Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от G.Petkov »

Киро,
Какво е това изделие, да не е "ново оръжие" някакво :D ?
Щото тук само ти и Павел разбирате от изкуствени примамки, ама май само Павел хваща на тях, а ти засега тренираш :D ?
Щото и аз си купих цели две блесни, да не съм прост, като някой други, и аз да се приобщя към спининга :D !
Засега само отработвам замятането, нямам кълване, ама и то ще дойде с времето!
Въпреки, че и там не съм много упорит - хвърля 4-5 пъти и пускам в действие обичайните "въоръжения".

Като казах - въоръжения:
Снимката с двете пушки много ме изкефи - ако решиш да нападнеш някоя мандра, ще ти дадем всичкото сирене и кашкавал :lol: !
После сума ти постове ще напишеш във "Вкусотии в чинии" :D !
А пък другата снимка - прицелил си се като Вал Килмър в банкова чиновничка, тук може да захапем и по-голям залък, напр. някоя, ама българска банка, ама пък като в "Жега".
А на пръсти се броят филмите създадени в Холивуд, в които "лошите" стават симпатични на зрителя, и даже някой от тях не загиват в края на филма - "Непростимо", "Танцуващият с вълци", "Жега" и май не мога да се сетя за повече.
Сега се сещам, че и Ицо имаше един пост на тази тема, ама като го намеря, ще споделя пак.
Вчера ме беше хванала музата и прочетох, по-скоро прегледах първите 37 страници от темата - голям кеф, препоръчвам го на всички съ-автори и читатели, когато ги мъчи безсънието - просто да си четат "Прехода" и времето минава бързо, приятно и в забавление :D !
Аз щото се вкючих едва от 17-та и не знаех, че Люси и доктора са съ-автори от самото начало :roll: !

Пък като споменах доктора,
tct написа:...Май е по уютно рибката да я хапна в някоя механа с разни други неща и после в топло легло със сгодна девойка ...
Докторе,
На моите години вече, времето прекарано в леглото е пренебрежимо малко, в сравнение с това прекарано на риболов или в ядене и пиене :lol: !
Не се отказвам де, ама .... онова "време" отмина, а и всяко нещо с времето си :D !
lusienn

Мнение от lusienn »

Добро утро.Тука сега при мен вали като из ведро-не мога да излезем,да ходим до доктор,и зъболекар-че съм болен от грип,и съм и с болки в зъба,счупи се,половината го извадих,другия корен трябва да се лекува.Добре че глътнах вчера един аулин че неможах да заспя от болка-схвана ми се лицев нерв.Та на вас ви пожелавам да не ви боли нищо и да сте живи и здрави всички.Никой не визирам,да не го приема лично.Въобще не съм чел темата бе бате Гошо от начало.Вчера за пръв път прочетох половината на първа страница.Айде лек ви ден и да се пазите от лошия грип-върви с болки в гърлото и тялото без температура.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

G.Petkov написа:Киро,
Какво е това изделие, да не е "ново оръжие" някакво :D ?
...

Това, Жоре, увеличавало улова с цели 800%! :mrgreen: Под водата се врътка и издава звуци като на рибки и привличало хищници....само трябва да му улучиш скоростта на въртене, за да го докараш на нужните честоти. :roll: Слага се на 30-40 см. пред примамката, става за кастинг и тролинг. Има разнопосочни мнения в чуждите форуми, едни го хвалят, други го отричат, но така е и в живота, едни викат "Осана", други - "Разпни Го"! :D

@Люс, кофти двойна тръпка си имаш - зъбобол и грип - една очаквано лоша комбинация, пожелавам ти бързо оздравяване! :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

А каква е тая запалка с него?!

Ако не бачка да го изгориш ли ?! :d
"The more you know, the less you carry"
tct

Мнение от tct »

Да запали огънче,рибата да пече,че като я наизмъкне с таз чудесия :wink:Тез пожарникари Рамбо ги влече здраво - по две пушкала размахват - само Б.Б. е сменил пушката с ножичка за рязане на ленти - в дивия северозапад лабаво нема :wink:
0015.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Христо Рангелов написа:А каква е тая запалка с него?!
Запалката я бях сложил до джаджата, за да добиете представа за размера.

Ей, писна ми всеки път, когато включа на бТВ - да има някакъв шибан турски сериал!!!!!!! :axe:
Да не би в Израел да дават германски сапунерки?

Ся глеам новините....брей, че дъжд се е излял из БГ, а тук - сушааааааааа.

Офф....още два дена бач и после шъ си почина 4! :D ......мое да ида да пробвам джунджурията дали ще ми донесе 800% повече улов. :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

GODzillata написа: ......мое да ида да пробвам джунджурията дали ще ми донесе 800% повече улов. :mrgreen:
Трябва да го документираш в Излетите :)
"The more you know, the less you carry"
tct

Мнение от tct »

Интересна джаджа,ша чакам резултат - да взема и да си я набавя.Гледам темата отначало - появявам се чак на 9 та страница - ветеран в борбата с прехода :D
Последно промяна от tct на Пон Окт 29, 2012 8:05 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

GODzillata написа:...Ей, писна ми всеки път, когато включа на бТВ - да има някакъв шибан турски сериал!!!!!!! :axe: ........
То,ако беше само БТВ........ :axe:
GODzillata написа:...Да не би в Израел да дават германски сапунерки?.....
...Или пък арменците турски филми..!!!!!!! :roll:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

В последно време нещо ми убягва смисъла на темата, ма кой ли съм аз да се чуди за тез глобални неща :?
А колко хубаво бе да чета различни съждения и да разсъждавам над тях :wink:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
tct

Мнение от tct »

strijok написа:В последно време нещо ми убягва смисъла на темата, ма кой ли съм аз да се чуди за тез глобални неща :?
Пробвай във Форум за свободата Stonetales eu. - доста интересни каменни неща ша прочетеш :wink:Явно си духовно устремен което те кара да се чустваш по различен от другите участници в темата - възприемаш писанията им за недостатъци и се дразниш - мислиш че имаш духовно превъзходство което няма да те доведе до никъде :idea:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

strijok написа:В последно време нещо ми убягва смисъла на темата....
Съвсем не случайно, споделих за това, че разгледах темата от самото начало. Та там Jack Daniels, предложи и се възприе като аксиома, че темата е "Хайд парк" в нашенски вариант.Всеки пише това, което иска, пък останалите четат това което им е интересно.
Не мога да отрека, че донякъде сме опростили нещата, но ...... те са част от нашия и моя живот.
Всеки, включително и ти можеш да напишеш нещо, което да предизвика размишления и дискусии !
Темата е свободна за всеки - Камъка /Краси/ многократно е давал своето съгласие за този и статут!
Така, че пишете, колкото повече, толкова по добре!

А понякога темите наистина нямат смисъл, те стават като реките - бълбукат и се запенват по бързеите, а после стават едни бавни и лениви вирове, носещи есенни листа и мехурчета отгоре и от време на време, някоя рибка изпляска на повърността, колкото да покаже, че живот има, само дето е скрит от очите на временно приходящите и само постоянните обитатели могат да се радват на вечната красота на природата!

Кироооо,
Скива ли, какви лирични отклонения може да има в душата на един стар, циничен, обръгнал на превратностите на съдбата графоман :D !
А го няма третия такъв, а колко много е написал в началота на темата .... ама много.

Иначе, днес имах кофти ден, смляха ми нервите разни дребни и нещастни душици, затова и само алкохола ми помага да заспя, ама после цяла нощ сънувам разни военни сънища - войни, партизански отряди, бойни действия :lol: !
Сутрин, като се събудя, се чудя от къде може да ми дойдат в съня такива глупости и нямам отговор !
Сънувам и девойки, де :D ,
Ама много рядко :lol: !!!
Пак рядко, ама понякога са и наяве :lol: !
lusienn

Мнение от lusienn »

Епа така си е.Форума си западна от самосебе си,както и всички останали.Живота,на всеки протича в различен ритъм,и на 99 процента в реалния свят.Тука може да си избереш да бъдеш,какъвто си искаш актьор и да си играеш безплатно пред незнайната публика.По старите са си тук,често маскирани-ама ти пък не е нужно да живееш за техния кеф,и мераци.Така че темата със заглавието позволява да е всякаква и за всеки.Иначе ходих на лекар,направил съм гангрена и пия антибиотик.Пиене не пия от 2 години-почти нищо.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа:..........Сънувам и девойки, де :D ..........
Като тази ли...??? :D
Изображение
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
tct

Мнение от tct »

Телескоп написа:
G.Petkov написа:..........Сънувам и девойки, де :D ..........
Като тази ли...??? :D
Изображение
Тази за мене,само щеката и трябва да се смени - че таз нещо ми се вижда неподходяща за нежните и ръчички :wink:
Заключено

Обратно към “Разни”