Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Дали си забелязал , че при Люсе такъв нямаG.Petkov написа:... - текущ ремонт ....

Друго да ти спомена , от "кофти" нафта обикновено започват да се оплакват когато започне да преминава действието на някои "силови" добавки които обикновено се сипват когато колата е за продажба

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Don4o_62
- учете се от него
Кирчо,да ти кажем и ние нещо за охраната на село,не ти трябват никакви прожектори,да осветяваш на крадльовците,по лесно да си тършуват
и аз мислех какви ли не упражнения и накрая стигнах до мисълта,че една крушка в централна стая ако свети е достатъчна,и това го разбрах като взехада ми се сърдят селските познати,викат кво се криеш и не отваряш една ракия да пием
там си, свети а не отваряш
как да им отворя като не съм там,ама се прая на луд че съм спал и т.н.
зимата пусках ел. таймер от - до,сега деня порасна и съм сложил крушка с фото реле за светлина,като стане тъмно се включва,сутрин се изключва
в Кауфланд по 6 -7 лв. са но вършат перфектна работа,бях сложил на вратата датчик за движение с аларма,стана....оле мале,през деня врабче да мине цирика,вечер я котка я сляпо куче
цирика и цирика 5 мин. и всичките комшу скачаха да гледат,махнах я че взеха да се сърдят
слагай вътре една крушка и си решаваш проблема,по загадъчно е така, има ли някой,няма ли никой
а като осветиш целия двор,крадците на рояци ще търчат при теб
от интерес поне и дебнат 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Martin Mihailov
- учете се от него
Жоре напьлно сьм сьгласен с тебе за Лобош
Аз като ви разправям че там тия ренджьрите некои им бута пари от некьде обаче само на определени хора никои ми не верва.А такива шарани като Люсе и тука ги има.Чустват се горди като кажат че пазат язовиро и те незнаят от кои
Значи тия кьде истровиха рибата нищо а тия кьде днеска я фанат я не некоя каракуда требе да я пуснат

- GODzillata
Всеки си има път да извърви.Don4o_62 написа:....какви ли не упражнения....

Ае, некой мое ли ми препоръча некъф бюджетен къртач тип домашен майстор, че ми писна да се разпраам с секви набедени майстори и да зема си изкрта сам банята и те такаа, а?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
Чук , длето и манго , се наричат , КангоGODzillata написа:.... некъф бюджетен къртач тип домашен майстор, ....

Павел Иванов
Павел Иванов
- Don4o_62
- учете се от него
като къртих с чук и секач като алтав цял ден, част от бетон,накрая се светнах че имало къртачи за тая работа,при свършен факт си купих един бутален Воркзоне - немски, внос от човек от Англия с техен щепсел,чистак нов за 100 кинта,пробил съм само 6 големи дупки за големи дюбели и така си седи в кутията,но да седи,все ще му дойде времето а като нямаш,кофти
Кирчо много е относително какво значи читав,по добре някой докаран от вън,отколкото от Бг лъскаво менте
Кирчо много е относително какво значи читав,по добре някой докаран от вън,отколкото от Бг лъскаво менте

-
- Модератор
Ми те камерите трябва да си имат инфрачервени диоди за нощно виждане.GODzillata написа: ........или пък да сложа IR прожектори, за да помагат на камерите .........
По-далеч от зададения параметър не може да "вижда". И дори при прожекторна светлина според ъгъла, може да "заслепи" камерата.
Виж, щом ще осветява цяла нощ, аз съм за варианта с N брой крушки по 8-9 вата свързани към часовниковия прекъсвач. Решава ти и един по-голям проблем - сменяш единствено крушка да речем на 1 година. Прожектора има живот около две години. Светлината се разсейва равномерно и спомага на камерите.
И нещо, което Дончо спомена и аз съм го сторил - в рядко обитавана стая също има крушка свързана към часовников прекъсвач. Свети и си гасне в зададени часове - все едно има някой в жилището по време, когато отсъстваме.
- Don4o_62
- учете се от него
Марто,вече съм в играта с бензинките
няма вече да ми се мотат кабели по краката
вчера я взех,чистак бърсак нова
оставих я половин час на място да се разработи и после натиснах полека една рехава трева,да не я силя,че още е в разработка,с всяка минута по тихо почваше да работи 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Martin Mihailov
- учете се от него
Тая е добра с прав прьт е.Другите с кривите като се натовари малко и кьса жилото 

- GODzillata
Ся да ви изредим сички, че да не пропущим некой...
Що се касае до...
, или нещо по колеца, или па по външните кабеляци нещо се случва, докато една, която ми е на сушинка и нема теа ядове, си бачка ок и остава като последна линия на защита, НОооооо, освен тва, към нея съм добавил и един външен ir прожектор и така бива, но на другите бих махнал ir диодите и бих сложил някакво лед осветление, което ем да свети, ем лозе да пази. 

Мда...с тва смятахх да почна, докато и аз...Павел Иванов написа:Чук , длето и манго , се наричат , Канго
Don4o_62 написа:....се светнах че имало къртачи за тая работа...

Що се касае до...
...имат, не е като да нямат, ама са си китайчета и понякога в зависимост от ъгъла на слънцето при залез, нещо някои диоди се шашкат дали е мркнало или не, и се чудят да светнат или да, и накрая бъгва камерата...да не говорим, че с целия си акъл 2 от тях са ми на метален колец на покрива и при грмотовици им пада пердетоdantho.mihov написа:...си имат инфрачервени диоди...

- Don4o_62
- учете се от него
Кирчо,ти да не правиш селска незаконна дискотека,без да плащаш ддс
и правиш светлинно шоу
а местните ергени и моми да махат кичеци и влашки хора като се нахрупат
и аз и Данчо ти казахме кво да сложиш,хем икономично,хем семпло,хем загадъчно
,
без да се сърдиш,ама всичко дето го правиш.... го правиш по възможно най сложния начин
ти не си даскал, ти си мазохист 

без да се сърдиш,ама всичко дето го правиш.... го правиш по възможно най сложния начин

Проба грешка,проба грешка .Не ги слушай даскале,карай както си знаеш. 

Късмет.Всичко е до късмет. 

- GODzillata
Павел Три написа:Проба грешка,проба грешка .Не ги слушай даскале,карай както си знаеш.

3-фонOFF, глеам да събера мнения на ора с опит, па после да нАпрАа къ я си знам!

Те ви от днес една дъга с една п(т)ичка:

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Павел Иванов
Абе Кире , по вашио виалет СОТ нематели ?
Или дваесе лева на месец ти идат преко сили и предпочиташ да се арчиш за глюпости ?
Интересно ми е кът си се накачунил с тия камери и евентуално те напъпли крадечко кво ше праиш , шъ го изтипосаш у фейсо ?
Предполагам си наясно , че камера без да е лицензирана като "охранителна" такава , респективно като легитимна СОТ свързана към СОД , не фаща никъде дикиш и единственото което можеш да направиш с нея е да те осъдат , че си ги снимал бес техно съгласие ?
Или дваесе лева на месец ти идат преко сили и предпочиташ да се арчиш за глюпости ?
Интересно ми е кът си се накачунил с тия камери и евентуално те напъпли крадечко кво ше праиш , шъ го изтипосаш у фейсо ?
Предполагам си наясно , че камера без да е лицензирана като "охранителна" такава , респективно като легитимна СОТ свързана към СОД , не фаща никъде дикиш и единственото което можеш да направиш с нея е да те осъдат , че си ги снимал бес техно съгласие ?
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
В страната на неограничените възможности всичко е възможно!Павел Иванов написа:...крадечко ...да те осъдат , че си ги снимал бес техно съгласие ?

Имам сот, ама имам и камери - те са ми да не одим до село бъдева, та да видя дъл е валяло и да не поливам доматиту.