Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от Д.Граховски »

А освен на 777 къде другаде на платено мога да си хвана пъстървичка,че за там нещо не са ви много добри отзивите?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

Колега да ти кажа честно за 777 няма около София друг гьол на който да хвърлят повече риба.....в такава близост до София този е най добрия.Аз съм си тръгвал от там не веднъж или два пъти капо но това не е защото няма риба а защото може би в мен е била причината.Иначе миналото лято си хващах редовно и шарани и толстолоби и то доста едри....единия път хванахме с на жена ми брат и 11 бр а 2 дена след това 7....так всеки ден хвърлят риба може да не е по много но е всеки ден и винаги има защото цялата нямам как да се излови.Номера е да имаш ден както аз онзи ден за да хванеш това е.А и гьола е много хубав и чист.Иначе и на нови хан има пъстърва ама там е една дупка 3 пъти по малка от 777.На суходол също има но там до колкото знам хвърлят веднъж в седмицата риба...това е от мен.На слука....
ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

piranqta написа:Такова нещо кажат ли Ви бягайте далеч ! Риба няма !
Колега не си прав....аз съм ходил на 50 - 60 пъти на седмиците и риба има.Даже в дни в които аз не съм хващал нищо,хора около мен са хващали по много.Даже на 23 декември бях за последно преди студувете и аз не хванах нищо а един човек до мен на около 10 метра от мен хвана 17 пъстърви...та който си го може го може това е
КАЯ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КАЯ »

Прескочих за два часа /12-14/ на Панчарево гумаджийницата. Няма къде да паркираш.Долу над 50 човека.Места никакви.Мислих, че делничен ден няма да е такава навалица, но явно съм бъркал. Всички се оплакват, че не пипа. Като си тръгвах беше почнал да се обажда уклея, но около бетонната площадка и по-нагоре.Водата ниска и мътна.
М_Blagoev
новобранец
новобранец

Мнение от М_Blagoev »

Здравейте колеги, днес отскочих да проверя каква е ситуацията на трите гьола в близост до 777те, имаше колеги и ги поразпитах, като цяло положението е дребен уклей на първият и без пипане на останалите два.
Някой да има инфо. за Враждебна до летището?
Joshua
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Joshua »

ogi ти да не би да си както каза колегата ceckoy23 собственик на 777, че страшна реклама му направи :Д
ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

Joshua написа:ogi ти да не би да си както каза колегата ceckoy23 собственик на 777, че страшна реклама му направи :Д
Колега де да бях......нито познавам собствениците нито е мое нито на баща ми колега....просто това са моите впечатления.Аз както писах по горе доста често го посещавам тъй като в такава близост незнам друг гьол които все пак да не е някоя локва 5 на 5 м и да хвърлят риба...От 777 имам доста добри попадения а и доста пъти съм се прибирал без нищо.Най важното е ,че там рибата не се плаща и ако имаш ден както аз преди 2 дена можеш да си занесеш вкъщи доста риба.Това е,не му правя реклама нито ме интересува дали някой ходи или не,даже по по добре по малко хора да ходят за да има повече риба за ловене за мен :lol: :lol: :lol: та така колеги.....
ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

На Нено гьола на Богров(платения) също е много хубав но там рибата се плаща и ако решиш да си я вземеш ще ти излезе доста солен риболова.Не обичам да плащам риба,искам каквото си хвана да си го занеса....не съм някой месар че да искам огромни риби.Където и да съм ако хвана някой трофеен шаран разбира се че ще го пусна защото за мен е грехота такива големи риби да се убиват но по 2 - 3 кила си ги взимам.На 777 ако хванеш голяма риба без значение каква и я пуснеш,се уговаряш с пазача да ти пише бележка за 1 или 2 пъти да отидеш с 1 или 2 пръчки без пари.Зависи колко голяма риба си хванал де.Миналото лято един старец извади към 8 кила шаран там....
m101
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от m101 »

От доста време не бях търсил информация за водоеми около София и ето, че ми се наложи... Както и да е, прегледах днешната страничка, върнах страничка назад... и още една ... и още една .... Колеги, дали осъзнавате, че полезната информация тук е само, че на Богоров, 777 и Суходол (чудно - всичките платени, а простолюдието все няма пари) риба няма?! Никаква актуална информация (въпреки, че някои колеги ходят 2-3 пъти в седмицата)... Не мога да си обясня на какво се дължи това ... Т.е. мога, но да не коментирам...

Та за да не се превръщам в голяма част от спамещите - Лесновска в района на Челопечене е много зле. Мухарих доста време, но безмислено - много вода и много кал - мътилка направо... То и аз да бях и аз нямаше да клъвна. Явно е източват огняново, защото и миналата седмица като и хвърлих поглед пак беше така.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Колега Ogi ако имаш желание другата седмица може да направиме един съвместен излет натам та да ми покажеш някоя тактика че ми се е прияло пъстърва ама ловена от мен.:)

Изображение

ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

Dimitar_allianz написа:Колега Ogi ако имаш желание другата седмица може да направиме един съвместен излет натам та да ми покажеш някоя тактика че ми се е прияло пъстърва ама ловена от мен.:)
Колега ако говориш сериозно,може...аз ходя предимно през седмицата защото събота и неделя има много паплач и се дразна...то и през седммицата има но не чак толкова.Оня ден имаше към 35 коли което прави средно около 70 човека а събота и неделя е страшно,ако не идеш в 6:00 не можеш да си хванеш място после
ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

И колеги пак ви казвам не си мислете че правя реклама на гьола,нито ги познавам тия цървули собствениците нито ме интересуват само споделям моите впечатлени.Аз не претендирам да съм голям специалист но някой път имам късмет и там хващам доста риба за сметка на това както казах много пъти съм си тръгвал и без риба от там но пък съм виждал,че някои ловят въпреки че аз не хващам нищо.Всеки има право да ходи където си поиска,аз не агитирам никкой да ходи на този гьол.Парите не идват в моя джоб така,че да не казвам на кое ми дреме дали някой ходи или не...Поздрави и наслука на всички
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

за през седмицата съм аз събота и неделя не съм тука така или иначе вече ще се договориме допълнително,че на моменти куцам финансово :) ама за риба и последните 10 лв давам

Изображение

ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

ти в кой квартал си.....то за там ти трябват 10 лв за пръчка и малкко стръв...нищо друго...а аз между другото винаги плащам една но хвърлям две като съм с повишено внимание за пазача.....но няма проблем,ще се разберем
m101
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от m101 »

Само да напомня, че във форума има опция за изпращане на лично съобщение - намира се точни под поста на всеки участник ;)
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”