и своя принос !!!
Щото и друг път съм споменавал, че към двата полюса - девойките /без кавички/ и жените на моята възраст имам само академичен интерес
Сиреч, само за опознаване !
Пише по всякакви други теми - само тук не !!!
Защо така, бре Люси ?
За да върви една тема добре, става дума за "Прехода", освен графомани и трябват и фотомани !
Така, че дай и своя принос !!!
- Jack Daniels
- разбира нещата

Аз пък все поглеждах да не съм влязъл в някой фотографски форумG.Petkov написа:
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Е тука нещо скука станала голема гледам та,незнам как да се включим.За риба последно се ходи на морето и показах малко от пейзажа,после на Витоша,а тия чери домати растът в парка до нас
В другия парк е Зоопарка.Е малко и от там.Първо да се види кой командва парада
Рибата немо,от анимационния филм
Баба Меца
Е и тигрето,голем пораснал
Тука малко лъвици
Тия дни времето беше супер-много съм доволен.От утре код жълт,и червен-бури и ветрове ни очакват.След тях евентуално гъби.Рапорт даден 
В другия парк е Зоопарка.Е малко и от там.Първо да се види кой командва парада
Рибата немо,от анимационния филм
Баба Меца
Е и тигрето,голем пораснал
Тука малко лъвици
Тия дни времето беше супер-много съм доволен.От утре код жълт,и червен-бури и ветрове ни очакват.След тях евентуално гъби.Рапорт даден Риболовци.
- G.Petkov

Докторе,
Що не се обади бе ?
А не съм умислен, а много уморен - изкарах един риболовен ден с доста алкохол, после ходих и аз като теб ...., после пих ракия със салата, и после стигнах до Пожарната на Киро
,
И после Чапара заразказва едни хубави истории за риболов на лед на яз.Доспат преди 20 и повече години, а аз безкрайно обичам да слушам рибарски разкази.
А Чапи е добър разказвач, и аз съпреживявам историята, та затова изглеждам малко умислен
!
Що не се обади бе ?
А не съм умислен, а много уморен - изкарах един риболовен ден с доста алкохол, после ходих и аз като теб ...., после пих ракия със салата, и после стигнах до Пожарната на Киро
И после Чапара заразказва едни хубави истории за риболов на лед на яз.Доспат преди 20 и повече години, а аз безкрайно обичам да слушам рибарски разкази.
А Чапи е добър разказвач, и аз съпреживявам историята, та затова изглеждам малко умислен
- GODzillata

Жореееееее, ти глей само да не оставиш шапката си и въдицата на повърхността, че на тоя лед...давай го по-внимателно и не дърпай дявола за опашката....на мен пари да ми дават - на лед върху водоем не стъпвам!G.Petkov написа:...ами са си доста хора и на леда, но ... понякога съм и съвсем сам.
Тогава усещането е друго!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
tct
Бе и аз не стъпвам,че се изкъпах един път,ама зимата няма аджамии да ти пречат,къпят и пр.Само мисля какви предохранителни мерки да взема при евентуална студена баня.Въпреки мерака още съм в процес на размисъл - 103 кг. живо тегло вика - не стъпвай,болен рибарски мозък - стъпвай - нещо като хем сърби ,хем боли - та така ......GODzillata написа:Жореееееее, ти глей само да не оставиш шапката си и въдицата на повърхността, че на тоя лед...давай го по-внимателно и не дърпай дявола за опашката....на мен пари да ми дават - на лед върху водоем не стъпвам!G.Petkov написа:...ами са си доста хора и на леда, но ... понякога съм и съвсем сам.
Тогава усещането е друго!
- Красимир Атанасов
- учете се от него

[/quote]Само мисля какви предохранителни мерки да взема при евентуална студена баня.[/quote]
Аз ако реша евентуално да пробвам този вид риболов.Предохранителните мерки които бих взел,е да си нося пистолета и да си пусна един бърз.

Аз ако реша евентуално да пробвам този вид риболов.Предохранителните мерки които бих взел,е да си нося пистолета и да си пусна един бърз.
Предлагам тука,разни типове къде разполагат с оръжие да не пишат.Темата почна с монолог,някой се пробва да се прави на интересен и не стана номера.Извисените с господ,май не им е и на тях мястото-тоест на тия къде влизат в 12 дом,след 5 тата напитка.Та ако има някой да си пише нормално без да се напрега-да пише.
Риболовци.
- GODzillata

lusienn написа:Предлагам тука,разни типове къде разполагат с оръжие да не пишат...
Люс, ам'че то и аз имам..., но някак си ще продължа да пиша.

Кире,на теб пък за какво ти е-не ти трябва,освен ако не ходиш на лов с пушка за прасета.Та тука а да пропише някой и опа излезе контра,друг
Е тука съм пропуснал яз Ясна Поляна-разрешен е вече.Обаче много е спаднал,но го проверих при морската ми разходка.Значи имаше шаранджии.Първо е тук в ляво-резултат капо за седмица
Това е вляво от мен,сега в дясно
На тия тояги 3 шарана за 3 дни
Вързах 2 пръчки на царевица
Доживях след 10 години суша да метнем на косъм.Последно съм ловил така,на Овчарица,кога бате Нончо беше жив,бог да го прости-загина нелепо в Сървайвър.На Овчарица,тогава ходех много редовно-и ловях много и всякаква риба,докато не се запознах със сома-и забравих за шарани и амури.Сега ловя каквото има,и много ми хареса морската риба
Та затова ставаам толкова рано за риба,да проверя дали яде сутрин,обед и вечер
Тоя ден аз ядох повече 
Това е вляво от мен,сега в дясно
На тия тояги 3 шарана за 3 дни
Вързах 2 пръчки на царевица
Доживях след 10 години суша да метнем на косъм.Последно съм ловил така,на Овчарица,кога бате Нончо беше жив,бог да го прости-загина нелепо в Сървайвър.На Овчарица,тогава ходех много редовно-и ловях много и всякаква риба,докато не се запознах със сома-и забравих за шарани и амури.Сега ловя каквото има,и много ми хареса морската риба
Та затова ставаам толкова рано за риба,да проверя дали яде сутрин,обед и вечер
Тоя ден аз ядох повече Риболовци.
- GODzillata

lusienn написа:Кире,на теб пък за какво ти е-не ти трябва,освен ако не ходиш на лов с пушка за прасета....
Скивай, Люс, къф съм свиреп!

Вардаааааааа...!

...хм, тия снимки ме подсещат, че вместо днес да кибича цял ден пред фурната и да готвя, можех да ида на лов...

- Красимир Атанасов
- учете се от него

Ако визираш мен с този пост,не те разбирам.lusienn написа:Предлагам тука,разни типове къде разполагат с оръжие да не пишат.Темата почна с монолог,някой се пробва да се прави на интересен и не стана номера.Извисените с господ,май не им е и на тях мястото-тоест на тия къде влизат в 12 дом,след 5 тата напитка.Та ако има някой да си пише нормално без да се напрега-да пише.
- GODzillata

Хей, пристигна ми Кагито:

Дръж се, рибооооооооооооо!

Те сега вече ще хвана 800% повече отколкото досега.........а като се има предвид, че досега е = 0, то май пак ще е толкова!

Дръж се, рибооооооооооооо!
Те сега вече ще хвана 800% повече отколкото досега.........а като се има предвид, че досега е = 0, то май пак ще е толкова!