Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Troli Rapala »

Люси,от твоята тема разбрах,че големия сом на големия гьол е бил на тролинг! :roll: Кльонкаджиите все повече заприличват на последния дървар от пустинята Сахара!Фанат два дребосъка в месеца и ги кръщават на братчедите,да се помнят-ха-ха! :roll: Тролинга мачка Кльонкането до второто Пришествие! :drinkers:Щели да пришестват сомове от Ебро! :drinkers:
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Сашо-Кажи ми За много години.

Аз ходя основно с Жорката-с лодка,но по рядко-вярно че скоро не е хващал никой.

Славе-кара камион-Мисля че в Северна Европа-та на Искъра останаха 20 лодки-и то от Сдружението Приятели.

Там търси играчите на Искъра.

Сега дойде време да се Слотяваме,не да се караме-щото то живота ни минава бързо-догодина,

изпращам син Абитурент-а 2008 кога правих регистрацията беше,Дебеличък и играеше на Комп-та му купих колело,и стана Байкър-но сега е Манекен-Биеме на Канадска Борба още от Миналата година.

Кво стана с Детето Твойто-това е важно.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

За много години на всички!Остаряваме по-бързо от колкото ни се иска!Всички мислят,че аз съм лош,а то се оказа че света е полудял!При мен 2015 мина като океан от страх и сълзи,но оцеляхме засега и без гаранция-Франция!И аз треа да почна от кота нула за да стана Славе!Та реално само тук хапя,като сом около 90+ кила!Тия над 100 стават хрисими и не се дървят толко!Сплотяването го зарежи по нашите земи,само война и спортен успех може да го направи-временно!Помня как на Краси му надраскаха колата от злоба след 112-ката!Сега повечето са заети да мразят Гришо,та затова са малко скандалите! :roll: То всичко е скандално в нашата татковина,та вече претръпнахме масово! :drinkers: Лошо тръгна годината от Пловдив,трябва да си помагаме да не се стига до там!Всичко е преодолимо с грижа и търпение!Това ни е един от минусите,че сме припрян народ!И прост де,спрямо Европейците!Имам приятели от Таити,единият е професионален риболовец на туни-Християн!40км. линия с 2000куки и до 10 тона вместимост на улова!Живеят в рая и са вечно усмихнати тия туземци,а ние само се бръчкаме за дреболии!Другия таитянец се казва Даниел и живее тук в нищото насред Тихия океан! :roll: :drinkers: 176 са се събрали тук без ток и сладка вода без да се оплакват! :drinkers: Рибата извира при тях в хиляди цветове,ако им попаднат телешки или свински пържоли гътват по 2-3кила на калпак без хляб!Хванете морска риба,ще ви кажа таитянска рецепта за салата!

https://en.wikipedia.org/wiki/Fakahina

Изображение

Покани ме на гости!15 часа до Щатите,после 8 часа до Таити и от там 3 дена с риболовен кораб,че е на 1000км от столицата Папеете=3000евро в едната посока! :roll: Нема да е скоро! :cry: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

В крайна сметка,Генералният извод от риболова на кльонк и тролинг в "Камилската долина" е,че всичко се прави заради придобиването на 100кила пържоли от сом наведнъж!Защото през последните 25 години от 4-ри 100-тарки извадени,имаме две на кльонк+две на тролинг =100% умишлено убити и изядени!Това са фактите!За това и кльонкаджиите са се оборудвали по специален начин,така че да е сигурна смъртта на жертвата!И колкото и да се опитвате да разкрасявате разказите си,ще си останете обикновенни-Тунеядци или по-точно Сомоядци!Това не е обвинение,просто констатирам анализа на тези факти!Успешно ядене ви пожелавам вовеки! :roll:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

За 25 години имаме 2 стотарки на кльонк,на Милко и Краси,като и двата са късметлийски по техни думи и с оглед на фактологията на разказите им!За същите 25 години имаме поне 100-200 късметлии спечелили 6-тици от ТОТО-то!Математически шанса да ти удари 100 кила на кльонк в Камилската долина е 100пъти по-малък от печалба от ТОТО-то и вие твърдите,че целенасочено сте се оборудвали и го търсите да ви удари?И си вярвате?И много хора се връзват на тези .....фантазии!Време е да пораснете и някой да ви "убие мечтите"! :roll: Вече 20 години правите едно и също по инерция,без резултат и влизате в схемата на "мухата затворена в буркан"!Жужи и се върти в кръг завинаги! :roll:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Пак не си в час, само на Краси са два над сто и над сто, а с на Милко – стават три, като сметнем и на Гълъбов, че е мерен точно без хавлии, греди и палатенца.. :lol: ..колко стават?..
Тролонг сомовете не се броят в Европа, нали се разбрахме или се правим пак на умрели жаби... :lol: ., пък няма и един на 100 кила, е има един само150 кила на Тошо от Любимец, пази му и главата, ама е на трал, така че и него си го брой ако искаш... :lol:
Та темата тука е за кльонк и тъпни не ми се четат... :axe:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Снощи сънувах странен сън и си казах, не мога да не го разкажа, щом шампиона на сом играе в него... :lol: :wink:
Тааа..., сънувам, че влизам в стаята на някакво учебно заведение да уча нещо, ама не знам какво.... :lol: :lol: :lol: ....и гледам наш Краси на вторият чин в дясно седи под портретите на Ботев и Левски и ми маха и сочи часовника, че съм закъснял. Казах му че трябва да ходим вече, а той ми отговори: - не гледаш ли колко моми има тука.... :mrgreen: , ти върви, подготви се и ми се обади, като стигнеш на завоя... :roll: :wink:
Намигнах му и леко излязох навънка, като с присвити крака минах под прозореца, та само главата ми минаваше между саксиите с мушката 8) :lol: . Даскала обаче ме види и ми вика:
-Ти къде я караш толкова ниско под перваза...., отговорих му че спуках гума и отивам да я сменям.. :lol: .и си спомних, че това е май Садовското училище са сомаджиии-двойкаджии.... :lol:
Та накупих малко мезета и пиячка за една седмица.. :lol: ..и чакам на завоя отгоре да мини Краси с няколко моми двойкаджийки, да а ма го няма и таман да му звънна по телефона и батерията ми падна.. :twisted:., само мерака ми остана да стърчи на баира, на който по-късно закачих последната бира... :lol:
Сънят е истина, но от 4-5 часа, само това остана, явно другото, което не помня съм го изял и изпил.... :lol: , ами сам при толкова мезета, к'во да праиш...... :lol: :lol:

при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:Снощи сънувах странен сън ..и чакам на завоя отгоре да мини Краси
Неам думи. :shock: Оставам ви на спокойствие,там на завоя да се кльонкате на воля.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Само се чудя, кой е играл ролята на учителя.. :roll: , неговата кожа.... :lol: , Дончооо..... :wink: , това да не си ти бе серсемино... :mrgreen: ., случайно да си преподавал предмета Сомски кандърми в Садово... :lol: :lol: :lol:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

абе Ристьоалабалакис,що не идеш на всичките твой кумири да ги дръпнеш или цункаш по...кльонковете :mrgreen: и да кандисаш,ще ти го сложат ли тая година....сомовете пак :lol: или остава за по другата :mrgreen:за фатане и дума не става,всички го знаем,а ония под водата на Кам. дол пък отдавнаааа :lol: :lol: :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ице,сега ми стана ясно,защо Емка Шикерова ви е изгонила с Краси112 от нейния форум.Усетила е,че заформяте любовен триъгълник между тежки кльонкове и е изревнувала яростно.Така сте се озовали тук прокудени жертви на любовта.Трогнат съм от вашата драма,нека 2016:-)та ви дари с чиста и свята любов в паузите между пльтните и тежки звуци извиращи от могъщите ви кльонкове.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:Пак не си в час,
Та темата тука е за кльонк и тъпни не ми се четат... :axe:
Може би не съм в час,но поне мога да направя обективна оценка на кльонкането и кльонкащите чрез следните факти.От 31.06.2007г. Кльонкането върви само в посока надоле.След 112ката и двете 70ки на 200либрови такъми и релийзнати как си требва,имаме 100процентово изяждане на улова и слаби успехи за 8 годишен период.Като почнем от лакомия кльонкостроител и стигнем пак до Краси:-)филе дьо сто,виждам регресия и деградация на кльонкащите.Развитието е нулево при всички основни показатели,Такъми,Техника и Успехи.Новостите при Краси е големия телевизор в лодката,който не води до по добри резултати.Краси премина към въженца,буйове и ходене до Ебро,но без съществен успех,даже е нещастен от това.Та щом той е нещастен,какво да кажа за вас:-)Ицо,Диман,Янко или ФранкоБранко,чиято найголяма риба е Есетра на дъно докато спят,а не сом на кльонк. Та всички факти са против вас,просто си губите времето в нереализирани мечти и потъвате психически в мълчанието на безсилието.Изключвайки Краси бих обрисувал ситуацията така:-) Овцете тръгнаха на лов за ВълкЕдинак тежащ 100кила.Не е трудно да се прогнозира кой ще победи.ЕДинакът е труден за улавяне дори за опитен ловец,а какво остава за една овца:-).Нема сми от вашите мечти. :roll: Единствено Кроки е позле от вас в кльонкането. :roll:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Поздрави на Дончоуу за празника......утре... :lol: , и да пуска все така по някоя харна сомска лакардия, както винаги... :wink: , и да бъде все така весел и засмян, като осмян със зеле.... :lol: , а не като някои норвежки дребнави тролчета, които си търкат мъдете в леда и се чудят, що не може да им запали каймаканина.... :lol: :lol: :lol:

Изображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Ристьо,Тоци се отлюспи отдавна, та ще ни правиш повече четки на мен и Троли,че ако забегнем и ние, ще се гледаш пак в огледалото и сам ще си пишеш и отговаряш,ха ха
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Моя любимец Antonello Salvi се е бил 10часа с една 305кила Туна на 50либри монофил,0,50мм с повод 0.60мм 45либри флуоро.Моля някой да качи едночасовия клип от Тубето,че от Таблета не мога.Ако и след този епичен филм в стил Стареца не вденете,значи съм дончокикот.
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”