Тролинг на Жребеца

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Тролинг на Жребеца

Мнение от Troli Rapala »

spookymiro написа:се справям доста по-добре при риболова на сом на тролинг. Ама много доста :wink:
ribata402 написа: Троли запаш много,ма Споки та удари яко,нищо че не знаеш килата .Ма ние ги знаем...
Поздрави!
Ако се справяш по-добре от мен=нема лошо,а ма аре дай да ти видим справянето спрямо Троли,защото имам 27страници със сомове и други хиляди риби на тролинг в Албума си,та гледай да не се спънеш лошо при меренето! :wink: :mrgreen: А и щом приемаш майтапа на Рибата402 за истина,значи не си много-добре с .......действителността!Имам още много страници с риби от Жребеца за качване,но има ли смисъл,като и това ти е достатъчно за да усетиш космическата разлика от Троли? :rolleyes: :mrgreen: :drinkers: Давай снимките с рибите от Жребеца,та видят хората на кой му е по-........! :mrgreen: :finga:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

NDGZMG написа:Ама наистина си голямо психо!!!!! :DВръзвай,както си знаеш той Стоманко ще ги хваща! :D
Пич тебе ти е весело,ма дай сега аз да ти се посмея на предложението на възел! :wink:

Този възел го рекламират,като бърз и лесен,ма това е защото не знаеш английски и не си чел коментарите по-долу! :mrgreen: Само не ми казвай,че можеш да го направиш този възел на Жребеца във вятър,дъжд и вълни га си в лодката,както беше времето този Уикенд? :rolleyes: :mrgreen: Не ти вярвам,защото още не се е родил този гений да връзва този "лесен" и "бърз" възел за по-малко от 10минути при полеви условия! :mrgreen: :finga: Поста ми беше по-дълъг,ма нещо го изтрих,та вместо това ще ти дам месец време да се обучиш от сайта на Seaguar за линии и възли,като Джокер ти давам факта,че има линии за морски и сладководен риболов,та да се ориентираш по-лесно и бързо,кога те питам след време!В момента използувам само три възела за всякакви тролинг комбинации и ситуации:
Този го правя двоен и е предназначен за вирбела към Воблера!

Изображение

Ето и другите два и живота ми е лесен без да се мъча с извратени възли! :wink: :drinkers:
Този е за повод от флуоро към моно! :wink:

Изображение

Този е за повод от флуоро към плетеняк!

Изображение
maria88999
новобранец
новобранец

Мнение от maria88999 »

Троли от колко години нямаш класен сом ИЗВАДЕН?
maria88999
новобранец
новобранец

Мнение от maria88999 »

...и нито съм Маряна ното Горанова
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

maria88999 написа:Троли от колко години нямаш класен сом ИЗВАДЕН?
Ходи си легай моме,че Тролина ако ни сбара и край с Тролинга! :mrgreen: Мога веднага да те напълня със сомове от тази година,но не ми допада грубият ти език!Свикнал съм да разговарям с жени по съвсем друг начин!Моля те да не се унижаваш замествайки господин Вестел!С вас госпожо няма какво да си меря,а и ни е голяма разликата в годините и манталитета относно например риболова на тролинг по Жребеца! :wink: Лека нощ,дано извадите толко сомове та да можете да отворите Ресторант! :cry: :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

maria88999 написа:...и нито съм Маряна ното Горанова
Е,добре!Значи си щерка и,ма кво общо има това с тролинга по Жребеца? :rolleyes: Дай некой клип по къси гащи в лодката как напъваш сомовете по Жребеца и ще си №1,вервай ми! :mrgreen: Но жалко,че не можеш да тролиш и вадиш големи сомове по къси гащи или червени прашки! :cry: Та остави представленията за Троли и Тролина! :wink: :drinkers: Сега моля те си легни спокойно и си помисли на кой ти приличам? :roll: Да,точно на него приличам .......за това и ....!Съберете си рибите на вашата група от Жребеца и почвайте да си го мерите с Троли,па нека ви боли! :axe:
maria88999
новобранец
новобранец

Мнение от maria88999 »

И все пак имаш ли ИЗВАДЕН не само убоден?
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Та след лиричните отклонения,да си дойдем на думата! 8) Снимах си възлите веднага,за да се види,че не говоря измислици и се отнасям сериозно по всички въпроси свързани с тролинга!

Това е двойния Клинч към вирбела до Воблера!

Изображение

Това е Seaguar възела на монофилната линия към флуорото!

Изображение

Това е двойния Унивърс от плетеняк към флуоро!

Изображение

Тези възли са се доказали не само при мен,факт е че са трите от общо 5 в сайта на най-добрия производител на флуоро-линии,което не е случайно!И най-важното е,че се правят за секунди при всякакви атмосферни условия! :idea: Аз не се правя на умен,а просто съм практичен ползувайки най-доброто в случая с линиите и възлите при сладководен тролинг!Нищо повече или по-малко! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

maria88999 написа:И все пак имаш ли ИЗВАДЕН не само убоден?
Пак ти казвам:-Разгледай си на воля моите 27страници снимки в Албума и си сметай колко сте по-назад в тролинга на Жребчево цялата ви група спрямо една акула,като Троли! :twisted: Ако ти се видят малко имам още 100страници в резерв,но трябва да си играя да намалявам сайза на пикселите,че има ограничение!И запомнете как е у София=тук никой не парадира с нищо,защото има много ХЛАДНОКРЪВНИ хора,които просто СА в някоя област и нема нужда да се доказват на всеки срещнат по улицата!Или още по-простичко казано,някои си знаят гьола,а други само се заблуждават къде е техния! :mrgreen: :rolleyes: Отворете си ристорант за сомове от Жребеца и ще сте №1! :rolleyes:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Вие знаете,че нищо не знаете,защото до сега не можахте да обясните нищо съществено за тролинга и какво ви се случва,а работите по фантазия и измислици!Пример:"смених куките на воблера с морски и престана да кълве,па на другия ден върнах черните и пак започна да ми кълве"!Не знаете какво ви се случва,това ми е мнението и понеже сте постоянно на гьола туко-виж все некой го огрее! :mrgreen: Знанията те правят разбирач или силен,а не необяснимостта на късмета!Ако толкова много ви се дигна самочувствието тази година,къде бехте миналата или по-миналата да се репчите на Троли,а?Траехте си,щот немахте извадени риби и още прохождахте! :wink: От 3месеца имам един уикенд-тролинг и ми скочихте,като на умрело!Добре,знам да помня и ще ви сгъна скоро! :twisted: :evil: Чао,замръзнали усмивки-злобни! 8)
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Troli Rapala написа:
maria88999 написа:И все пак имаш ли ИЗВАДЕН не само убоден?
Пак ти казвам:-Разгледай си на воля моите 27страници снимки в Албума и си сметай колко сте по-назад в тролинга на Жребчево цялата ви група спрямо една акула,като Троли! :twisted: Ако ти се видят малко имам още 100страници в резерв,но трябва да си играя да намалявам сайза на пикселите,че има ограничение!И запомнете как е у София=тук никой не парадира с нищо,защото има много ХЛАДНОКРЪВНИ хора,които просто СА в някоя област и нема нужда да се доказват на всеки срещнат по улицата!Или още по-простичко казано,някои си знаят гьола,а други само се заблуждават къде е техния! :mrgreen: :rolleyes: Отворете си ристорант за сомове от Жребеца и ще сте №1! :rolleyes:
Ако некой ти каже, че си редовен не му вервай :lol: :lol: :lol:
Каква група те гони - незнам, но със колегите и колежките от форума каде си пишеш и ги намесваш със сигурност нямат нищо общо със моето семейство. Относно хванатите риби (27 страници със снимки) - предимно костури, че и някой толстолоб ... незнам дали си наясно, че заграпването на мирни риби - не е тролинг :lol: :lol: :lol: но си №1 ... повярвай - аз нямам хванати толкова ... но утре ще ти пусна някой друг клип със пуснатите от мен, че сега ме мързи да се занимавам като тебе да си снимам възлите и да ги качвам в нета. :lol: :lol: :lol:
Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ ;)
Аватар
Batkata61
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Batkata61 »

Ако може някой да каже нещо по темата,че ми омръзнаха монолози !!! Моля. :cry: !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Batkata61 написа:Ако може някой да каже нещо по темата,че ми омръзнаха монолози !!! Моля.

:cry: !
Съгласен! :idea: Чакам снимка на 22-ката или поне друга свестна риба от там!Събота и Неделя бях там и видях една лодка да хваща костуре с кеп на тролинг,но нищо по-интересно включая себе си!
maria88999
новобранец
новобранец

Мнение от maria88999 »

Troli Rapala написа:
Batkata61 написа:Ако може някой да каже нещо по темата,че ми омръзнаха монолози !!! Моля.

:cry: !
Съгласен! :idea: Чакам снимка на 22-ката или поне друга свестна риба от там!Събота и Неделя бях там и видях една лодка да хваща костуре с кеп на тролинг,но нищо по-интересно включая себе си!
Точно за това говоря.Точно събта и неделя се ловяха сомове,а ти сулки и костури.А уж много им разбираш :lol:
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

Troli Rapala написа:...
Вземи се спри малко, стига си подскачал. Само гледаш да се заядеш с някого. Един колега има много поучителен подпис: "Не забравяй, че когато тръгнеш с рогата напред не виждаш по-далеч от носа си."

Вдигни глава и се огледай малко. Опитай да анализираш нещата, да разбереш защо Вестела е хванал 4 риби от вида сом на същия язовир, в същия ден, когато и ти си бил на язовира и не си хванал нито една риба от този вид.

Поздрави!

P.S. Същият ден аз имам 5 риби от същия вид, само че на друг язовир... :wink:
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”