Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

На лафче за подводния риболов
Модератор: nkolev66
- spook
- ще става разбирач
Re: На лафче за подводния риболов
Аз ама утре ,че сега съм зает да си гриза шнорхела от яд...

Не са притеснявай като истървеш още няколко и ще почнеш да ги взимаш.Ти кво искаш видя два и искаш и двата да са на кукана
всичко с времето си 

- Jack Daniels
- разбира нещата
spook, дай му паспортните данни, че ако го лупне някой да ти го даде 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- spook
- ще става разбирач
Давам ги бе..
:
Лежа си аз в плиткача и чакам платерините да ми дойдат и... зад едно водорасло гледам пред мен бавно плува едно добиче (добиче ама гооолямо като амурите от овчарица..
) Викам ей ся Ванко го утепах тоя...В момента в който натиснах спусъка и го видях как зави на 90 градуса успоредно на стрелата и отпраши..
Ми ся?.. Правя аз 2 кръгчета из градинката и пак лягам във водораслите да го чакам .. чакам , чакам , чакам.. поглеждам на дясно за всеки случай и...
добитъка застанал зад мене на 30 санта и ме изучава...
- направо полудях. И пак правя аз кръгчета , търся го де се завря - няма и няма (викам си пак лягам там..) Тъкмо се наместих - гледам ято малки рибки плуват пред мене .. по едно време се врътнаха обратно и с 200 се изнесоха. И... добитъка пак иде бавно и славно като шеф диригент
Далдисвам под едно водорасло изстрел и.... ръката с харпуна ми потегли
(тука искам да похваля ластика дето ми го даде Владо
прекара цялата стрела през корема на тулупа пер- фек- тно ! ) Да ама го бях целнал доста ниско и гледам че ме дърпа само на кордата и положението е ....зле
Хванах стрелата и харпуна и двойка скул...(той плува - аз след него) Хванах и стрелата щото я отрязах от 140 на 115 , а стругаря не можа да я пробие и е без контра - та за туй де..
След два три опита да го гепна с ръка и около 5-6 минутно плуване тугедър добитъка дръпна рязко , скъса си корема и отлете ...
Те това е .. ако някой мерне 10тина килограмов пеленгас с разпран корем да се обади.. (беше дебел колкото крака ми...
) пък аз ще

Лежа си аз в плиткача и чакам платерините да ми дойдат и... зад едно водорасло гледам пред мен бавно плува едно добиче (добиче ама гооолямо като амурите от овчарица..

Те това е .. ако някой мерне 10тина килограмов пеленгас с разпран корем да се обади.. (беше дебел колкото крака ми...

-
- ще става разбирач
Новобранска работа
Искрено съжалявам за пропуснатия улов,мале ако имаше камера като Spear как ли щяхме да се кефим на записа.Нямаше ли кой да му навре друга стрела в задника?Ако имаше макара щеше ли да е твой?Досега ти си третия дето споменава за синхронно плуване с добиче,което е кофти ударено и се къса.Ако е било на въже,дори и без контрата,едва ли щеше да избяга,ако развиваше "аванса".Един път ше затребе и то няма да има

Искрено съжалявам за пропуснатия улов,мале ако имаше камера като Spear как ли щяхме да се кефим на записа.Нямаше ли кой да му навре друга стрела в задника?Ако имаше макара щеше ли да е твой?Досега ти си третия дето споменава за синхронно плуване с добиче,което е кофти ударено и се къса.Ако е било на въже,дори и без контрата,едва ли щеше да избяга,ако развиваше "аванса".Един път ше затребе и то няма да има

Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
Адаш, нито си първият, нито ще си последния който риба изтървава, само спомена остава и с времето леко избледнява, ама ядът веднага се възобновява, щом се сетим как късметът се ебава и слука ловна - не ни дава. 

Никоя риба не е по - важна от живота !
Тая история я прочетох сутринта в 10:00 и в 13:00 бях вече в морето с намерение да открия сезона и в Черно Море. Буквално съм преровил всичко от 1 метър до 10 метра за 2 часа, и една риба не видях
. Слагам усмивка, защото въпреки че нямаше риба, рестартирах системата и дори си тръгнах с една касетка едри паури 

- Jack Daniels
- разбира нещата
явно не си уцелил мястото 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Булти ти не си ли се разхождал скоро през градинката
пусни некоя снимка
да зарадваш
малко шопските дайвъри
,щот аз лично паяжина
хванах и как съм се наточил само аз си знам.Абе мани мани всека нощ сънувам пустото му море....................уффффффффффффффффффффффффффф

-
- научил се да хвърля
spear написа:Тая история я прочетох сутринта в 10:00 и в 13:00 бях вече в морето с намерение да открия сезона и в Черно Море. Буквално съм преровил всичко от 1 метър до 10 метра за 2 часа, и една риба не видях. Слагам усмивка, защото въпреки че нямаше риба, рестартирах системата и дори си тръгнах с една касетка едри паури

Юли, тя тази работа не е като да седиш денонощно пред компа!

Е, и ракът е риба в някои случаи... с малко релаксация, медитация и визуализация...

Честита баня!

btw, как ти завиждам за раците, не е истина!!!

Верно, изкривих се от тоя комп
. А раци има много само да ти се събират, но ако не ти се събират ела да "изсмучем" заедно моите
. А най-добре става при Наско Фиданата, той най-много им разбира 
Пробвах номера с медитацията, визуализация и материализацията от квантовата физика, опитах се лежейки на дъното докато гледам в мътилката да изградя образа на приближаващ лаврак
, обаче не се материализира, явно още ми е слаба креативната мисъл под вода или обърках размера му щото аз все си представях 10 килограмов
. При лапините обаче номера работи

Пробвах номера с медитацията, визуализация и материализацията от квантовата физика, опитах се лежейки на дъното докато гледам в мътилката да изградя образа на приближаващ лаврак

Лично мое мнение е, че от всички благинки които предлага нашето море, по - голяма вкусотия от паурите - няма.
Най обичам да постигам медитация след свещенодействие с паурки и бирльоци, едва тогава изпадам в релаксация, след тази фантастична гастрономация.
Най обичам да постигам медитация след свещенодействие с паурки и бирльоци, едва тогава изпадам в релаксация, след тази фантастична гастрономация.

Никоя риба не е по - важна от живота !
...australia написа:Булти ти не си ли се разхождал скоро през градинката
аве аз че бях на градинката бях , ама са съжаление не на морската

а тия кактуси са преселници от Змийския остров :

...първия ден блюдото беше косери с лапад :

...а на втория си похапнахме от така наречената гъба Пъстърва :

...така се борим ние с кризата

...а на втория си похапнахме от така наречената гъба Пъстърва :

...така се борим ние с кризата

Големо тенкю наборе завиждам ти най благородно , да си жив и задрав .
Oбаче мене ме дърпа към оная другата градинка дет само рибите я знаят
там ми е болката и любовта а и не само мойта ,направо умирам от яд че съм тука у големото село а заветната точка на мойте сънища е най малко на 400 км .Незнам ко да правя ше зема да имигрирам некаде около тебе та дано ми мине мерака ама нейсе
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ !!!

Oбаче мене ме дърпа към оная другата градинка дет само рибите я знаят

ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ !!!