Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
-
tct
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Хубаво говори жената,ама по ме привличат по младите и сънароднички с едно такова създание светът става един такъв хубав и светъл.............па ако има малко и от тяхната ракийца и мезенца духовното ще се усъвършенствам здраво
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- chirusa_bg
- учете се от него

- Обратна връзка:
Неаме си!
Секой вика, че си иаме, ама си неаме.
Са тоя път е различно, треа и Рибалафчо да паразнува.
Са тоя път е различно, треа и Рибалафчо да паразнува.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Мда.....Христо Рангелов успя да посочи само Трифон Зарезан като БГ празник, на който народът се кефи....'баси нацията алкохолизирана сме!chirusa_bg написа:Неаме си!
Дайте да не празнуваме Коледа, а?....едно време през соцЪ беше "Коледата невъзможна", будителите-даскали вардеха около църквите да не би случайно някой техен питомник да влезе в "опиума на народите", в днешни дни питомниците си взимат опиума на прах и си влизат без страх в църквите...различни времена - различни нрави....традициите не са това, което са били.
Примете го, че както Св. Валентин навлезе в БГ, така и Хелоуин ще пусне трайни корени!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Jack Daniels
- разбира нещата

Нашите кукери по - ме кефят от хелуинските тиквеници , ха наздраве за будителите , белким разбудят всички 
..като писах за будителите, се сетих едни виц дето го четох преди 1-2 дена , може и в този форум да е, извинете ме ако го повтарям
Та, седят два бухала на един клон, и по едно време единия вика
- БУУУУУ!
Другия отговаря
- На майка ти пу....та БУУУУУ, изкара ми акъла
..като писах за будителите, се сетих едни виц дето го четох преди 1-2 дена , може и в този форум да е, извинете ме ако го повтарям
Та, седят два бухала на един клон, и по едно време единия вика
- БУУУУУ!
Другия отговаря
- На майка ти пу....та БУУУУУ, изкара ми акъла
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- Красимир Атанасов
- учете се от него

По добре един Празник/емигрант/ приятен за цялото семейство.От колкото един натресен и задължителен,които минава като вчера без да се запомни и усети никакъв дух в него.
- chirusa_bg
- учете се от него

- Обратна връзка:
Ще пусне я, щото са цветни и празнични.
Са тоя Фчерашния ич не ми е по вкуса, ама пак си е празничен, изисква ангажираност и е насочен към малките келеши, коет пък кара татка им да се праи на маймуна и да делка тикви и да развързва кесията.
Иначе вчера вечер участвах у междокултурна разпра, което пък малко ме посрами.
Заспал съм аз сладко и чувам тъпо и упорито звънене на вратата. Отварям сънен по гащи и некви дечурлига ми говорят глупости маскирани като травестити. Изгоних ги възможно най-селски и си легнах, ама съм напълно наясно, че се проьвих, като див балкански селянин и за другата година 100% ще си набавя лакомства за раздаване.
Са тоя Фчерашния ич не ми е по вкуса, ама пак си е празничен, изисква ангажираност и е насочен към малките келеши, коет пък кара татка им да се праи на маймуна и да делка тикви и да развързва кесията.
Иначе вчера вечер участвах у междокултурна разпра, което пък малко ме посрами.
Заспал съм аз сладко и чувам тъпо и упорито звънене на вратата. Отварям сънен по гащи и некви дечурлига ми говорят глупости маскирани като травестити. Изгоних ги възможно най-селски и си легнах, ама съм напълно наясно, че се проьвих, като див балкански селянин и за другата година 100% ще си набавя лакомства за раздаване.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- GODzillata

Аааа.....не е така!Красимир Атанасов написа:По добре един Празник/емигрант/ приятен за цялото семейство.От колкото един натресен и задължителен,които минава като вчера без да се запомни и усети никакъв дух в него.
Вчерашният си беше купон отвсякъде!
Та по-добре един такъв празник като Хелоуин, на който всички деца и повечето възрастни се кефят, отколкото някакъв като Трифон Зарезан, който е повод за възрастните да се напият, а децата около тях да гледат тъпо и да се учат на вредни навици.
Та в тази връзка - много е добре, че Св. Валентин се застъпва с Трифон и Трифон ще бъде отсвирен като балтон у жега, когато и последният застаряващ алкохолик сдаде багажа....просто след 20-на години никой няма и да си спомня за Трифон.

- Красимир Атанасов
- учете се от него

Е девет,де девет.......GODzillata написа:Аааа.....не е така!Красимир Атанасов написа:По добре един Празник/емигрант/ приятен за цялото семейство.От колкото един натресен и задължителен,които минава като вчера без да се запомни и усети никакъв дух в него.
Вчерашният си беше купон отвсякъде!![]()
Та по-добре един такъв празник като Хелоуин, на който всички деца и повечето възрастни се кефят, отколкото някакъв като Трифон Зарезан, който е повод за възрастните да се напият, а децата около тях да гледат тъпо и да се учат на вредни навици.
Та в тази връзка - много е добре, че Св. Валентин се застъпва с Трифон и Трифон ще бъде отсвирен като балтон у жега, когато и последният застаряващ алкохолик сдаде багажа....просто след 20-на години никой няма и да си спомня за Трифон.
Нали и аз това писах По добре един Празник/емигрант/ приятен за цялото семейство
-
tct
Бе пишете за Гергьов ден - агънца са хапват - не тикви, Петров ден - пиленца,Коледата - прасенца - тогава е Рождество и всички християни го празнуват. 
- GODzillata

Ой, Тигре, дискутираме дЪл има типично БГ празник, който да е на сърцето на младо и старо...и май се оказва, че няма такъв..., но пък вносните, като Коледа, Хелоуин и Св. Валентин, се радват на народната лИбоФ...най-вече защото ангажират хора от всякаква възраст.

-
tct
9 - ти септемвриGODzillata написа:Ой, Тигре, дискутираме дЪл има типично БГ празник, който да е на сърцето на младо и старо...и май се оказва, че няма такъв..., но пък вносните, като Коледа, Хелоуин и Св. Валентин, се радват на народната лИбоФ...най-вече защото ангажират хора от всякаква възраст.
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Типичния Български празник е Терминал А на летище София....
хаахахаххахахаха
хаахахаххахахаха
-
tct
Май сами си затриваме традициите с това чуждопоклонничество.В други те страни хората си уважават и празниците и народноста.В Продава споря с едни за същата работа "Булгарска работа" - доживяхме да ни се подиграват разни етноси в собствената ни държава
И все ние сме расистите - те "жертви".Ще ви дам за пример РуснЯците - тачат си и религията и държавата и празниците.
- Христо Рангелов
- разбира нещата

tct написа:Май сами си затриваме традициите с това чуждопоклонничество.В други те страни хората си уважават и празниците и народноста.В Продава споря с едни за същата работа "Булгарска работа" - доживяхме да ни се подиграват разни етноси в собствената ни държаваИ все ние сме расистите - те "жертви".Ще ви дам за пример РуснЯците - тачат си и религията и държавата и празниците.
Ето затова уважавам всичко руско, освен Сталин..
"The more you know, the less you carry"
-
tct
Той грузинец завалиятаХристо Рангелов написа:
Ето затова уважавам всичко руско, освен Сталин..