Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

4 X 4
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: 4 X 4
Чудя се дали да не разкарам колата и жипката, и да рипна на няк'во Субару AWD или Ауди quattro?
Някой няк'ви отзиви, насоки и мнения по въпроса?
Сигурно ще се реша на една от двете марки....може би комби, та като съм за риба да си спя в нея
...но не съм карал нито една от двете, та...ъъъ....к'во викате? 
Някой няк'ви отзиви, насоки и мнения по въпроса?

Сигурно ще се реша на една от двете марки....може би комби, та като съм за риба да си спя в нея

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Колега това ще ти е най голямата грешка ако си махнеш джипът и си вземеш кола,но все пак ако си го решил по добре да е Субаро.Сравнение с Ауди,Субарото по малко се чупи,на някой модели клиренса е много по висок,за горене горът колкото джип.Аз в момента си търся Кия Спортаж само за риба ще я карам а за в града си имам една малка въшка.
И двете коли са прекрасни , но за Субару не мога да дам мнение . Имам Ауди А6 куатро и до сега не ме е оставило никъде по калотии и чукари . На ТЕЦ2 сме се смели много на хора сголеми джипове които после съм дърпал от калта
С Аудито няма да сбъркаш изобщо .

-
За сефте чувам Ауди да се чупиblaskov написа:Колега това ще ти е най голямата грешка ако си махнеш джипът и си вземеш кола,но все пак ако си го решил по добре да е Субаро.Сравнение с Ауди,Субарото по малко се чупи,на някой модели клиренса е много по висок,за горене горът колкото джип.Аз в момента си търся Кия Спортаж само за риба ще я карам а за в града си имам една малка въшка.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- GODzillata
...и сега к'во - всеки си хвали неговото
- резултата е 1 на 1. 

-
Не, моята не е 4 по 4.Ама на приятеля, който живее под мен е. В най-големия лед се качва до в къщи, доста "джипове" не могат. Онзи ден ходи до Варна, пътя беше затворен в последствиеGODzillata написа:...и сега к'во - всеки си хвали неговото- резултата е 1 на 1.

Еми чупи се и то електрониката,която е доста като пари.Говоря за датчици,да не говоря,че вратите едвам и влизат вече в корубата иска доста силен удар,колата е 94г така,че няма какво повече да говоря и мисля,че е неуместно да сравняваме Ауди със Субаро,както да ги сравняваме с джип.
-
Нали го карам Ауди а 4. Да сравняваш Субару с Ауди е все едно да сравниш каруца със самолетblaskov написа:Еми чупи се и то електрониката,която е доста като пари.Говоря за датчици,да не говоря,че вратите едвам и влизат вече в корубата иска доста силен удар,колата е 94г така,че няма какво повече да говоря и мисля,че е неуместно да сравняваме Ауди със Субаро,както да ги сравняваме с джип.

-
- кандидат преподавател
Годзи,аз не съм специалист-само любител,ама искам да ти подам едни лекинки примерчета конкретно за "Субару Форестър"-стари модели 91-92г.,каквито виждам всеки ден от две години насам в действие.Едното е на професионален шофьор,другото е на любител,сменил преди това 7-8 модела джипове и псевдоджипове с 4х4.Тези хора ги карат всеки ден във всякакви шибани планински условия,без чистене на онези неща,наричани "пътища".Да ме прощават аудитата -първо,клиренса им е с три сантиметра по-малко от на посочените най-напред,така,че на всеки едни по-големи "коловози",Аудито ш,съ натантари без възможност за "ох"кат изморена к...а върху моряк.После,на Аудитата им е два пъти по-скъпа поддръжката.Мнението ми не е пристрастно -карам съвсем" друга бира",писал съм за нея,чудесна е за среднотежък офроуд,ама не е всъдеход,каквото май ти се ще.Да не излезе,че твоето решение ще е БРДМ кат на кмета на Девня,ма имало малък проблем -че разхода му на нафтата бил 100 л на 100 км 

-
Единствения проблем на Ауду А 6, А 4 е, че тампоните отпред са капсуловани за щангите, те са доста бройки и при черните пътища ще се налага честа смяна, това не е здравословно за джоба. Иначе за проходимост, визия и комфорт са перфектни. Клиренса с джанти 16-ки и гуми на 65 си е баш- идеален. Лично аз не бих си взел Ауди за риболов и да му треперя на всеки клон или камък, освен ако не е 80-тка или Б 4 .
п.п. Между другото, ако сме живи и здрави, тази година смятам да сменя моята четворка със шестичка, 4 по4.
п.п. Между другото, ако сме живи и здрави, тази година смятам да сменя моята четворка със шестичка, 4 по4.

По добрият вариант успех .snegk написа:п.п. Между другото, ако сме живи и здрави, тази година смятам да сменя моята четворка със шестичка, 4 по4.
- GODzillata
НапраО си е дилема да го еба....сега слезнах от джипката...е, няма друго такова усещене за височина, мощ и проходимост...

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Джип + малка каравана ми се струва по-добре, от комби 4х4 или кемпър.GODzillata написа:НапраО си е дилема да го еба....сега слезнах от джипката...е, няма друго такова усещене за височина, мощ и проходимост...
нямам живарник
- Георги Кръстев
- сериозен играч
От 2 години сме със субару легаси 98гGODzillata написа:Чудя се дали да не разкарам колата и жипката, и да рипна на няк'во Субару AWD ?Някой няк'ви отзиви, насоки и мнения по въпроса?![]()
С
Събира много багаж.

Газил съм в кал по наклони, там където колега с х-трал на нисан неможа да дойде.

При поставяне на газов инжекцион харчи 9-10 гас на 100.
Преди два дни брат ми ходи до Варна и успя да се върне въпреки че пътя беше затворен

По време на състезание, ако съм сам си спа в колата при пълно оборудване вътре. (щека, платформа, сак, кофи....., твърд калъф.)
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
това разхода на дълъг път с 80-90км/ч ли еГеорги Кръстев написа:...
При поставяне на газов инжекцион харчи 9-10 гас на 100.
...

Щото аз съм чувал цифри от порядъка на 13-15/100 градско и 11-12 извънградско нормално каране (не с 80...)...