САФРИД - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Re: САФРИД - 2010

Мнение от dobria1 »

Така нека първо се ивиня на модераторите Rumci и КИРО( който имам щастието да познавам) за дългия спам който ще се получи най вероятно и да ги помоля да не го трият защото ще има много истини написани,както и че го пиша тук но тази тема сега е най актуална и ще се прочете от много хора и нека да има малко поука от това.
Доста уважавам форума щом ставам в 07.00 (а правя много нощни риболови) за да се прибера и да влезна първо тук за да споделя това което се е случило и знам като инфо и то тук а не във другия форум където всички са пичове на място.
Страшно завиждам на хора ка Петър Василев,Булти,Любака,Кадир,Mi7chel,чурулика(който не се среща напоследък)и други като тях който са всеки ден са за риба и сърцето им е при водата, мисля че и аз ходя редовно седмично поне 5-6 пъти,от такива хора може да се научи много и са ценни,а не да се плетат интриги и спорове от разни хора като Lefi,tuhlaedinichka и други които не са показали една снимка не са казали нищо полезно а само спорят това дали работело в нашето море и прочие.
Другия тръгнал да се оплаква че в морето можело да появят незнаини риби(ами дай боже да дойдат) и че на снимката не било сардина,ами човека(Любака) хваща риба от незнайно кога той ли няма да раличи рибите.
Нека малко всеки да пише от това което разбира,и да ПИТА това което не разбира.
мога да дам много примери за такива инциденти но има ли смисъл
вината не е в модераторите ами в съзнанието,не може човек който връзва по 100-200 куки с на дядо си жилката
http://1000n.snimka.bg/fishing/chepare.393245.18804417
да прави разни крайни изказвания за ефекта на Ф.К.
не съм най големия майстор на чепарета като братята,Валери,баи Ангел и доста други но имам представа за какво става дума и все пак не мога да искажа мнение за флорокарбона но да се изцепваш че искаш да го забраниш.
Нека всеки да пише от това което разбира,аз не се меся в всички теми и не съм компетентен по всичко и затова пиша само там където мога да помогна и съм го правил.
Булти спря да пише Mi7chella също аз може да спра,Zografa и той спря все хора който са ВСЕКИ ДЕН на морето

поувлякох се май сори мога и още ама......

а сега аз отивам ПАК за риба и после на рибарска сбирка(но с хубави хора) не потайници да не цитирам имена отново

и утре дали ще споделя улова и инфото с вас зависи от някой важни хора тук... :( :(
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Teodor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Teodor »

Вчера на Ной , над вечер по 2-3 сафрида на човек.... мъка мъка
Ама вии сте много странни, живота ви да не зависи от някакви форуми... :!:
Дай на човек една риба и той ще яде един ден. Научи го да лови риба и той винаги ще има храна. ;)

Изображение
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

kikmor написа:каква е обстановката на японското излиза ли някой друг сафридец или избяга към Варна

Правят се по 1-2кг. след 20 часа вечерта обаче охраната нещо много се взима насериозно и изнервя положението
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Ама вии сте много странни, живота ви да не зависи от някакви форуми... :!:

Ахъм,нали требе се знае кой е по-по-най :wink: :!: :!:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

zografa написа:Правят се по 1-2кг. след 20 часа вечерта обаче охраната нещо много се взима насериозно и изнервя положението
Преди два дена на японското не пускаха изобщо. Нов директор имали, та и нова заповед съответно. Всеки луд с номера си! С нахалство се метнахме по камъните в началото на кея, ма и от там искаха да ни изгонят. Ма за ко ли се натискахме да ловим? Не знам колко ти е пресно инфото Зографе, но тогава риба на плувка нямаше. Само един колега взе общо десетина рибки на чепаре. Стояхме до 20,30ч. и така и не тръгна рибата.
kikivc
новобранец
новобранец

Мнение от kikivc »

Каква беше тази флотилия от лодки на Фичоза?
Някой ще сподели ли нещо?
niki727
новобранец
новобранец

Мнение от niki727 »

малко инфо и от мен днес на траката цял ден трима човека към 10 килограма
dido66
новобранец
новобранец

Мнение от dido66 »

на фичоза от 18.00ч.до 20.30ч много рехаво днес.около 30 сафрида и 5 дракона.вчера беше много по добре.
str.hadjiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от str.hadjiev »

Айде бе, на Бяла имаше тази сутрин поне 30 лодки.Един няма ли да се похвали
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

на пристанището идваха някви турски кораби на бреговата им охрана,някви конференции,някви тъпотии общо взето та дочух ,че от там е цялата работа с това гонене от известно време.предполагам,че другата седмица вече ще е както преди и дядовците няма вече да се вземат насеризоно.всъщност те не са виновни хорицата а им се нарежда.както и да е.тази вечер се направих на луд ходих там и заварих няколко човека,които бяха от обед.разбах,че през цялото време излизало по малко.имаха по около килце-две.тъкмо изкарах един сафрид и пристигна един дядко дето едвам се крепеше и помоли да тръгваме.запалих колата и отидох до Запада на 24КМ и там до около 20.30 т.е. за около час записах 4-5 нещастни сафрида и си тръгнах.тва е положението :)
Качествени чепарета Borkata
Изображение
realpsych
новобранец
новобранец

Мнение от realpsych »

Какво става днеска пак в Несебър ни сафрид ни дявол, незнам имам чуството, че тая година хич го няма, утре съм за барбуна и платерина
plamen_varna
новобранец
новобранец

Мнение от plamen_varna »

Колеги, защо така сафридът на Кранево ни напусна? Трети ден: нищо! А седмицата там започна така добре...
JoroK
новобранец
новобранец

Мнение от JoroK »

dobria1 написа:Булти спря да пише Mi7chella също аз може да спра,Zografa и той спря все хора който са ВСЕКИ ДЕН на морето

поувлякох се май сори мога и още ама......

а сега аз отивам ПАК за риба и после на рибарска сбирка(но с хубави хора) не потайници да не цитирам имена отново

и утре дали ще споделя улова и инфото с вас зависи от някой важни хора тук... :( :(
Аз нещо не го проследих този спор ,но като е изнервил толкова много стари членове на форума, Киро да банне виновниците и толкова, защото аз лично съм фен на постовете на Булти и на Добрия.
tuhlaedinichka
новобранец
новобранец

Мнение от tuhlaedinichka »

модераторите ,това момче добрия , явно иска да разшири проблема като въвлича нови, с нищо незасегнали го хора в един спор в който те НЕУЧАСТВАТ...а колкото до добрия,добре е добре да прегледа кой какво е писал и оценките след постовете пример /флуорокарбон/и добре е добре да помисли преди да съди,а между другото добре е да научим кой го е упълномощил да съди кой е полезен и кой не във форума.
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Ай стига вече де :evil:
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”