Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2019-сафрид.
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2019-сафрид.
Писали сме по едно и също време , Сори .Прав сте !!!KGR написа:От доста време не съм писал може би години .Даже вече и рядко чета ,но имам чувството ,че това вече не е рибарски форум за споделяне на информация ами някакъв битак.Хиляда страници с глупости ,но не и конкретно по темата.Днес на Перла хубав редовен сафрид всеки различно кой колкото може един 2 друг 5кила.Иска си ръчичка винаги е било така а относно чипарета аз ги вързвам сам и удоволствието да хващаш на собствени е страхотно не с на този или онзи.Хайде със здраве и лека.И пишете повече така форума е по полезен какъвто беше едно време

- Ribar
- ще става разбирач
днес на Аладжа банк от 10:00ч до 14:30ч - 1.8кг за двама сафрид, хамсия, 3 чернокопчета, 2 харибчета, 1 дракон. Това на "чепарене" - 10 номер само зелено, колегата пробва други цветове, но немА голям успех. Бяхме се заканили да пробваме тролинг към мръкване, обаче в 14ч задуха рязко и силно, вдигна вълна, а в 14:30ч вече почти се бях насрал от страх, та си тръгнахме и не дочакахме залеза. По принцип съм доволен, първите ми чернокопчета този сезон, но винаги може да е по-добре 
Наслука на всички и да не забравяме основното, което ни събира, както каза някой по-горе - страстта към риболова, което не означава непременно да се встрастяваме в глупости и дреболии, та да не си разваляме взаимно кефа

Наслука на всички и да не забравяме основното, което ни събира, както каза някой по-горе - страстта към риболова, което не означава непременно да се встрастяваме в глупости и дреболии, та да не си разваляме взаимно кефа
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Здравейте, аз също не съм писал отдавна и мисля че всичко което се пише в форума доказва че рибата в нашето море намалява и всички знаем това, но ценното в крайна сметка е преживяното, стига сме рекламирали тъпите ни чепарета, важно е ние как се чувстваме и как се разтоварваме от този благодат който ни се предоставя, все още. Във форума съм от 2008г.и не си позволявам да манипулирам с каквото и да е. Бъдете здрави, а пък торбичката с боклуците от лодката - в домашния кош!
Е тръгна темата,с риба без риба
Все си върви.
Това ми беше смешното няколко сезона,
Че 10-15 човека,в чепаретата ми определят,
Модата,и се престраших и сега си връзвам,
Сам купих си материалите,и ме боли фара .
Трябва да си спокоен,и да не ти пука от никой.
Все си върви.
Това ми беше смешното няколко сезона,
Че 10-15 човека,в чепаретата ми определят,
Модата,и се престраших и сега си връзвам,
Сам купих си материалите,и ме боли фара .
Трябва да си спокоен,и да не ти пука от никой.

Риболовци.
Не зная дали е мода но със сигурност е комплекс, така ми се струва. Когато бях дете си правех чепарета от пера на гларуси поради неналичието на токачка или див йордек, чепарето хващаше 10 от 10, това бяха най-щастливите ми години, защото нямах средства за да си закупя от дядовците на морска гара и въпреки всичко пълнех торбичката, оловото си го леех в лъжичка - чаена. Пилкера пасти да яде!
И аз съм ловил с перо.
Кви комплекси те гонят незнам.
Препоръчвам Борката,
Той е с много голямо сърце и душа.
Ако си начинаещ.
Кви комплекси те гонят незнам.
Препоръчвам Борката,
Той е с много голямо сърце и душа.
Ако си начинаещ.

Риболовци.
Да за теб съм начинаещ, успех!
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вземат се риби между 350 -500г ама коѝто можеbatbubi написа:То тази тема, поради липса на хладилни чанти с риба се превърна в парад на суетата.....виждаш някакво мнение , влезеш да прочетеш и гледаш едно и също и едно и също се мели постоянно. Не мога да разбера, защо не се направи една тема твърдо и само за чепарета от номер 9 до номер 12 примерно.
Та в тази връзка, днес гледам от Ной около 50 лодки в купом около Аладжа Банка.....да видим някой ще сподели ли нещо интересно .

Последно промяна от tiho_roev на Сря Сеп 18, 2019 8:07 am, променено общо 1 път.
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Благодаря ти друже....по пътен вятър и късмет!
0885022272 / 0885897615
-
- ще става разбирач
рибата не е масова,въпроса е дали си струва за десетина риби да си напукаш нервите с десетките жадни за някоя рибка рибари ,които не зачитат никой и нищо !!!Има по безболезнен вариант ,пробвайте с нещо плитко газещо над самият риф в тъмната част на денонощиетоtiho_roev написа:Вземат се риби между 350 -500г ама коѝто можеbatbubi написа:То тази тема, поради липса на хладилни чанти с риба се превърна в парад на суетата.....виждаш някакво мнение , влезеш да прочетеш и гледаш едно и също и едно и също се мели постоянно. Не мога да разбера, защо не се направи една тема твърдо и само за чепарета от номер 9 до номер 12 примерно.
Та в тази връзка, днес гледам от Ной около 50 лодки в купом около Аладжа Банка.....да видим някой ще сподели ли нещо интересно .Рибата е на външния ръб на плиткия риф Воблери Рапала и Салмо дЪлбоководни

моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана

То, Аз реално подпитах от чисто любопитство....да живне малко темата. За няколко риби не ми се влиза да обикалям макар, че има риск да се изтърве едно от големите раздавания, както се казва.......и миналата година и по-миналата беше така....всеки колега има желание да хване и в желанието си не се гледа до къде е пусната на другия линията (особено ако са по две пръчки), минава се на кръст, работят 1000 сонара и това отразено в малка площ, според мен не води до кой знай какви резултати.
0885022272 / 0885897615
Днес влизане към 7.30 .Морето не беше добре, ветрова вълна придружена с мъртвак. Над нас черни облаци и лек дъждец. 15 .20 минути проби без удар. След това обратна на твърдата земя.
То нали за сафрида пишеме тая тема.
Той не е Мърдал от Периметъра,между
Маслен нос и Приморско,
Точно пред Перла си седи от
Месец кой не е влезнал той не си е хванал.
Като ви чета че не ловите,
Ходете и пробвайте точно там,
За норматив си готов с нормата.
Те на такива ловя и пера бърне.
Пред Арапя също се лови,Резово също
Много добре.
Маслен нос и Приморско,
Много добре.

Риболовци.
-
- ще става разбирач
морето днес дали става ?!?lusienn написа:То нали за сафрида пишеме тая тема.
Маслен нос и Приморско,
Много добре.
моята риба никой не може да я хване ,

Моя приятел влезна.

Риболовци.