Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Видин
Модератор: sapuna
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Риболов около Видин
На Рабиша излизат големи шарани, ама само на повърхността.
На тролинг - дребни и тук-там едри костури.
На кльонк - на 3 дни едно сомче.
На тролинг - дребни и тук-там едри костури.
На кльонк - на 3 дни едно сомче.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Киро,да не са толстолоби тия големите на повърхността?!?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Е ги мойте "шарани" 30-тина на брой караконджула от миналата Събота ... ма аз толко си мога ... може и да ловят хората.
Лових ги на мач на пинки.На фидер на царевичак нъцки.
Имах и торен и житце ... тц!

- GODzillata
Цъ - шарковци.Въдичар67 написа:Киро,да не са толстолоби тия големите на повърхността?!?

- jasonsmith
- разбира нещата
Не съм, както знаеш нямамTRAP написа: Пробва ли на мамка![]()

Иначе се опитах за кратко и за хищник на спининг, но нищо...
- TRAP
- ще става разбирач
То без мамка само на червей независимо на дъно или на плувка друго освен попчета не може да очакваш.Иначе със сигурност не са би ли скумрии отдавна трябва да са напуснали Дунав.
Ами да си беше купил една мамка във видинските магазини продават поне щеше да запишеш нещо друго.Тая година въобще не съм ходил още на дъно защото знам че едрото го няма но скоро като си отида на отпуската може и да пробвам през нощта.Последно като си бях на мамката излизаше по някой скобар а като се стъмни на светеща ампула си взимаше доволно платиката също на мамката.
Ами да си беше купил една мамка във видинските магазини продават поне щеше да запишеш нещо друго.Тая година въобще не съм ходил още на дъно защото знам че едрото го няма но скоро като си отида на отпуската може и да пробвам през нощта.Последно като си бях на мамката излизаше по някой скобар а като се стъмни на светеща ампула си взимаше доволно платиката също на мамката.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
-
- разбира нещата
Ма тва на Рабиша ли?stich написа:Е ги мойте "шарани" 30-тина на брой караконджула от миналата Събота ... ма аз толко си мога ... може и да ловят хората.
-
- разбира нещата
Идеално бре.stich написа:Аха!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Верно дребосък,ама такъв релакс и удоволствие от риболова не бях изпитвал много отдавна.
Едно спокойствие ... красота! Пак ще ида тия дни сигурно!
Тук в квартала знаеш как е като ти се насъберат 4 -5 кибика на главата и ... сбогом кеф.
п.п. ...а и акъл раздават.
Едно спокойствие ... красота! Пак ще ида тия дни сигурно!
Тук в квартала знаеш как е като ти се насъберат 4 -5 кибика на главата и ... сбогом кеф.

- GODzillata
stich написа:...Пак ще ида тия дни сигурно!
....
Свиркай, когато решиш да ходиш, може и аз да се поразтъпча...

- TRAP
- ще става разбирач
Това си е черта на колегите от 120.Ти не си в това число обаче.stich написа:
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
-
- разбира нещата
Абе попчета нема да са, ама тен и неко друго кило мастика може да фанем...GODzillata написа:stich написа:...Пак ще ида тия дни сигурно!
....
Свиркай, когато решиш да ходиш, може и аз да се поразтъпча......пък Кало ще лови попчета в морето.

Кирееее, Кире , днес един познат ми се обади да му намера къде да продаде един сом 23кг,
щото немое да го съхранява понеже оня ден е имал 6 и по ония един 4кг.Клйонкаджия е.Па ти и лодката продаде...
Здравейте, колеги!
Чакам с нетърпение края на днешния работен ден, което ще бележи началото на така очакваната отпуска!
Замислил съм го, първо малко по морето и от 01.08. по Видин. Естествено, времето едва ли ще стигне само да се видя с всичките приятели, но все пак мисля да си резервирам такова и за риболов и отмора. Ще ми се, да направя една палатка за ден-два на някое спокойно местенце( на което надеждата да умре последна
), а през останалото време мисля да пробвам спининга на Дунав - сутрин, вечер.
Тук обаче идват сериозните въпроси - пробема е че от над 10 години не съм мятал въдици по Видинско( а тогава не съм и знаел какво точно правя
). Сега и нещата нямат нищо общо с времето от преди 10-15 години...
В този ред на мисли, много ще съм благодарен, на мнения и препоръки за място за палатка, както и удобни места за спининг по Дунав.
Доста се ровя из форума, но гледам нещо много вяло изглежда положението!
Първоначално за палатка си мислех запазената марка - Рабиша, но за там чета доста противоречиви мнения. Другите места в околоността - Кула, Полетковци - как е положението. Все пак ще се радвам на още някое мнение като за последно, преди да отпраша
@GODzillata - тази информация по-нагоре от кога е?!
Отделно за въртене на спининг по Видин, къде е за предпочитане и какво бих могъл да очаквам там. Едно време много въртяха около гребната база и каналите..
До другата седмица ще се опитам да следя темата( ако ми се отдаде възможност от плажа
) и ще съм адски благодарен ако някой даде добри препоръки и мнения. До тогава, наслука на колегите по водоемите!
P.S.
За палатката не държа специално да е на язовир, може някое спокоино местенце на Дунав.
P.S.2
За Рабиша, наще ми казаха, че била отровена водата, съответно рибата..
Колко в вярно това мнение?
Чакам с нетърпение края на днешния работен ден, което ще бележи началото на така очакваната отпуска!

Замислил съм го, първо малко по морето и от 01.08. по Видин. Естествено, времето едва ли ще стигне само да се видя с всичките приятели, но все пак мисля да си резервирам такова и за риболов и отмора. Ще ми се, да направя една палатка за ден-два на някое спокойно местенце( на което надеждата да умре последна

Тук обаче идват сериозните въпроси - пробема е че от над 10 години не съм мятал въдици по Видинско( а тогава не съм и знаел какво точно правя

В този ред на мисли, много ще съм благодарен, на мнения и препоръки за място за палатка, както и удобни места за спининг по Дунав.
Доста се ровя из форума, но гледам нещо много вяло изглежда положението!
Първоначално за палатка си мислех запазената марка - Рабиша, но за там чета доста противоречиви мнения. Другите места в околоността - Кула, Полетковци - как е положението. Все пак ще се радвам на още някое мнение като за последно, преди да отпраша

@GODzillata - тази информация по-нагоре от кога е?!
Отделно за въртене на спининг по Видин, къде е за предпочитане и какво бих могъл да очаквам там. Едно време много въртяха около гребната база и каналите..
До другата седмица ще се опитам да следя темата( ако ми се отдаде възможност от плажа

P.S.
За палатката не държа специално да е на язовир, може някое спокоино местенце на Дунав.

P.S.2
За Рабиша, наще ми казаха, че била отровена водата, съответно рибата..

"Успех е способността да преминаваш от един неуспех към друг без да губиш ентусиазъм."