Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Re: Риболова около Русе

Мнение от Николай-Русе »

kasabinho написа:Айде едно прясно инфо от мен. Тази вечер бях на Дунава и минаха да разпръскват против комари. Ще се живее на Дунава :wink:
Това е много хубава новина, само да не завали дъжд, че тогава се обезсмисля пръскането.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

nick71 написа:
kasabinho написа:Айде едно прясно инфо от мен. Тази вечер бях на Дунава и минаха да разпръскват против комари. Ще се живее на Дунава :wink:
Това е много хубава новина, само да не завали дъжд, че тогава се обезсмисля пръскането.
Много странно, че сега пръскат при положение,че го дават да вали. Не че до сега много уцелиха метереолозите но все пак.
Изображение
fonk123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fonk123 »

kasabinho написа:
nick71 написа:
Много странно, че сега пръскат при положение,че го дават да вали. Не че до сега много уцелиха метереолозите но все пак.
Що не минаха долу да пръскат :X Аз бях и ги гледам се мотаят горе и то духаше малко и насам ту натам... След 10 мин кат дойде тоя вятър с тая буря :X:X Направо ми се е*а м*йката на 6 понтон :D:D... Голям вятър, голямо нещо.... Дунава за 5 минути се промени рязко :X
Една река, един град- ДУНАВ ОТ РУСЕ
Изображение
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Айде помагайте .

Търси се водоем около Русе на 100 тина км.Да става за преспиване с палатка 2 -3 дни и да има риба някаква :lol: Бели осъм отпада след миналата седмица там.Малък преславец отпада след инфо за комари като гларуси и при това многобройни като Турска потеря. :evil:

Та моля ако някой има инфо за добър водоем и за спане и за риболов(и пиене и ядене 8) ) да пише .Може и на ЛС и по тел.(който го има де :wink: )
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Mitko84
новобранец
новобранец

Мнение от Mitko84 »

Иво върви на Званарци.
...and justice for all
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

Ква риба излиза на Званарци?
Above us only sky
bat_deso
новобранец
новобранец

Мнение от bat_deso »

ivo75 написа:Айде помагайте .

Търси се водоем около Русе на 100 тина км.Да става за преспиване с палатка 2 -3 дни и да има риба някаква :lol: Бели осъм отпада след миналата седмица там.Малък преславец отпада след инфо за комари като гларуси и при това многобройни като Турска потеря. :evil:

Та моля ако някой има инфо за добър водоем и за спане и за риболов(и пиене и ядене 8) ) да пише .Може и на ЛС и по тел.(който го има де :wink: )
Пробвай БелиЛом, таман ще дадеш после инфо какво излиза там :D
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

bat_deso написа:Пробвай БелиЛом, таман ще дадеш после инфо какво излиза там :D
По добре на яз.Йовковци :) на 130км е :) .Ето малко оферти .
Та Босилковци е твоето място .Има всякаква риба и таранка и шарани и толупчета и перки .За кога плануваш излет ?Нощуките не се плащат само таксата за риболо 2 лв 3 пръчки таранка не се плаща,Шаран Амур 5лв/кг ,5 кладенци 1 000 000 000 дребни перки такса 10лв всичко се взима 10 такса палатка (мерно не мерно ) Топ Оферта БОРОВО ако не си ходил там кажи щи го покажа .Не е арендован има костури (стават за спининг) пак 1 000 000 000 таранки (Риболовци от Бяла и Борово мятат по някоя риба от Янтра там има и кефал )Баниска 20лв такса пак 100 000 000 000 каракуди.(каракудите излизат на бял торен жито по едрите п/п сестрата холдил с жена си на там на фидер 20кг таранка само на малай с фидера ) Та това е от мен
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
fonk123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fonk123 »

MiTKo_Fisher написа:
bat_deso написа:Пробвай БелиЛом, таман ще дадеш после инфо какво излиза там :D
По добре на яз.Йовковци :) на 130км е :) .Ето малко оферти .
Та Босилковци е твоето място .Има всякаква риба и таранка и шарани и толупчета и перки .За кога плануваш излет ?Нощуките не се плащат само таксата за риболо 2 лв 3 пръчки таранка не се плаща,Шаран Амур 5лв/кг ,5 кладенци 1 000 000 000 дребни перки такса 10лв всичко се взима 10 такса палатка (мерно не мерно ) Топ Оферта БОРОВО ако не си ходил там кажи щи го покажа .Не е арендован има костури (стават за спининг) пак 1 000 000 000 таранки (Риболовци от Бяла и Борово мятат по някоя риба от Янтра там има и кефал )Баниска 20лв такса пак 100 000 000 000 каракуди.(каракудите излизат на бял торен жито по едрите п/п сестрата холдил с жена си на там на фидер 20кг таранка само на малай с фидера ) Та това е от мен
За Борово може ли да ти направят проблем, че си без билет? И дали на плувка и дънно става? Иначе колега, пробвай на Кошарна- таранка и шарани се мятали... 3 лв пръчка ли какво беше... Виж погледни Чифлика! Като гледам горе долу се е пооправил и излизат Буфало(таранка) от порядъка на 400 грама... Шарковци има около 2 кг + тези, които преди 2 седмици бяха по 400-500 гр. и някой амурец може да надлъжеш, че те там са били коло 100 броя само... Буните на Ряхово незнам как е там... Сподели кога ще ходиш, че мисля и аз тая събота да отскоча някъде :)
Изображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Нито един от изброените не става за нормален риболов, бройлери и дребни боклуци :lol: :lol:

Аз бих отишъл или на Цонево или на Жребчево. Дали са 100 или 150 км няма никакво значение :wink:
На Цонево имам координати на пансионче на брега на язовира, дават и лодки под наем :wink: Може да вземеш и да повлачиш докато разхождаш народа да види язовира. Иначе на около 700-800 метра от мястото е някакъв залив в който местните са постоянно приссъствие и съм ловил много риби на плувка там- каракуда, платика, червеноперки

За Жребчево заставаш още на устието ако ще ловиш на спининг или плувка или малко по надолу в уширението преди Дарданелите ако ще ловиш на дъно. При малко късмет за 3 дни може да извадиш някой амур или 2-3 бели на дъно. За плувката платики, каракуди, морунажи и бабушки. Едрите платики се събират на жито и царевица на 2-3 ден. и се ловят гол след гол.

За Баниска, мноооого ми го хвалиха. Заредих две кофи Ван ден Енде и се изплющях от почти тъмно там до вечерта само дребни шаранчета (100 грама) и таранки междо 50 и 200 грама. Не си струва 20-те лева въобще. Освен ако не искаш да ловиш толупи :wink:

Босилковци, ако завали ще си седиш докато изсъхне или поне преди пътя беше лош. Риболов на шаранчета макс 2 кг на рядко и дребни каракуди 100-150 грама, плитко малко и обрасло.

Айде стига съм писал. Някой за Янтра да може да ми каже орентировъчно ниво и цвят :roll:
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Ivak, видя ли хубави толупи на Баниска? Голям мераклия съм да ги пробвам и специално съм си пригодил едната пръчка за тези риби...
karakapitan
новобранец
новобранец

Мнение от karakapitan »

Днес ходихме на Текето.От 6.00 до 12.30 4бр.таранки на дъно.2 на бял,2 на торен.На плувка само попчета на бял,на жито не бутна изобщо.Първият проливен дъжд го изтраяхме,но когато започна след час пак да вали проливно си вдигнахме чукалата.Рибата я пуснахме обратно,така че ако някой се излъже да отиде там да знае ,че все пак има 4 таранки.При такса 3 лв.на въдица-3бр, смятайте колко са ценни. :lol: :lol: С две думи не си губете времето и парите !Наслука и :drinkers:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Дребни са толупите на Баниска.
Извадих два (3 и 5 кг) и ми се откачиха още 3.
Събират се на храна идеално, не се става и се пази що годе тишина и идват в краката. Бива за щека :wink:
fonk123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fonk123 »

Някой да е ходил на Чифлика?
Изображение
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Ivak написа:Дребни са толупите на Баниска.
Извадих два (3 и 5 кг) и ми се откачиха още 3.
Събират се на храна идеално, не се става и се пази що годе тишина и идват в краката. Бива за щека :wink:
Това ми напомня по-миналото лято на Басарбово... Тогава извадих един на търмъчене /вадейки една таранка на дънната ми въдица, един толуп се закачи на горната кука/ :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”