Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Риболова около Русе
Това е много хубава новина, само да не завали дъжд, че тогава се обезсмисля пръскането.kasabinho написа:Айде едно прясно инфо от мен. Тази вечер бях на Дунава и минаха да разпръскват против комари. Ще се живее на Дунава
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Много странно, че сега пръскат при положение,че го дават да вали. Не че до сега много уцелиха метереолозите но все пак.nick71 написа:Това е много хубава новина, само да не завали дъжд, че тогава се обезсмисля пръскането.kasabinho написа:Айде едно прясно инфо от мен. Тази вечер бях на Дунава и минаха да разпръскват против комари. Ще се живее на Дунава

-
- научил се да хвърля
Що не минаха долу да пръскат :X Аз бях и ги гледам се мотаят горе и то духаше малко и насам ту натам... След 10 мин кат дойде тоя вятър с тая буря :X:X Направо ми се е*а м*йката на 6 понтонkasabinho написа:Много странно, че сега пръскат при положение,че го дават да вали. Не че до сега много уцелиха метереолозите но все пак.nick71 написа:Това е много хубава новина, само да не завали дъжд, че тогава се обезсмисля пръскането.kasabinho написа:Айде едно прясно инфо от мен. Тази вечер бях на Дунава и минаха да разпръскват против комари. Ще се живее на Дунава

-
- кандидат преподавател
Айде помагайте .
Търси се водоем около Русе на 100 тина км.Да става за преспиване с палатка 2 -3 дни и да има риба някаква
Бели осъм отпада след миналата седмица там.Малък преславец отпада след инфо за комари като гларуси и при това многобройни като Турска потеря.
Та моля ако някой има инфо за добър водоем и за спане и за риболов(и пиене и ядене
) да пише .Може и на ЛС и по тел.(който го има де
)
Търси се водоем около Русе на 100 тина км.Да става за преспиване с палатка 2 -3 дни и да има риба някаква

Та моля ако някой има инфо за добър водоем и за спане и за риболов(и пиене и ядене

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Пробвай БелиЛом, таман ще дадеш после инфо какво излиза тамivo75 написа:Айде помагайте .
Търси се водоем около Русе на 100 тина км.Да става за преспиване с палатка 2 -3 дни и да има риба някакваБели осъм отпада след миналата седмица там.Малък преславец отпада след инфо за комари като гларуси и при това многобройни като Турска потеря.
![]()
Та моля ако някой има инфо за добър водоем и за спане и за риболов(и пиене и ядене) да пише .Може и на ЛС и по тел.(който го има де
)

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
По добре на яз.Йовковциbat_deso написа:Пробвай БелиЛом, таман ще дадеш после инфо какво излиза там

Та Босилковци е твоето място .Има всякаква риба и таранка и шарани и толупчета и перки .За кога плануваш излет ?Нощуките не се плащат само таксата за риболо 2 лв 3 пръчки таранка не се плаща,Шаран Амур 5лв/кг ,5 кладенци 1 000 000 000 дребни перки такса 10лв всичко се взима 10 такса палатка (мерно не мерно ) Топ Оферта БОРОВО ако не си ходил там кажи щи го покажа .Не е арендован има костури (стават за спининг) пак 1 000 000 000 таранки (Риболовци от Бяла и Борово мятат по някоя риба от Янтра там има и кефал )Баниска 20лв такса пак 100 000 000 000 каракуди.(каракудите излизат на бял торен жито по едрите п/п сестрата холдил с жена си на там на фидер 20кг таранка само на малай с фидера ) Та това е от мен
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- научил се да хвърля
За Борово може ли да ти направят проблем, че си без билет? И дали на плувка и дънно става? Иначе колега, пробвай на Кошарна- таранка и шарани се мятали... 3 лв пръчка ли какво беше... Виж погледни Чифлика! Като гледам горе долу се е пооправил и излизат Буфало(таранка) от порядъка на 400 грама... Шарковци има около 2 кг + тези, които преди 2 седмици бяха по 400-500 гр. и някой амурец може да надлъжеш, че те там са били коло 100 броя само... Буните на Ряхово незнам как е там... Сподели кога ще ходиш, че мисля и аз тая събота да отскоча някъдеMiTKo_Fisher написа:По добре на яз.Йовковциbat_deso написа:Пробвай БелиЛом, таман ще дадеш после инфо какво излиза тамна 130км е
.Ето малко оферти .
Та Босилковци е твоето място .Има всякаква риба и таранка и шарани и толупчета и перки .За кога плануваш излет ?Нощуките не се плащат само таксата за риболо 2 лв 3 пръчки таранка не се плаща,Шаран Амур 5лв/кг ,5 кладенци 1 000 000 000 дребни перки такса 10лв всичко се взима 10 такса палатка (мерно не мерно ) Топ Оферта БОРОВО ако не си ходил там кажи щи го покажа .Не е арендован има костури (стават за спининг) пак 1 000 000 000 таранки (Риболовци от Бяла и Борово мятат по някоя риба от Янтра там има и кефал )Баниска 20лв такса пак 100 000 000 000 каракуди.(каракудите излизат на бял торен жито по едрите п/п сестрата холдил с жена си на там на фидер 20кг таранка само на малай с фидера ) Та това е от мен

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Нито един от изброените не става за нормален риболов, бройлери и дребни боклуци
Аз бих отишъл или на Цонево или на Жребчево. Дали са 100 или 150 км няма никакво значение
На Цонево имам координати на пансионче на брега на язовира, дават и лодки под наем
Може да вземеш и да повлачиш докато разхождаш народа да види язовира. Иначе на около 700-800 метра от мястото е някакъв залив в който местните са постоянно приссъствие и съм ловил много риби на плувка там- каракуда, платика, червеноперки
За Жребчево заставаш още на устието ако ще ловиш на спининг или плувка или малко по надолу в уширението преди Дарданелите ако ще ловиш на дъно. При малко късмет за 3 дни може да извадиш някой амур или 2-3 бели на дъно. За плувката платики, каракуди, морунажи и бабушки. Едрите платики се събират на жито и царевица на 2-3 ден. и се ловят гол след гол.
За Баниска, мноооого ми го хвалиха. Заредих две кофи Ван ден Енде и се изплющях от почти тъмно там до вечерта само дребни шаранчета (100 грама) и таранки междо 50 и 200 грама. Не си струва 20-те лева въобще. Освен ако не искаш да ловиш толупи
Босилковци, ако завали ще си седиш докато изсъхне или поне преди пътя беше лош. Риболов на шаранчета макс 2 кг на рядко и дребни каракуди 100-150 грама, плитко малко и обрасло.
Айде стига съм писал. Някой за Янтра да може да ми каже орентировъчно ниво и цвят

Аз бих отишъл или на Цонево или на Жребчево. Дали са 100 или 150 км няма никакво значение

На Цонево имам координати на пансионче на брега на язовира, дават и лодки под наем

За Жребчево заставаш още на устието ако ще ловиш на спининг или плувка или малко по надолу в уширението преди Дарданелите ако ще ловиш на дъно. При малко късмет за 3 дни може да извадиш някой амур или 2-3 бели на дъно. За плувката платики, каракуди, морунажи и бабушки. Едрите платики се събират на жито и царевица на 2-3 ден. и се ловят гол след гол.
За Баниска, мноооого ми го хвалиха. Заредих две кофи Ван ден Енде и се изплющях от почти тъмно там до вечерта само дребни шаранчета (100 грама) и таранки междо 50 и 200 грама. Не си струва 20-те лева въобще. Освен ако не искаш да ловиш толупи

Босилковци, ако завали ще си седиш докато изсъхне или поне преди пътя беше лош. Риболов на шаранчета макс 2 кг на рядко и дребни каракуди 100-150 грама, плитко малко и обрасло.
Айде стига съм писал. Някой за Янтра да може да ми каже орентировъчно ниво и цвят

- Vlado_852
- разбира нещата
Ivak, видя ли хубави толупи на Баниска? Голям мераклия съм да ги пробвам и специално съм си пригодил едната пръчка за тези риби...
-
- новобранец
Днес ходихме на Текето.От 6.00 до 12.30 4бр.таранки на дъно.2 на бял,2 на торен.На плувка само попчета на бял,на жито не бутна изобщо.Първият проливен дъжд го изтраяхме,но когато започна след час пак да вали проливно си вдигнахме чукалата.Рибата я пуснахме обратно,така че ако някой се излъже да отиде там да знае ,че все пак има 4 таранки.При такса 3 лв.на въдица-3бр, смятайте колко са ценни.
С две думи не си губете времето и парите !Наслука и 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Дребни са толупите на Баниска.
Извадих два (3 и 5 кг) и ми се откачиха още 3.
Събират се на храна идеално, не се става и се пази що годе тишина и идват в краката. Бива за щека
Събират се на храна идеално, не се става и се пази що годе тишина и идват в краката. Бива за щека

- Vlado_852
- разбира нещата
Това ми напомня по-миналото лято на Басарбово... Тогава извадих един на търмъчене /вадейки една таранка на дънната ми въдица, един толуп се закачи на горната кука/Ivak написа:Дребни са толупите на Баниска.