Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- pechat
- научил се да хвърля
Re: Риболов край ямбол!!!
Здравейте колеги,освен да ви поканя да отидем заедно да го видя тоз скобар как се скуби.Но по рано от Януари няма да мога.Поне ще се запознаем ,а пък рибата може и да я няма 

-
- разбира нещата
в понеделник бяхме в парка и направихме приличен риболов.излизаше предимно морунаж и по рядко скобарчета и дебни расперчета.но местните месарчета си бяха там и етествено пак се похвалиха по колко буркана са направили.
Ценно инфо колега, при първа възможност ще се провери!!!в понеделник бяхме в парка и направихме приличен риболов.излизаше предимно морунаж и по рядко скобарчета и дебни расперчета.но местните месарчета си бяха там и етествено пак се похвалиха по колко буркана са направили.

-
- научил се да хвърля
Миналия уикенд доволно са се ловели скобари на Коневец-инфото го имам от приятел.Било е панаир а и ще става по голям като се включат и бургазлий 

-
- научил се да хвърля
Стига да си носите...pechat написа:Споко колега ,ние ще се включим за барбекюто............

- YordanDanev
- сериозен играч
Колеги можели някакво инфо за Тунджа във района на Веселиново и Завой, може и за Мочурица около Чарда.

Днеска много добър риболов на гърбавица на Коневец, едно жълто мънисто и жълъдов червей беше такъма.Има много хора и много кал. 

аре бе колеги даите някво инфо за реката как стоят нещата май покрай тези празници не остана време за риболов някой ако е мокрил скоро плувката да сподели как е минал риболова
Днеска пак на Коневец, относно техниката пак същия сценарий, директен 7 м , 0.16 основно ,0.12 повод, едно жълто мънисто и жълъдов червей, но доста по слаби резултати , на разсъмване тръгна добре рибите бяха гърбавици по 200-300 грама, към 10 часа отряза тотално, случайни риби тук таме и захранката не повлия изобщо.Излизат и много добри кефали над килото, но ние нямахме късмет.
ее занчи пак си направил някакв риболов колега щом не си бил капо другото заеби то май сичко живо на коневец се събира тая риба сичката там ли е бе на ханово не си ли чул има ли движение
Вчера на Ханово имаше няколко човека, което е много необичайно за неделя. Помятах час и половина, но нищо не удари, при останалите беше същото положение.kanev000 написа: на ханово не си ли чул има ли движение
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
мерси за инфото колега и аз като тебе бях там преди седмица пробвах на всичко воблер блесни силикон на шега не ми пипна а колкото до хората сега сичко живо ходи кам коневец
-
- научил се да хвърля
коневец е истината колеги мн.риба и мн.добри екземпляри излизат.но мн.трудно може да се уреди човек на хубавите места.в неделя беше панаир, рибата си даваше добре.но то не бяха караници, разправии, и тем подобни.хубавите места са преди пристанчето, и откъм гората.на истичане на червна кукичка с жълто мънисто, и един бял или жълъдов.гърбавица,червнопера,белица, алаи,и кефал. наистина добри и борбени риби. 

уникат-без дубликат!!!
Не ми се мисли какво ли ще стане, ако минат от ИАРА xDtrifondeli написа:но то не бяха караници, разправии, и тем подобни
btw, някой имаше ли със спининг, че нещо не ме радва риболова на мънисто.
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !