Презентация на съфорумниците

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Сиврев
новобранец
новобранец

Re: Презентация на съфорумниците

Мнение от Сиврев »

Казвам се Стефан Сиврев на 32 от Разград. По образование юрист. Работя във фирма за недвижими имоти.
emsi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emsi »

Казвам се Емил Павлов и съм от най красивия град Пловдив.Аз съм на 43г,и имам дъщеря на 20г.Занимавам се със търговия.Любимата ми страст е, риболова и футбола.
Изображение
Последно промяна от emsi на Пон Яну 25, 2010 7:25 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Фланелката на ЛОКОМОТИВ Пловдив не се носи на тялото,а на ДУШАТА!!!
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Баси.И аз чак сега видях темата.По въпроса-Делян Калончев,от Карлово.На 36год.,женен, имам син на 7год и след две,три седмици(живот и здраве)чакам втори :D Работил съм най-разни работи.От пет години съм дърводелец.Изработка и монтаж на врати от масив и MDF,дървена дограма,кухненско обзавеждане и разни гъдели като облицовка и барбекюта :D Тва последното и много гадно ,защото шефа е болен на тема качество :D Малък пример-всичко дървено ние сме го правили-дограма с каси от вътре и вън,парапет, колони ит.н.А за вътре дане говорим.Тук тъкмо довършваме колоните.
Изображение
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Аватар
101
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от 101 »

Мммм да, рядко се весвам във форума и изглежда сам пропуснал това ... както и да е.
Казвам се Стойно на 33 сам и се занимавам с информационни технологии във финансовия сектор.
Когато не работя обичам риболова, планините, морето, сноуборда, къмпингуването и рома :-)
creativ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от creativ »

Здравейте съфорумци, малко по-късно видях темата но мисля, че идеята да се предствим и да си помагаме професионално и в общата “зараза” е прекрасна.
За мен ще кажа: Казвам се Петко, израстнал в Сливен и живеея в София. Обожавам риболова на подвижна плувка, на дъно (за шаран), фидер, спининг и отскоро се прабвам с болобезето.
Работата ми е свързана с пътуване из цяла България и посещавам различни водоеми, ще бъда благодарен на всеки от Вас за информация на “местно” ниво за да мога да пиша по-често в упешни. :wink:

ПП Приемам съвети, как да науча жената да идва с мен за риба (задачата е доста трудна и засега без успешна). :(
Последно промяна от creativ на Съб Окт 24, 2009 7:05 pm, променено общо 3 пъти.
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
Аватар
Rado67
новобранец
новобранец

Мнение от Rado67 »

Здравейте,колеги казвам се Радослав Димитров 41г.
Родом от гр.Перник от 17г. живея в Инсбрук ( Австрия )
женен 1 син и 2 щерки професия ( имам таксиметрова фирма )
който има път насам да се обажда да се запознаем лично. :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Последно промяна от Rado67 на Чет Май 20, 2010 12:54 pm, променено общо 1 път.
p4elata
новобранец
новобранец

Мнение от p4elata »

Казвам се Димитър Георгиев .От Монтана съм.Строителен техник и пчелар.Работа по въпроса да бъда само пчелар .Ако има колеги пчелари може да се обаждат по всяко време. gsm 0888 88 20 08
bai techo
новобранец
новобранец

Мнение от bai techo »

Здравейте и от мен.Името ми е Стоян Стоянов на 37г .Живея и работя в гр. Ямбол.Имам месокомбинат работещ с търговската марка "Бай Течо"--ако решите нещо за събиране на съфорумци и се притеснявате да не стане постно събитието пишете на ЛС насреща съм.Хоби/неправилно се изразих=ЛУДОСТ=/ лов и риболов . Като импулсен телефон==денонощно и неограничено.
doktop4e
новобранец
новобранец

Мнение от doktop4e »

Здравейте казвам се Ясен Донев.Работя като готвач в София.На 28 години и съм родом от с.Бъзовец обл.Русе но от десет години живея вСофия.Ще се радвам да се запозная с повече съфорумници защото всичко което знам за риболова е благодарение на ВАС.Благодаря ВИ
kaloyan-stz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kaloyan-stz »

Здравейте!Казвам се Калоян Живков Желязков.От Стара Загора съм и съм на 21 години.Занимавал съм се с доста неща-играл съм футбол 12 години,бях проекто-младежки национал,имам 60 мача във в група и още толкова в Б.Републикански шампион по плуване 99 година в 6 дисциплини-брус,кроул,гръб и същите отборно!Второ място на републиканско по пул 9-топка!Сега уча в София в СУ-Ядрена техника и ядрена енергетика-3 курс!
Късмет и здраве на всички!
fugata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fugata »

Здравейте и от мен,Казвам се Георги Трифонов от Пловдив на 35 години :D
Женен с едно дете на година и два месеца,
По професия Готвач,Но иначе се занимавам със частен бизнес от 10 години(Кафе-Бърза закуска)
Фен на Локо Пловдив,обиколил всички стадиони в България(А и някой в Европа)
Фен на Риболова :DПлувкар съм,ама има още много да уча :D
Основно съм на Пясъчник,Домлян,Марица и платените около Пловдив
Надявам се тази година да разширим Географията :D
Изображение
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Казвам се Йордан Пешев на 39 г .София.Занимавам се с охранителна дейност от 17 години.Риболовът ми е страст и единствено хоби.Леко,Тежко и Спининг. :lol:
tararan
новобранец
новобранец

Мнение от tararan »

Да се представя и аз.
Казвам се Тихомир Цанев на 34г. имам две деца на 12г.дъщеря и на 7мес.син.Работил съм и продължавам да се занимавам с мебели.Любим спорт формула1, убивам свободното време зимата на маса ,като се стопли по риби.
Те това е общо взето :D
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

Така както е тръгнало да се представи и моята скромна личност.Казвам се Иван Станчев от гр.Стамболийски,разведен,с едно дете.Работя във фирма за строително-ремонтни работи.Работя и в ателие за ремонт на обувки-така че ако мога с нещо да помогна,свиркайте-за колеги и приятели 24ч в денонощието.
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Dacy
новобранец
новобранец

Мнение от Dacy »

Здравейте аз съм Данчо на 48 години София.Работя в сферата на рекламата, имам малка печатница.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”