Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

Тъй, като получих хиляди въпроси относно участието не регламентираните пети на кльонковите на Дончо за състезанията..... :lol: заявявам, че консилиума за безстрастност и безопасност на кльонквите не допуска сечива с явна извръщаемост на петата по време на работа .... :lol: ..и ги забранява втъръ... :wink: :!:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Янко,никога не е писал такива фермани с толкова самовлюбени хвалебствия,които са характерни само за убиеца на Ицо!Чакам все още потвърждение за априлските сомове на кльонка от поне още двама източника за да е истинска новина!Или поне Краси да каже-да?При мен е лесно,даваш 95 евро на година и си правиш,квото си можеш!Аз още нищо не правя,защото нямам заработени 100евро,нито лодка или каяк за да се пробвам!Но ще поработя яко за да се пробвам,защото съм на зверско от към риби място!Извинявам се,че избухнах!Просто минах през ада и съм станал по-сензитивен.Та моята критика винаги е била градивна и позитивна в тази агресивна среда!Никога не съм завиждал например на Краси!Той си е уникален,случват му се нещата и го уважавам,защото разбира какво прави,което няма как да стане без мислене или знание!Франция е селска държава,но тук селянина е интелигентен,учтив,любезен и възпитан!И най-важното-добронамерен!А от природата не се краде,а само се облагородява|Нямат колонии и роби,бачкат до откат!И ние бяхме така,но се изгубихме!Ох,ако знаете един поздрав бонжур в кръчмата от непознати,как ти дава настроение и съпричастност към нещо голямо и силно!Това ни е основния проблем,да се отнасяме човешки един към друг с една елементарна дума -добър ден и довиждане!Много научих за минусите ни,та ще ги видя и в риболова какви са!Мрежари няма грам,та си представям колко е фраш от към риба?Почваме сравнението,пък ще видим къде са хубавите риби и разкази! :roll: Оревоар,колелета гадни,да ви изсъхнат клоновете-дано! :roll: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yankosan написа:
Troli Rapala написа:И кво-ква е целта накрая=никаква и смешна с 200либри линия да хванеш 20 сомета по 6 кила!Не вярвам за успехите на кльона през Април,моля някой да потвърди! :roll:
Аре пак с рогата напред!Затова не ми пише и спори с теб,бах тез 200 лайна!Затова и откъде да знаеш,че трета година започвам с плетено 0.35 /по препоръки на зогата/ основното,а поводите са 200лб.на климакс и флуоро 0,90лб.
Не вярвал за април,ами по-добре,да не ми се вреш в краката :wink: :D
:
Бе пич виж си снимката с двете сомета 4-6кила на 200либри повод?Хората ловят на 40либри повод 300кила риби и се борят по 5-10 часа,та за какво говорим?Не те разбирам къде ви е величието?Ако ви е толкова трудно,минете на 400либри за по-сигурно!Освен това нямаш снимка с 3 или повече сома а максимум 2!Ти гониш! :roll:
Х
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Освен това не знаете,че монофила е по-здрав и издръжлив от плетеняка при големи риби!Вече доста годинки пътувате в грешна посока!Та пускайте паралелно по 10 фиша тото на всеки риболов,па дано някого и да ви огрее все някъде!
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Троли, обясни ни, на нас тъпите селяндури отново, дали се лови сом на тролинг във Франция за пети път... :lol: , да не питаме посланика на Франция, че ще му и кажем, че Френската република не разбира от законен риболов, щото Троли им пикае на риболовното законодателство доста от високо, та трябва да схванат нещо законодателно и те от Троли във Франция „тъпите франсета“.... :lol: :lol: :lol:

Я...., като Янич,
Я..., като Яката,
Т..., като Тъп,
П...., като прът... :lol: :lol:
Ф...какво ще бе Тролка..... :lol: :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Разбрах, че се провежда единственото състезание по тролинг на сом в Света и то в самата Сирия... :lol: .оле боже...., въй Алахх..., :lol: Турция и Ирак, меката на сомовете по реките Тигър и Ефрат, та има осигурен безплатен билет за Троли, като президент на конфедерацията по тролинг на сом в Света, щото няма друга такава...... :lol:
Та за дестинацията Париж-Дамаск от летище Шарл дьо Гол, билета му е безплатен, е.... :wink: . леко платен отново от френската държава, но ще пътува в комбина с няколко правоверни мароканци ... :lol: :lol: , там ще го посрещнат феновете му....с псалми и воблери, че и с възгласи- Троли Акбар... :lol: :lol:
Кажи ми за коя дата желаеш да ти е билета, няма да се излагме я.... :wink: Свой човек... :wink: , вземи си и някой надувем кирпич.... :lol: , че някой път не кацаме, а само ги пускаме от по-високо шампионите по тролинг на Сом в Азия... :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Интересна атака за едряк, първо го погали и тогава захапа... :roll:

Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа: Кажи ми за коя дата желаеш да ти е билета, няма да се излагме я.... :wink:
Край,връщане назад няма!Билета може да е само за напред-Лондон или Ню Йорк,но там не са и чували за сомове!Та имайте търпение,пълен съм с изненади!Обаче не мога едно да ви разбера;Защо противопоставяте кльонка срещу тролинга?Тъпо е да отричаш нещо,само защото не го разбираш и владееш!Повечето успешни тролингисти са и кльонкаджии,та у вас се наблюдава комплекс за малоценност!Аз не отричам кльонкането което практикувам вече рядко,защото ми е прекалено статично!Просто,като ми писне да троля и почвам кльонкането!Бе не знаете къде се намирате и за какво го правите?
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Троли, не ме грижа, че като “президент“ на конфедерацията.. :lol: . на тролинг на сом у нас, имигрираш в държави в които е забранен тролинга на сом... :lol: ., притеснява ме друго, че умишлено искаш да им влияеш на законодателството на тези цивилизовани държави, без да си им гражданин. :wink:

Едно голямо Американско Стори от мен:

Един южняк по времето на войната в САЩ между Севера и Юга попаднал случайно на гости при свой приятел от Севера, и изкарал там войната, та като свършила, заявил. :lol: ..:
- Ся като се върна, ще ги спукам робите от бой, че загубихме войната, заради тях.. :lol: ..
Приятелят му отговорил:
- Не се притеснявай, те ...отдавна те чакат.... :wink: .. :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:Троли, не ме грижа, че като “президент“ на конфедерацията.. :lol: . на тролинг на сом у нас, имигрираш в държави в които е забранен тролинга на сом... :lol: ., притеснява ме друго, че умишлено искаш да им влияеш на законодателството на тези цивилизовани държави, без да си им гражданин. :wink:
Тролинга и кльонкането са разрешени на всякъде с тази разлика,че никой не яде сом и сладководни риби,дори и клошарите!И аз не бих ял при такова разнообразие на морски риби.Единствено пъстърви се продават,а на ден можеш да задържиш до 20броя при улов,във България е 3бр.Та относно забраните са доста либерални стига да не згазиш правилата!Научих се да хващам за 2часа по 3 Парижки лина на едно езеро приспособявайки тролинг-спининг пръчката си за фидер!И шарани на зимна въдичка на плувка и стръв царевица от KFC.Аз съм гражданин на Света,та нямам проблеми с тяхното законодателство,даже бачкам за жандармерията в момента!Французите са българи,но изчистени от лошотията и за това се чувствам добре!Представи си България без КРАЖБИ,чалга,нерви и проблеми!Спазване на правилата и без да гледаш в канчето на другия!И всичко е с високо качество произведено у тях а не в Китай!Преди 1945-та сме били като тях,но вече сме твърде изостанали!Жалко!Тут ле фини! :roll:
ПП-Ще им повлияя по всякакъв начин,нали съм шило!Само да вкарам карбонката или денсъра на вода,легенди шъ съ пеят? :drinkers: Ма на френски! :roll:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Troli Rapala написа:.... никой не яде сом и сладководни риби,дори и клошарите!...
Естествено, как ще ядат сомове, няма да се излагат я, само жаби млатят, кат разпрани, тяхната кожа .. :lol: .., дори всеки уважаващ себе си французин, като влезе в ресторант за жаби пита културно:
- Храна за сомове случайно да ви се намира.... :lol: :lol: :lol:

Изображение

http://fr.123rf.com/photo_6971594_tranc ... blanc.html
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Нямаме право да правим на по-близо от 500м от брега на яз. Тича, докато не се изгради пречиствателна станция за питейна вода в гр. Шумен. Честито! Уникални закони ковем в тази държава.
danailes
новобранец
новобранец

Мнение от danailes »

Все още има шанс за риболова на яз. Тича на 25.02.16г в София ще има срещата . Има вероятност да бъде променена зона 2, която обхваща в мопента цялата акватория на водоема.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Diman написа:Нямаме право да правим на по-близо от 500м от брега на яз. Тича, докато не се изгради пречиствателна станция за питейна вода в гр. Шумен. Честито! Уникални закони ковем в тази държава.
Напълно нормално е ако е вододайна зона на най-големия град след столицата, та и няма пречиствателна станция. Ако не си виждал яз. Боровица - вододайна зона на гр. Кърджали...Сом бе Сом.., до Сом ... :shock: :lol: , там и пиле не може да прехвръкне, освен Дьо Трольо Рапальо.... :lol: , та остава и лодка с двигател. :wink:
Ако не си го виждал, кажи на някой известен риболовен гид от Асеновград да те светне. :lol:
Ама на тебе, какво ти дреме, нали си на гребла, кат мене.... :mrgreen:

Изображение
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Шумен е малкия Сан Франциско, а Варна му е пристанище :wink: Моторите ясно- да го духат. Проблема е къде ще направим бивака? На 500м от язовира са селата. Освен при някоя селска аптекарка. Иначе риболова на гребла и електричка през деня е разрешен.
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”