Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- daanndo
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Малко инфо от Бело поле вчера.С колегата от 8 до към 5 три скобара и десетина кленчета,мрени излизаха рядко отсреща в дълбокото.Хора малко,риба и корморани ври.Почнаха да прииждат гадовете
п.п.колеги тва с откачените риби за мен не са за устата,ако го боднеш в чекмеджето не вярвам да се откачи,поправете ме ако не съм прав.Наслука
п.п.колеги тва с откачените риби за мен не са за устата,ако го боднеш в чекмеджето не вярвам да се откачи,поправете ме ако не съм прав.Наслука
- prodigy666
- разбира нещата
там винаги е имало хора местото си се знае ... иначе браво на пичовете !DJONI RINGO написа:,,добронамерените,,скоро го почват точно това място вярвай ми:)ама нали вече сме приятели и няма да ви оставяvbakalov написа:Разбира се че ги пускаме.... Ние ловим за спорта и удоволствието, дори не консумираме риба... Ако някой обясни как да качваме и клипчета ще е най-лесно( винаги правим клип как пускаме рибата накрая)... А иначе за местото се надявам, че ще го посетят само добронамерени риболовци със същите цели като нашите-удоволствието и тръпката от това да излъжеш рибата, след това да я върнеш, за да знаеш, че след време пак ще я уловиш по-голямамежду другото само ние ловяхме на целия вир имаше 1 човек които видяхме да изкара скобар..
След неуспешен свински лов вчера,пристигнах на реката в 15.30 и до 17.30 излъгах 5 скобара 400-600гр.Това е може би първия ми излет в живота при който нема откач 5 от 5 рибите бяха перфектно закачени в средата на джуката и трудно ги откачах.Това под Благоев.Народ имаше доволно и от двата бряга добре че видях познати та се сместих при тях.Голяма част от тях бяха капо имаше и такива с приличен улов.Дали се групира-да движи се,но още не се събрала по зимному държи се основно в отливката покрай големите камъни където търси спокойствие,ама нема.На това място би могъл да стане доста добър риболов,ако си сам.Просто нема как при това постоянно движение по брега,камъните тропат.Джапане напред назад и викане/общуваме си двата бряга/При тая тарапана не само че не се влиае от храната,ми бяга в средата на реката /от всякъде летат тежки топки,каша и кой кво има/ и това на 30-40см кристална вода.А да и местните /без да се обиждаме/ я лекуват като буат камъние отдолу с надеждата да се качат на по нормална дълбочина и да ги ловат.При всички гореизброени причини да не хвана риби съм доволен от резултата,който не би бил такъв,ако не вреше от риба.За съжаление периода на усамотение по реката свърши от тук на там ни очакват такива риболови гарнирани с много отрицателни емоции.
Ами не е точно така,откачи има винаги.Въпроса е че ако рибата е активна си ги ловкаш доволно и да се откачи некой голема работа.Ма кат неще,а риба има много и малкото закачени риби се откачат точно защото са драснати.Тогава най боли сотношението закачени извадени става брутално неколко примера 12/4 и 10/3.И двата излета ги помна като днеска въпреки че единия беше преди 7-8 години.daanndo написа:Малко инфо от Бело поле вчера.С колегата от 8 до към 5 три скобара и
-
- фен клуб-скобар
Чоко имам фрапантен случай 2012 лятото-набарвам едни животни-бех обаче с едно ново 8 метрово вижу с твърда акция и не бях сложил жилото-та забивам една майка първият към 1.5-1.6 следват 9 от 9 откачени и скъсани мешано поредни-представи си в какво състояние изпадам:D през времето на наказание меня куки и поводи и не-задържам го боря го и пляс или веднага пляс-сосип-ловя втория след мъки и неволи и последват нови 3 поредни откачени и вече съм в делириум! После естествено идват по дребните риби и наваксвам но нямаше нуждаchokoboy написа:Ами не е точно така,откачи има винаги.Въпроса е че ако рибата е активна си ги ловкаш доволно и да се откачи некой голема работа.Ма кат неще,а риба има много и малкото закачени риби се откачат точно защото са драснати.Тогава най боли сотношението закачени извадени става брутално неколко примера 12/4 и 10/3.И двата излета ги помна като днеска въпреки че единия беше преди 7-8 години.daanndo написа:Малко инфо от Бело поле вчера.С колегата от 8 до към 5 три скобара и

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- daniel defoe
- разбира нещата
Преместено овреме на правилното място 

Последно промяна от daniel defoe на Пон Ное 11, 2013 2:30 pm, променено общо 1 път.

Чоко имам фрапантен случай 2012 лятото-набарвам едни животни-бех обаче с едно ново 8 метрово вижу с твърда акция и не бях сложил жилото-та забивам една майка първият към 1.5-1.6 следват 9 от 9 откачени и скъсани мешано поредни-представи си в какво състояние изпадам:D през времето на наказание меня куки и поводи и не-задържам го боря го и пляс или веднага пляс-сосип-ловя втория след мъки и неволи и последват нови 3 поредни откачени и вече съм в делириум! После естествено идват по дребните риби и наваксвам но нямаше нужда
))))[/quote]
За съжаление има и такива дни,естествено колкото са по-големи и течението по-силно съотношението закачени извадени се сговнясва.Тука идва и предимството на болото пред директния- взема животноту дръпва авансче укротява се и вече немаш грижи откъм късаници поне, за откачите спасение нема общо взето.Аз при активна риба стигам и до кука 11 номер реверсивна дебела тогава се вадат по стабилно и тея от 1.5 кг у бързака,ма требва да ядат с охота.Тая година като ги барнах дебелите след убождане моментално минаваха на отсрещния бряг и 15 м под мене успокояваха се и после леко леко полегват на една страна с директен щеше много да ме боли главата.

За съжаление има и такива дни,естествено колкото са по-големи и течението по-силно съотношението закачени извадени се сговнясва.Тука идва и предимството на болото пред директния- взема животноту дръпва авансче укротява се и вече немаш грижи откъм късаници поне, за откачите спасение нема общо взето.Аз при активна риба стигам и до кука 11 номер реверсивна дебела тогава се вадат по стабилно и тея от 1.5 кг у бързака,ма требва да ядат с охота.Тая година като ги барнах дебелите след убождане моментално минаваха на отсрещния бряг и 15 м под мене успокояваха се и после леко леко полегват на една страна с директен щеше много да ме боли главата.
-
- разбира нещата
Ха не знам за вас, ама аз това лятото имах един интересен случай. От 22 закачени скобара само 2 изкарах сега ми е смешно но тогава ми се ревеше. 

-
- фен клуб-скобар
metoo написа:Ха не знам за вас, ама аз това лятото имах един интересен случай. От 22 закачени скобара само 2 изкарах сега ми е смешно но тогава ми се ревеше.

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- сериозен играч
Коце © написа:Ей, тва само некой КН, РК, Е или СО да видим да ми изтича на Перловска река, сичко ше стане со трески и пеша към автогара Юг!![]()
![]()
да ти се серем на перловската там и на коприви нема да одим

към автогара Юг ,по нашио край е по известна като спирка овча пичка

Пресно инфо пари.Ей са звъннах на едно аверче в момента е на ряката до тука 9 броя.Облачното време и липсата на досадници си казва думата.Спокойно мое да забоде над 20 до довечера.
Венци така и неразбра иронията в поста на Коцето. Перловската река е един доста замърсен канал с бетонно корито, който минава през централната градска част на София. Не само, че е невъзможно да вирее риба в него, но и копривка не расте.venci72 написа:Коце © написа:Ей, тва само некой КН, РК, Е или СО да видим да ми изтича на Перловска река, сичко ше стане со трески и пеша към автогара Юг!![]()
![]()
да ти се серем на перловската там и на коприви нема да одим![]()
![]()
![]()
![]()
към автогара Юг ,по нашио край е по известна като спирка овча пичка
-
- научил се да хвърля
Колеги бихте ли ме упътили до 3 бараж след Благоевград,някой ако има инфо нека сподели.
-
- фен клуб-скобар
поясни?daniel defoe написа:Преместено овреме на правилното място
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- daniel defoe
- разбира нещата
Преместих си въпросчето в спининговия раздел, че тук само за скобари се говориDJONI RINGO написа:поясни?daniel defoe написа:Преместено овреме на правилното място