Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Тролинг на Жребеца
Ако се справяш по-добре от мен=нема лошо,а ма аре дай да ти видим справянето спрямо Троли,защото имам 27страници със сомове и други хиляди риби на тролинг в Албума си,та гледай да не се спънеш лошо при меренето!spookymiro написа:се справям доста по-добре при риболова на сом на тролинг. Ама много доста
Поздрави!ribata402 написа: Троли запаш много,ма Споки та удари яко,нищо че не знаеш килата .Ма ние ги знаем...

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пич тебе ти е весело,ма дай сега аз да ти се посмея на предложението на възел!NDGZMG написа:Ама наистина си голямо психо!!!!!Връзвай,както си знаеш той Стоманко ще ги хваща!

Този възел го рекламират,като бърз и лесен,ма това е защото не знаеш английски и не си чел коментарите по-долу!

Този го правя двоен и е предназначен за вирбела към Воблера!

Ето и другите два и живота ми е лесен без да се мъча с извратени възли!

Този е за повод от флуоро към моно!

Този е за повод от флуоро към плетеняк!

-
- новобранец
Троли от колко години нямаш класен сом ИЗВАДЕН?
-
- новобранец
...и нито съм Маряна ното Горанова
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ходи си легай моме,че Тролина ако ни сбара и край с Тролинга!maria88999 написа:Троли от колко години нямаш класен сом ИЗВАДЕН?

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е,добре!Значи си щерка и,ма кво общо има това с тролинга по Жребеца?maria88999 написа:...и нито съм Маряна ното Горанова

-
- новобранец
И все пак имаш ли ИЗВАДЕН не само убоден?
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Та след лиричните отклонения,да си дойдем на думата!
Снимах си възлите веднага,за да се види,че не говоря измислици и се отнасям сериозно по всички въпроси свързани с тролинга!
Това е двойния Клинч към вирбела до Воблера!

Това е Seaguar възела на монофилната линия към флуорото!

Това е двойния Унивърс от плетеняк към флуоро!

Тези възли са се доказали не само при мен,факт е че са трите от общо 5 в сайта на най-добрия производител на флуоро-линии,което не е случайно!И най-важното е,че се правят за секунди при всякакви атмосферни условия!
Аз не се правя на умен,а просто съм практичен ползувайки най-доброто в случая с линиите и възлите при сладководен тролинг!Нищо повече или по-малко!

Това е двойния Клинч към вирбела до Воблера!

Това е Seaguar възела на монофилната линия към флуорото!

Това е двойния Унивърс от плетеняк към флуоро!

Тези възли са се доказали не само при мен,факт е че са трите от общо 5 в сайта на най-добрия производител на флуоро-линии,което не е случайно!И най-важното е,че се правят за секунди при всякакви атмосферни условия!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пак ти казвам:-Разгледай си на воля моите 27страници снимки в Албума и си сметай колко сте по-назад в тролинга на Жребчево цялата ви група спрямо една акула,като Троли!maria88999 написа:И все пак имаш ли ИЗВАДЕН не само убоден?

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Вие знаете,че нищо не знаете,защото до сега не можахте да обясните нищо съществено за тролинга и какво ви се случва,а работите по фантазия и измислици!Пример:"смених куките на воблера с морски и престана да кълве,па на другия ден върнах черните и пак започна да ми кълве"!Не знаете какво ви се случва,това ми е мнението и понеже сте постоянно на гьола туко-виж все некой го огрее!
Знанията те правят разбирач или силен,а не необяснимостта на късмета!Ако толкова много ви се дигна самочувствието тази година,къде бехте миналата или по-миналата да се репчите на Троли,а?Траехте си,щот немахте извадени риби и още прохождахте!
От 3месеца имам един уикенд-тролинг и ми скочихте,като на умрело!Добре,знам да помня и ще ви сгъна скоро!
Чао,замръзнали усмивки-злобни! 

- vestel
- новобранец
Ако некой ти каже, че си редовен не му вервайTroli Rapala написа:Пак ти казвам:-Разгледай си на воля моите 27страници снимки в Албума и си сметай колко сте по-назад в тролинга на Жребчево цялата ви група спрямо една акула,като Троли!maria88999 написа:И все пак имаш ли ИЗВАДЕН не само убоден?Ако ти се видят малко имам още 100страници в резерв,но трябва да си играя да намалявам сайза на пикселите,че има ограничение!И запомнете как е у София=тук никой не парадира с нищо,защото има много ХЛАДНОКРЪВНИ хора,които просто СА в някоя област и нема нужда да се доказват на всеки срещнат по улицата!Или още по-простичко казано,някои си знаят гьола,а други само се заблуждават къде е техния!
![]()
Отворете си ристорант за сомове от Жребеца и ще сте №1!

Каква група те гони - незнам, но със колегите и колежките от форума каде си пишеш и ги намесваш със сигурност нямат нищо общо със моето семейство. Относно хванатите риби (27 страници със снимки) - предимно костури, че и някой толстолоб ... незнам дали си наясно, че заграпването на мирни риби - не е тролинг

Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ 

- Batkata61
- научил се да хвърля
Ако може някой да каже нещо по темата,че ми омръзнаха монолози !!! Моля.
!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Съгласен!Batkata61 написа:Ако може някой да каже нещо по темата,че ми омръзнаха монолози !!! Моля.
!

-
- новобранец
Точно за това говоря.Точно събта и неделя се ловяха сомове,а ти сулки и костури.А уж много им разбирашTroli Rapala написа:Съгласен!Batkata61 написа:Ако може някой да каже нещо по темата,че ми омръзнаха монолози !!! Моля.
!
Чакам снимка на 22-ката или поне друга свестна риба от там!Събота и Неделя бях там и видях една лодка да хваща костуре с кеп на тролинг,но нищо по-интересно включая себе си!

- spookymiro
- ще става разбирач
Вземи се спри малко, стига си подскачал. Само гледаш да се заядеш с някого. Един колега има много поучителен подпис: "Не забравяй, че когато тръгнеш с рогата напред не виждаш по-далеч от носа си."Troli Rapala написа:...
Вдигни глава и се огледай малко. Опитай да анализираш нещата, да разбереш защо Вестела е хванал 4 риби от вида сом на същия язовир, в същия ден, когато и ти си бил на язовира и не си хванал нито една риба от този вид.
Поздрави!
P.S. Същият ден аз имам 5 риби от същия вид, само че на друг язовир...

Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.