На лафче за подводния риболов

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
Аватар
spook
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: На лафче за подводния риболов

Мнение от spook »

Аз ама утре ,че сега съм зает да си гриза шнорхела от яд... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
terzo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от terzo »

Не са притеснявай като истървеш още няколко и ще почнеш да ги взимаш.Ти кво искаш видя два и искаш и двата да са на кукана :D :D :D всичко с времето си :lol:
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

spook, дай му паспортните данни, че ако го лупне някой да ти го даде :)
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Аватар
spook
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spook »

Давам ги бе.. :lol: :
Лежа си аз в плиткача и чакам платерините да ми дойдат и... зад едно водорасло гледам пред мен бавно плува едно добиче (добиче ама гооолямо като амурите от овчарица.. :rolleyes: :rolleyes: ) Викам ей ся Ванко го утепах тоя...В момента в който натиснах спусъка и го видях как зави на 90 градуса успоредно на стрелата и отпраши.. :roll: :roll: Ми ся?.. Правя аз 2 кръгчета из градинката и пак лягам във водораслите да го чакам .. чакам , чакам , чакам.. поглеждам на дясно за всеки случай и... :shock: :shock: :shock: добитъка застанал зад мене на 30 санта и ме изучава... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: - направо полудях. И пак правя аз кръгчета , търся го де се завря - няма и няма (викам си пак лягам там..) Тъкмо се наместих - гледам ято малки рибки плуват пред мене .. по едно време се врътнаха обратно и с 200 се изнесоха. И... добитъка пак иде бавно и славно като шеф диригент :lol: Далдисвам под едно водорасло изстрел и.... ръката с харпуна ми потегли :shock: (тука искам да похваля ластика дето ми го даде Владо :drinkers: прекара цялата стрела през корема на тулупа пер- фек- тно ! ) Да ама го бях целнал доста ниско и гледам че ме дърпа само на кордата и положението е ....зле :rolleyes: Хванах стрелата и харпуна и двойка скул...(той плува - аз след него) Хванах и стрелата щото я отрязах от 140 на 115 , а стругаря не можа да я пробие и е без контра - та за туй де.. :x След два три опита да го гепна с ръка и около 5-6 минутно плуване тугедър добитъка дръпна рязко , скъса си корема и отлете ...

Те това е .. ако някой мерне 10тина килограмов пеленгас с разпран корем да се обади.. (беше дебел колкото крака ми... :shock: :shock: ) пък аз ще :drinkers: :drinkers: :drinkers:
grizmin
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от grizmin »

Новобранска работа :D
Искрено съжалявам за пропуснатия улов,мале ако имаше камера като Spear как ли щяхме да се кефим на записа.Нямаше ли кой да му навре друга стрела в задника?Ако имаше макара щеше ли да е твой?Досега ти си третия дето споменава за синхронно плуване с добиче,което е кофти ударено и се къса.Ако е било на въже,дори и без контрата,едва ли щеше да избяга,ако развиваше "аванса".Един път ше затребе и то няма да има :(
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Адаш, нито си първият, нито ще си последния който риба изтървава, само спомена остава и с времето леко избледнява, ама ядът веднага се възобновява, щом се сетим как късметът се ебава и слука ловна - не ни дава. :D
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

Тая история я прочетох сутринта в 10:00 и в 13:00 бях вече в морето с намерение да открия сезона и в Черно Море. Буквално съм преровил всичко от 1 метър до 10 метра за 2 часа, и една риба не видях :) . Слагам усмивка, защото въпреки че нямаше риба, рестартирах системата и дори си тръгнах с една касетка едри паури :D
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

явно не си уцелил мястото :D
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

Булти ти не си ли се разхождал скоро през градинката :D пусни некоя снимка :smt024 да зарадваш :smt041 малко шопските дайвъри :toimonster: ,щот аз лично паяжина :smt013 хванах и как съм се наточил само аз си знам.Абе мани мани всека нощ сънувам пустото му море....................уффффффффффффффффффффффффффф :rolleyes: :smt006 :smt006 :smt006
0877-19-03-89Иво e-mail (australia@abv.bg) skipe australiaivo2 :)Изображение
Бат' Гойко
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Бат' Гойко »

spear написа:Тая история я прочетох сутринта в 10:00 и в 13:00 бях вече в морето с намерение да открия сезона и в Черно Море. Буквално съм преровил всичко от 1 метър до 10 метра за 2 часа, и една риба не видях :) . Слагам усмивка, защото въпреки че нямаше риба, рестартирах системата и дори си тръгнах с една касетка едри паури :D
:lol: :lol: :lol:
Юли, тя тази работа не е като да седиш денонощно пред компа! :lol:
Е, и ракът е риба в някои случаи... с малко релаксация, медитация и визуализация... :lol: :lol:
Честита баня! :lol: :lol: :lol:

btw, как ти завиждам за раците, не е истина!!! :lol:
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

Верно, изкривих се от тоя комп :( . А раци има много само да ти се събират, но ако не ти се събират ела да "изсмучем" заедно моите :D . А най-добре става при Наско Фиданата, той най-много им разбира :D

Пробвах номера с медитацията, визуализация и материализацията от квантовата физика, опитах се лежейки на дъното докато гледам в мътилката да изградя образа на приближаващ лаврак :D, обаче не се материализира, явно още ми е слаба креативната мисъл под вода или обърках размера му щото аз все си представях 10 килограмов :lol: . При лапините обаче номера работи :lol: :lol: :lol:
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Лично мое мнение е, че от всички благинки които предлага нашето море, по - голяма вкусотия от паурите - няма.
Най обичам да постигам медитация след свещенодействие с паурки и бирльоци, едва тогава изпадам в релаксация, след тази фантастична гастрономация. :D
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

australia написа:Булти ти не си ли се разхождал скоро през градинката
...
аве аз че бях на градинката бях , ама са съжаление не на морската :? ...щи пусна малко снимки от предния уикенд да релаксираш :D :

Изображение

Изображение

Изображение

а тия кактуси са преселници от Змийския остров :

Изображение
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...първия ден блюдото беше косери с лапад :

Изображение

...а на втория си похапнахме от така наречената гъба Пъстърва :

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

...така се борим ние с кризата :D :D :D

:drinkers:
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

Големо тенкю наборе завиждам ти най благородно , да си жив и задрав .
Oбаче мене ме дърпа към оная другата градинка дет само рибите я знаят :lol: там ми е болката и любовта а и не само мойта ,направо умирам от яд че съм тука у големото село а заветната точка на мойте сънища е най малко на 400 км .Незнам ко да правя ше зема да имигрирам некаде около тебе та дано ми мине мерака ама нейсе :?

ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ !!! :smt039 :smt039 :smt039
0877-19-03-89Иво e-mail (australia@abv.bg) skipe australiaivo2 :)Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”