Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
ами да се опита да връзва всичко заедно не отделно куката и после перата,може бидемите да са по дълги и не на последно място по дебела месина или флоро.ако има това 0.14 според мен ще се усуква по маиката и като хване няколко рибоци ще заприлича на женски интимен косъм (то не че жените ги оставят вече)
това е от мен и моето мнение извинявам се за израза (критика)

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

добрия ,рибята кожа от ПУФИН магазина ли я взе или има вече нарязани ,щото чакаше матрицата.ходих вчера извадил е ново чепаре мисля ,че ще работи, аа,сложил е две туби със светеща боя, и ако искаш си носиш чепаретата (независимо къде си ги купил)и можеш да си ги тунинговаш с нея БЕЗПЛАТНО -почва да ме кефи тоя
Вече Ви предупредиха, че тук се пиши само за новости но изпробвани в полеви условия и доказали своите предимства. Но младите са напористи , което ще Ви изиграе лоша шега.dobria1 написа:ами да се опита да връзва всичко заедно не отделно куката и после перата,може бидемите да са по дълги и не на последно място по дебела месина или флоро.ако има това 0.14 според мен ще се усуква по маиката и като хване няколко рибоци ще заприлича на женски интимен косъм (то не че жените ги оставят вече)
Към критикуващите/двамата/ ще кажа:- Първо се докажи пред себе си /което е най-трудно/, после пред другите и чак тогава давайте съвет на другите.

любак,ти чепаретата остави на нас...я по-добре кажи като как ще е времто утре сабахлем ,че нещо това антициклонче ме притеснява а от баба си знам -ако на 24/7 е горещо (ама много) то 6 дни след Коледа чакай сняг та верно ли е не знам ама ще броя дните
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ако слушаше баба си по-добре,lefi написа:любак,ти чепаретата остави на нас...я по-добре кажи като как ще е времто утре сабахлем ,че нещо това антициклонче ме притеснява а от баба си знам -ако на 24/7 е горещо (ама много) то 6 дни след Коледа чакай сняг та верно ли е не знам ама ще броя дните
сега нямаше да ръсиш глупости.
Има едни макавееви дни,които определят следващата година.
Тарикат си,ще пишеш за какво става въпрос.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- 1000n
- разбира нещата
Колега, перата не са от бърне. Вярно, че на пръв поглед изглеждат така, но са си от див йордек. Сигурно се сещаш, че има и малко по-тъмни пера сред тези от дивия йордек. Е, аз явно съм попаднал случайно на такива.dobria1 написа:жестоки са колега много са красиви дано и рибата е на същото мнение
исках да питам откъде взе пера от (бърне)

- 1000n
- разбира нещата
Колега, нямам за цел да се правя на голям специалист.lefi написа:колега,и аз можех да напиша- СУПЕР,АДСКИ,ЖЕСТОКИ са,и да се подхилвам скришно. предпочитам да кажат -тоя на голям специалист се направи,но да ти кажа истината - не съм сигурен ,че тези чепарета(бидеми) изглеждат добре и ще са удачни .разгледай например сайта на хаябуса -един от лидерите в производството на чепарета ,имат стотици модели .мисля ,че хората са открили топлата вода,остава само да префасонираме към нашите условия....

- 1000n
- разбира нещата
Но аз не връзвам първо куката и после перата.dobria1 написа:ами да се опита да връзва всичко заедно не отделно куката и после перата,може бидемите да са по дълги и не на последно място по дебела месина или флоро.ако има това 0.14 според мен ще се усуква по маиката и като хване няколко рибоци ще заприлича на женски интимен косъм (то не че жените ги оставят вече)

- 1000n
- разбира нещата
Ето и една снимка с материалите, които използвах за направа на чепаретата.

Наслука!

Наслука!

Последно промяна от 1000n на Пон Юли 27, 2009 7:16 pm, променено общо 1 път.
Май е време и аз да направя като Мичъла да спра да пиша каквото и да е и само да чета както правят другите хиени не влизам тук да се заяйдам с никой и ни наи малко го желаиа така че ако съм засегнал някого нека да ме извини опитах се да съм полезен но не се получава май
Наслука пожелавам на всеки и по полека с нервите уж сте рибари а имате нерви неприсъщо е
Наслука пожелавам на всеки и по полека с нервите уж сте рибари а имате нерви неприсъщо е

Здравей колега. Смятах да ти драсна едно ЛС, но ще го напиша тук. Извинявам ти се най-официално пред всички съфорумници, за по-твърдият тон. Чепаретата които си направил и показал ми харесват /и Аз ги правя така/ , но това не зачи че това е единственият начин. С цитираното по-горе от теб не мога да се съглася, защото има различни начини на риболов с чепаре и изискванията са различни. От лодка, на ластик и с клатетене на дълги пръчки от брега . Имам едно чепаре с бидем 0.14мм. ФК на Berkley и Tectan /комбинирано/ с куки N12-10 на Mustad и мога да те уверя че нямам никакво усукване или други недостатъци. Ловя на Морска гара и Вълнолома, където е тегава работа и не в такива количества като от лодка /когато набарат джурума/ . Но вече стана една година и взема, затова и не го хвърлям.dobria1 написа:ами да се опита да връзва всичко заедно не отделно куката и после перата,може бидемите да са по дълги и не на последно място по дебела месина или флоро.ако има това 0.14 според мен ще се усуква по маиката и като хване няколко рибоци ще заприлича на женски интимен косъм (то не че жените ги оставят вече)
Още веднъж приеми мойте извинения. Ако не ти помогне това, нахокай ме, ще си премълча. Успех в животът.

колега спокойно не е нужно извинениеliubak написа:Здравей колега. Смятах да ти драсна едно ЛС, но ще го напиша тук. Извинявам ти се най-официално пред всички съфорумници, за по-твърдият тон. Чепаретата които си направил и показал ми харесват /и Аз ги правя така/ , но това не зачи че това е единственият начин. С цитираното по-горе от теб не мога да се съглася, защото има различни начини на риболов с чепаре и изискванията са различни. От лодка, на ластик и с клатетене на дълги пръчки от брега . Имам едно чепаре с бидем 0.14мм. ФК на Berkley и Tectan /комбинирано/ с куки N12-10 на Mustad и мога да те уверя че нямам никакво усукване или други недостатъци. Ловя на Морска гара и Вълнолома, където е тегава работа и не в такива количества като от лодка /когато набарат джурума/ . Но вече стана една година и взема, затова и не го хвърлям.dobria1 написа:ами да се опита да връзва всичко заедно не отделно куката и после перата,може бидемите да са по дълги и не на последно място по дебела месина или флоро.ако има това 0.14 според мен ще се усуква по маиката и като хване няколко рибоци ще заприлича на женски интимен косъм (то не че жените ги оставят вече)
Още веднъж приеми мойте извинения. Ако не ти помогне това, нахокай ме, ще си премълча. Успех в животът.

просто се опитах да дам съвет,ще се радвам и на мен да ми казват няма да се засегна

- mrhunday
- вече хвърля и на тежко
От всички чипарета,които видях най-много ми харесаха тези на dobria1,наистина професионална изработка.Поздравления.
Преди да се разболея направих едно чипаре,но за жалост успях да го изпробвам само на буната,странното беше,че се хванаха 3 средно големи хариба и само една граца.Нямам търпение да го изпробвам в лодката,но ще поизчакам още малко да пооздравея.
Ето го:

И още едно:

Преди да се разболея направих едно чипаре,но за жалост успях да го изпробвам само на буната,странното беше,че се хванаха 3 средно големи хариба и само една граца.Нямам търпение да го изпробвам в лодката,но ще поизчакам още малко да пооздравея.
Ето го:

И още едно:

еее,колега ,убийствени са ,жестоки а и казваш 3 харипа...има ли начин и аз например да имам такова нещо.дай нишан как мога да се сдобия с 20-30 чепарета.
Мерси колега mrhunday
а аз може ли да питам нещо,заинтригува ме зеленото и яервеното перо може ли да споделиш от къде се сдоби с такива доста търся но
благодаря предварително
а аз може ли да питам нещо,заинтригува ме зеленото и яервеното перо може ли да споделиш от къде се сдоби с такива доста търся но

благодаря предварително